Evli bir erkek mesaj atarsa

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
167
53
35
3 yıl önce iş gereği 2-3 ay gibi bir süre için aynı ortamda bulunduğum, bu süre boyunca herkesle olduğu gibi selamlastigim, sadece işle ilgili ortak dertler hakkında konuştuğumuz, dikkatimi çekecek bende rahatsızlık uyandıracak bir davranışına şahit olmadığım bir adam 3 yıl sonra bana neler yapıyorsun, nasillsin, hiç göremiyoruz seni diye bir mesaj atıyor ki hiçbir samimiyetimiz yok. Bu adam evli ve çoluk çocuk sahibi bir de.

Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama hiç normal bir durum gibi gelmedi. Cevap vermedim, muhattap olmak istemiyorum ama kendimi aşağılanmış hissediyorum. Evli bir erkekle flört edecek biri gibi mı görünüyorum uzaktan diye diye kendimi bitirdim. Acaba 30lu yaşlarda bekar olmanın bunda etkisi var mi? Zaten obsesif bir kişiliğim var. Hassasım bir çok konuda. İyice yaşadığım dünyadan tiksindim. Kadın olmak gerçekten zor. Hep önce kendini sorguluyorsun. Ne düşünüyorsunuz hemcinslerim? Biz nereye düştük böyle?

Fazla mı iyi niyetliyim bilmiyorum ama ben bir tuhaflık göremedim.

Denk gelmiştir, öylesine yazmıştır diye düşündüm.

Sizin algıladığınız gibi olması için bence konuşmanın bir şekilde ilerlemiş ve adamın laubali davranmış olması gerekirdi.

Size katılıyorum ama seneler sonra ortalarda yoksun tadanslı mesaj da yok gereksiz ama

Öyle olsa sadede gelirdi ilk mesajda. Bu yanlış anlamaya izin vermezdi. Ayrıca bana danisabilecegi birşey yok sanki.
Hatir sormadan ilk mesajda 3 Yıldır gormedigim insandan bir şey isteyemem
E cevap vermeyin, rahatsız olduysanız engelleyin.
3 yıl flort etmesi için uzun bir süre.

Bence bir mesajda çok fazla mana aramışsınız. Biraz laubali yazmış ama bence asılmak bu değil yani.

Canım ateşe benzinle gitmeyelim istersen. Ne desem kızcağıza git vurmu desem. Yoksa normal olmadığını hepimiz görüyoruz. Corona dan olabilir biraz gerginsin sanırım şekerim rahat ol biraz :)

Canım ateşe benzinle gitmeyelim istersen. Ne desem kızcağıza git vurmu desem. Yoksa normal olmadığını hepimiz görüyoruz. Corona dan olabilir biraz gerginsin sanırım şekerim rahat ol biraz :)
Ne bileyim her zaman yaşanmıyor böyle şeyler. Gerildim haliyle.

Adamın niyetini bilemem ama sana şunu çok net söyleyeyim bunun duruşunla alakası kesinlikle yok. Kocasına aşık bir kadına ki çok yakın arkadaşım olur; evli bir adam açıldı. Baya ilanı aşk etti ki kız oldukça dürüst ve ahlaki normları olan biridir. Adamı engelledi tabii. O yüzden takmayın kafanıza

Teşekkür ederim

1 mesaja fazla anlam yüklenmiş sanki. 3 sene görmediği birinden birşey isteyecekse, hani işi düşmüşte aramış olmasın diye, başta sevimli görünmek istemiş olabilir.
bence asıl cevap vermemek bangır bangır "bana asılıyorsun ama olmaz" diye adama cevap vermek oluyor bu durumda.
ben olsam mesafeli bir şekilde teşekkürler iyiyim, sen ? der ve ikinci cümlesini beklerim.
çünkü öbür türlü adam "oo asıldım sandı cevap vermiyor" diyip daha çok yüz bulabilir, aklında yoksa da denemek isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…