Evli bir erkek size aşık olsa ne yapardınız?

büyük konuşmamayım ama kabul etmem kendisinide uyarırım böyle bir kişide anlarmı pek bilmem ama ben genede elimden geleni yapmaya çalışırım.

İlk önce kendinizi sorgulamalısınız. Siz böyle bir şeyin ihtimalini dahi düşünüyorsanız, sebep olacaklarınızı ben size söyleyeyim.

Bir genç kız düşünün, evliliği ile ilgili hayalleri var, beyaz gelinliğini giymiş, yuvasını kurmuş, sevdiği adamla zaman zaman anlaşamıyor olabilir ama yine de seviyor. Geleceğe dair planları var, hatta belki o adamdan çocukta yapmış, onu büyütmeye uğraşıyor veya ikincisine hamile. Bu ufak tefek sorunlar veya kadının çocuklarla uğraşması esnasında kendini boşlukta hisseden bencil kocası, gitmiş sizin gibi bir başka genç kızla ilgilenmeye başlamış. Kadıncağız akşama ne pişireceğim diye düşünürken, bencil kocası eşime bu gün ne yapsamda onun gönlünü alsam, mutlu etsem diye düşüneceğine, sizi düşünüyormuş. Eğer sizde bu duruma çanak tutup, adamla gizli gizli görüşüyorsanız, kendi rezilliğinizi ve basitliğinizi düşünün. Adam farklı bir yaşam kurma veya sizden faydalanma hayalleri içindeyken evliliğine adapte de olamadığından hanımı ile sorunları daha da artacaktır. Ve bu huzursuzluğun baş mümessillerinden biri siz olacaksınızdır.

Sonra, eğer çocukları varsa kadıncağız boşanmayı istemeyecektir. Adamın yuvasını yıkmasını istemesinin sebebinde, sizin varlığınız ortaya çıkacaktır. Bir sürü hakaret, gözyaşları göreceksinizdir. Kadın haklıdır, eşinin her türlü eziyetini çekmiş, hizmetçiliğini yapmış, yatağını şenlendirmiş bir kadın, bir hiç uğruna bunları yaptığını düşününce deliye döner. Ve bunun sebebinin başka bir kadın olması onu hepten çileden çıkarır. Sizin ne hakkınız vardır bu yuvanın üzerinde kara bir bulut olmaya. Tüm bu haksızlıklara ve acılara sebep olan siz ve evli adam, güya mutluluğu arıyorsunuzdur. Kabul edilebilir mi veya olabilir mi sizce?

Hem bir de şerefli, karakterli ve onurlu bir erkek, eğer evliliği yürümüyorsa, yolunu ayırır eşi ile. Onu belli bir güvenceye alır ve iyilikle bırakır. Eğer sorunları varsa evliliğinde, sağlıklı bir ruh hali ile mi sizi tercih ettiğini düşünüyorsunuz. Tutunmak için bir dal konumunda da olabilirsiniz. Aynı çatı altına girdiğinizde aşk meşk hiç bir şey kalmaz merak etmeyin. Şerefsizliği ve başka dallar arayışı içinde bulursunuz şu an araştırmasını yaptığınız kişi hakkında. Bir erkeğin karakterine bakmak lazım. Hani bazıları iyi oyuncu oluyorlar anlayamıyor insan ama bu adam ayan beyan ortada.

Hem siz eşini benimle aldatan beni de başkası ile aldatır düşüncesiyle nasıl yaşayacaksınız bir ömür boyu bu adamla? Bu soru bile başlıbaşına girift...

Son düzenleme:
Benim başıma böyle bir olay geldi arkadaşlar... Ben evli olduğunu bilmiyorumdum ama.. Bana boşandığında söyledi... Benle birlikteyken de eşinden ayrı yaşıyorlarmış zaten.. Öyle biliyorum.. Tabi bütün bunları öğrendikten sonra dünyam yıkıldı benim.. O kadına mı üzüleyim kendime mi bilemedim.. Baktığımda benim yaptığım yanlış bişey yoktu ama insan kendini kötü hissediyor.. Sonuç ne mi oldu? Hala bazen arar sorar onunla evlenmem için ısrar eder.. Başkasına yapılan şey bana da yapılabilir.. Hadi onu geçtim ilişkinin en başında kandırmış, yalan üzerine kurulu bir ilişkimiz varmış zaten bizim.. Olan benim saçlarıma oldu.. Bir kaç tane daha ak düştü hepsi bu..

Ben şu an o adamla evliyim.
Biz tanıştığımızda evli olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Öğrendiğimde ise çok geçti. Çoktan deli gibi aşık olmuştum ona. Zaman içinde boşandı ve biz evlendik.

Eski eşinin durumuna ben de çok üzüldüm. Ama mutsuz olacaklarına 2side ayrı evliliklerde mutlu olmaları daha mantıklı.

Eski eşini mağdur etmemek için kendi mağdur oldu diyebilirim. Ama olsun umarım o da çok çok mutlu olur.

benimde basıma geldi malesefff bende asıkk oldukdan sonra öğrendımm evli oldugunu:26:
1 cocugu vardı dıgerınede hamıleymıstı karısı hatta bana yenı olan cocugumaa senın ısmını vercem dıodu hep karımı bosıcam dıodu
benı bırakmamak ıcın yanı amaa yuva yıkanın yuvası olurmu anındaa sıldım attım haytımdan basta konustum tabı bn karaktersız deıldım 2 cocuk var ya ortada herseyden önce:26: allah bıda yasatmasınn vllaa

evli adam bana neden aşık olsun...aşık olsada beni neden ilgilendirsin...eğer bende aşık olursam bu konuyu düşünürdüm...

Daha iki aylık evlisiniz, çok yenisiniz evlilikte. Şu an 1.5 senenin sonunda kavuşmanın mutluluğu ile bulutların üzerindesiniz. Egonuzda tatmin olmuş olmalı, çünkü evlendiğiniz kişi sizi mahçup etmedi ve siz kazandınız, sevdiğiniz adama kavuşmuş olmakta toz pembe hayaller kurmanıza sebep oluyordur. Evlilik çıkmalardaki gibi bir duygu değildir. Zaman içinde herşey kendini belli eder. Lütfen buraya yazmaya devam edin. Seneler içinde yaşadıklarınızı böylece bizlerde bir örnek okumuş oluruz. Olumlu giderse bak aşk kazandı deriz en azından. Ama şimdi değil.

Belki siz suçlu değilsiniz. Belki yuva yıkan biri olmadınız, tabirinizce sadece aşık oldunuz. Ama evlendiğiniz eşiniz, önceki eşini aldatan bir erkek. Bu gerçeği hiç bir şey değiştiremez. Şu anda da siz onun eşisiniz. Eğer boşandıktan sonra bir ilişkiye kapısını açmış olsaydı, etik olan bir davranış yapmış olurdu. Aşkı körükleyen ulaşamama duygusudur. Artık siz ona o size ulaştı.

Şimdi bir sene geçtikten sonra ki yaşantınızı gerçekten merak ediyorum... Mutluluklar.

Allah korusun büyük konuşmayayım da ben de kesinlikle öyle bir şey yapmam. bana yapan bir başkasına da yapar. senin için yuvasını yıktığına göre bir başkası için neden yapmasın hem çoluk çocuğunun rızkına mani de oluyorsun ne büyük günah benim arkadaşımın ablası kaçarak evlenmişti adam barışacam diye kadını kullanmış ayrıca evliyken de görüştüğü diğer kadının adını çocuğuna vermiş şimdi arkadaşımın ablasından boşandı o kadınla evli yazık çocuk babasını tanımıyor bile ondan geçtim pislik adam çocuğuna bakmıyor da

büyük konuşmak istemiyorum genellemiyorum da ama evli bir erkek birine aşık olduysa;
-Ona bakmış
-Ona beğeniyle bakmış
-Ona sevgiyle (kirli) bakmış
-Onunla dialog kurmuş (çoğunlukla)
demektir..
evli bir insanın birine aşık olması demek ben sadece 4 madde yazdım birçok maddeyi katetmesi demektir.Bunu engelleyebilir.
en başta bakmasaydı, baktıktan sonra kafasını çevirseydi ya da.. ilk adımı atmasaydı aşık da olmazdı.
hele ki bana evli biri aşık olacak da ben de düşünücem bunu???
ahlaksızlık demek istemiyorum ALLah'ım.. demek istemiyorum..

kadın isterse dizisini hatırlayan vardır

orda adam karısını boşayıp genç çıtırla evleniyodu ama sonra onuda aldatıyodu :)

Ben yuva yikan biri olmayi asla istemedim. Ama mutsuz bir evlilikvardi ortada. Yani benle iliskisi evliliginin bitme nedeni degil sonucuydu. Ben ona cok guvendim. En basindan beri hala cok guveniyorum. Kendimi aska biraktim adeta. Sonucunda su mu olur bu mu olur diye hic hesap yapmadim. Belkide ondan oldu.

İnanin ben kazanmadim hayatta ask diye bisi var ve bence gercek ask kazandi.

Allah utandirmasin.

aynı şeyi bana yapmıcağı ne malum .olmaz olmaz evli erkekle.allah korusun

Evli biriyle birlikte olupta sevgilierinin kendilerine olan sadakatsizliğden şikaytçi olan bayan arkadaşların zeka seviyesine de ayrıca hayranım :))))

şu etme bulma dunyasında aynısının benım basıma gelmeyecegı ne malum ???

ayrıca kımı duyduysam böyle birseyde aynısını ya kendisi yada cocukları yasadı.. Allah eden bulur kısmını mezara sokmadan çok güzel yasatıyor birbir ne varsa...

komsunun kocasının metresi vardı yıllarca eşini bosayacak beni alacak diye beklemıs beklemiş.. şimdi o adamın kızı o metresın hayatını yasıyor baska bi adamla... adam evli ne karısını bosuyor ne bu adamın kızını alıyor..

kısaca kımsenın haı kımsede kalmıyor...

bir yakınımız vardı evli bir adamla takılmaya baslamıs nıhayetınde bosattırıp kendıni aldırmıs şimdilerdeyse o çok sevdıgı sadakattan dem vurdugu eşi baska bir kadınla aşk yasıyor ve evlilikleri sallantıda hadi bosanmasa bile sonuc ıtıbarıyle aldatıyor..

Evli bi adam aşıktı bana çok ama ben ona değildim arkadaş gibi görüşüyordum ilgisi de hoşuma gidiyordu.Benim ol dünyaları sereyim ayağına diyordu.Ama yok evli adamlar her zaman sadece ulaşılmaz oldukları için çekicidirler.Onların yerleri eşlerinin yanıdır.Birgün aynı şeyi size yapma ihtimalleri de çok yüksektir.Çünkü heycadan vazgeçemezler.

canım aynı durumdayım şuan eşinle mutlumusun nasıl bi süreçten geçtiniz aşkınız ailen herşeyi kabul ettimi bunları öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…