Ben şu an o adamla evliyim.
Biz tanıştığımızda evli olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Öğrendiğimde ise çok geçti. Çoktan deli gibi aşık olmuştum ona. Zaman içinde boşandı ve biz evlendik.
Eski eşinin durumuna ben de çok üzüldüm. Ama mutsuz olacaklarına 2side ayrı evliliklerde mutlu olmaları daha mantıklı.
Eski eşini mağdur etmemek için kendi mağdur oldu diyebilirim. Ama olsun umarım o da çok çok mutlu olur.
Daha iki aylık evlisiniz, çok yenisiniz evlilikte. Şu an 1.5 senenin sonunda kavuşmanın mutluluğu ile bulutların üzerindesiniz. Egonuzda tatmin olmuş olmalı, çünkü evlendiğiniz kişi sizi mahçup etmedi ve siz kazandınız, sevdiğiniz adama kavuşmuş olmakta toz pembe hayaller kurmanıza sebep oluyordur. Evlilik çıkmalardaki gibi bir duygu değildir. Zaman içinde herşey kendini belli eder. Lütfen buraya yazmaya devam edin. Seneler içinde yaşadıklarınızı böylece bizlerde bir örnek okumuş oluruz. Olumlu giderse bak aşk kazandı deriz en azından. Ama şimdi değil.
Belki siz suçlu değilsiniz. Belki yuva yıkan biri olmadınız, tabirinizce sadece aşık oldunuz. Ama evlendiğiniz eşiniz, önceki eşini aldatan bir erkek. Bu gerçeği hiç bir şey değiştiremez. Şu anda da siz onun eşisiniz. Eğer boşandıktan sonra bir ilişkiye kapısını açmış olsaydı, etik olan bir davranış yapmış olurdu. Aşkı körükleyen ulaşamama duygusudur. Artık siz ona o size ulaştı.
Şimdi bir sene geçtikten sonra ki yaşantınızı gerçekten merak ediyorum... Mutluluklar.
ben şu an o adamla evliyim.
Biz tanıştığımızda evli olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. öğrendiğimde ise çok geçti. çoktan deli gibi aşık olmuştum ona. Zaman içinde boşandı ve biz evlendik.
Eski eşinin durumuna ben de çok üzüldüm. Ama mutsuz olacaklarına 2side ayrı evliliklerde mutlu olmaları daha mantıklı.
Eski eşini mağdur etmemek için kendi mağdur oldu diyebilirim. Ama olsun umarım o da çok çok mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?