Evli bir erkek size aşık olsa ne yapardınız?

sadece o aşıksa sorun yok görmezsin olur biterr amaaa sende ona karşı bişeyler hissediyorsan işte asıl sorun o zaman başlar

bencede görmemezlikten gelmek en iyisi.....ama hala üsteliyorsa işte o zaman olay farklı bir boyut kazanırrr

Kaçardım ..
İnsanoğlu bu yanlışa kolay düşer , duygular yanılabılır aldanabılır ..
uzaklaşırdım , set çekerdim ..
cunku bılıyorum ki Ah ile hayat devam etmiyor .. hep biryerlerde hayat yarıda kalıyor

seni tebrik ediyorum.......çoğu insan böyle bir konuda yorum yaparken karşısındakini rencide ettiğini kırdığını düşünmüyor...destek yerine köstek olanlar çok yani......ewett insan duygularına yöne veremiyor bazen ne yazık kiii.ama kötü bi durum bence......yanaşmamak lazım ki yanmayasın dimi ama :)

tabiki ne olursa olsun uzak dururum.bu kişi arkadaşımsa arkadaşlığımıda derhal bitiririm çünkü benim ona arkadaşça bile yaklaşmamı yanlış anlayabilir ve ümitlenebilir.bunlar çok tehlikeli işler insanın bütün hayatını mahvedebilir ben korkarım böyle şeylerden.zaten ben hayatım boyunca evli yada bekar olsun hiç farketmez erkeklerle her zaman mesafeli olmuşumdur.işyerinde erkek arkadaşlarımla konuşurken otururken kalkarken gülerken hep dikkatli olmuşumdur aman yanlış anlaşılmasın diye o yüzden böyle bi sorun yaşamadım

çok kısa bi süre önce bu olay başına gelmiş biri olarak yazmak istedim;
kocam hamileliğimin son zamanlarında asistanıyla sevgili olmuş,onunla birlikteyken bana asla boşanmaktan bahsetmedi.ben yakalayana dek davranışlarında asla bi değişiklik olmadı ,aksine gelecekle ilgili hayaller kuruyordu,sanırım yakalanmasa bu şekilde devam edecekti..yani erkekler kurulu düzenlerini çok da kolay bozamıyorlar.karşı taraf onun evli olduğunu ve çocuğu olacağını bile bile böyle bişeye girdi..yani öteki kadın olmayı göze aldı...ben şimdi boşanma davası açtım,çocuğum ve ailem yanımda...o ise orda burda kalıyor,düzeni bozuldu,sevgilisiyle de ayrılmışlar...yani diyeceğim o ki
yuva yıkanın gerçekten de yuvası olmuyor...

sadece o aşıksa sorun yok görmezsin olur biterr amaaa sende ona karşı bişeyler hissediyorsan işte asıl sorun o zaman başlar

şöyle bi düşünün lütfen;sizden önce de karısına aşıktı,evlenmek için diller döktü,belki yıllarca peşinden koştu,mücadele etti...sonuçta evlilikler eskisi gibi görücü usulü olmuyor artık,sevmese evlenmezdi..o kadar emekle kuruluyor ki bir yuva...ona bunu yapabiliyosa size de yapabilir...bekar birinin evli bir adamla mutlu olacağını sanmıyorum,er geç aynı şeyleri ona da yaşatacaktır...

ben ne dedim kiiii :26:

ben ne dedim kiiiiii :26:

benim icin bosanmasını istemem baska bir kadının hayatını bozmakda bir parca olmamak gerekiyor...

arkadaşın yazdıklarına katılıyorum mesafeli durduğun zaman kimse yaklaşamaz.....

çok doğru yuva yıkanın yuvası olmaz....

Dilber

Aynen katılıyorumm canım

Son düzenleme:
evli bi adam yada bayan başkasına aşık olamaz bu benim fikrim
kocanda yada karında gözün yoksa boşan ahlaksızlığa lüzum yok ama malesef kocasını karısını aldatan okadar çokki hele o işi beceren kadınların cesaretine hayranım kocasından hiç korkusu yok demek

evli bi erkek bana aşık olsa çevremde beni rahatsız etmiyosa sorun yok beni herhangi bi şekilde gözle yada sözle taciz etse o gözünü oyar ağzını burnunu dağıtırım

benim çok yakın çevremde gerçekleşiyo bu olay adam evli kariyerlide boyu kadar çocukları var
aynı ortamdan bekar bi kızla sevgililer kızıda tanıyorum
onları her gördüğümde miğdem bulanıyo
ama ben suçu adamda değil kızda buluyorum kendine kevaşe süsünü bukadarmı yakıştırıyosun
bukadarmı karaktersizsin

Eski esim baska evli ve cocuklu bir kadinla beni aldatti ,ben de onu yolladim(bosadim)
Evli , 2 cocuklu bir adam bana kor kutuk asik oldu ,ben onu da karisina, aynen, "yolladim"..
Sonuc olarak: Insan kendi kurallarini ne kadar iyi koyarsa,o kadar az kisinin cani yanar bence...

Son düzenleme:
ben olsam bişey yapmazdım aşık olan ben değilim karşımdaki, ne yapcaksa o yapsın.

Lise Sondayken Böyle Birsey Ba$ima Gelmisti ..
Car$ida Olsun Evimin Yolunda Olsun Hep Birisi Beni Takip Ediyordu ..
Daha Sonra Yolumu Kesti Ve Bana Ilgi Duydugunu Ve Bu Ilgiden Daha Fazla Oldugunu Asik Olmaya Basladigini Söyledi .. Ben Tabi Hem Korktum Yolumu Kesti Diye Hemde Bu Ne Cüret Diye Düsündüm ..
Ve Bidaha Karsima Cikmamasini Yoksa onu Carsinin Icinde Rezil Edecegimi Söyledim ..

1.Hafta Sonra Markette Rastlastik .. Olayi Anneme Anlatmistim Korktugum Icin ..
Bi Baktik Karni Burnunda Hamile Esi Ve 2.Yas Civari Bir Kiz Cocugu Var ..
Annem Yanindan Gecerken Amma Asalik Se...fsiz Insanlar Var Burdada Dedi
Ayni Havayi Solmak Zorundamiyiz biz Bunlarla Dedi .. Karisi Dik Dik Bakti Ama Mesaj Yerine Ulasmisti ..
Ogün Bugündür Karsilassak bile Bakmaz

Bazı arkadaşlar sevgi, yaş ırk düşünce büyük konuşmak dinlemez demişler, ben bu konuda rabbiminde desteğiyle büyük konuşuyorum arkadaşım! Benim ne evli biriyle, ne de evli birinin benimle hiçbir işi olamaz. Duygulara söz geçiremezsin bazen derler, ben aşkımdan ölsemde, çıldıracak gibi sevsemde bunu karşı tarafın eşine yapamam, yarın birgün aynısını yaşayıp yaşamayacağımı bilemem çünkü... Gelir evli erkekler ''mutsuzum,zaten ayrıyız'' derler, birde eli yüzü düzgün ağzıda iyi laf yapıp sevgi ile bakıyorsa üstüne sırılsıklam aşık ederler, sonrada ''biz eşimle sorunları çözdük'' derler... Allahım yazarken bile sinirleniyorum...Kanmayın kızlar, lütfen akıllı olun... Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın sakın. Arkadaşımın babasının mali işlerinden sorumlu elemanıda evliydi, ve arkadaşımda babası ile çalışıyordu, gide gele bu çocuk aşık olmuş bana, ama allahı var ne rahatsız etme ne taciz hiçbirşey yaşanmadı, geldi birgün herşeyi anlattı ,3 yaşındada bir kızı varmış, boşanacağım dedi... Yaklaşık 20 dakika buna düşündüklerimi anlattım, ne bağırdım ne azarladım çünkü hiçbir rahatsızlık vermemişti bana, saygısızlığı haketmiyordu... Öylece kapandı konu,bir daha hiç gelip birşey söylemedi,bende artık arkadaşımla dışarıda görüşüyorum,ofislerine pek gitmemeye çalışıyorum... Sözün özü böyle birşey olamaz, ben izin vermem...Evet herşeyde büyük konuşmaktan korkan ben, bu konuda sonuna kadar büyük konuşuyorum!

Allah koruusn asla istemem ama yapabileceğim şey, imkanım varsa ortak mekanlarımızı değiştirmek olurdu heralde !

Ama tam tersi durumlardan da Allah esirgesin hepimizi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…