Evli bir erkek size aşık olsa ne yapardınız?

şuan örneğini arkadaşımda yaşıyorum adam evli ve üç çocuklu arkadaşım bekar ve on yıldır birliktelikleri devam ediyor yanlız asla bir hayatları olmayacak çocukları olmayacak çok üzülüyorum onun için

aşka sevgiye saygım var ama böle bir aşka böle bir sevgiye saygım yok...

ben şuan evliyim ama bekarken böyle birşey gelmişti başıma

o zaman henüz 17 yaşındaydım aynı mahallede oturan bir komşumuz vardı yaklaşık 3-4 yıllık evlilerdi ve 2 yaşında da bir kızları vardı ailece görüştüğümüz insanlardı(isimleri değiştirerek anlatacağım ayşe ve ahmet olsun bu evli çift.)ayşe ablada benim cep numaram vardı arada bana çağrı atardı gündüzleri eşi o saatte işte oluyordu normalde bizde annemle gider biraz oturur gelirdik bazende ben tek giderdim kızıyla oynardım çok seviyordum ayşe ablanın kızını neyse birgün ayşe abla bana yine çağrı attı bende gittim kapıyı çaldım ahmet abi açtı ben ayşe abla yokmu dedim içeri girmedim tabi ayşe ablayı görmediğim için oda yok dedi ben çağrı yaptım onun telefonu bende ayşe ablasında dedi bende hayırdır ahmet abi neden çağrı yaptın dedim oda ben senden hoşlanıyorum arkadaş olmazmıyız dedi ne diyosun sen ne saçmalıyorsun benim seninle ne arkadaşlığım olabilir dedim oda yanlış anlama falan filan geveledi ne ben bunları duymuş olayım nede sen söylemiş ol ayşe abla duyarsa senin için çok kötü olur sen ne iğrenç bir insansın kızın var eşin var nasıl böyle bişey söyleyebilirsin dedim ve koşarak eve gittim annem ne oldu neden hemen döndün dedi ben sinirden ağladım ve anneme anlattım o günden sonra ailece görüşmeyi kestik o aileyle sadece ayşe ablayı dışarda görünce merhaba merhaba okadar tabi annem olayı abime ve babama duyurmadı yoksa o adam için çok kötü olurdu bende ayşe ablaya söyleyemedim çünkü 2 yaşında kızı vardı onu düşündüm birde ya bana inanmazsa diye düşündüm

aradan sekiz yıl geçti ben şuan 6 yıllık evliyim ve olayda bahsi geçen çift geçen yıl boşandılar sebebi ise ahmet abinin eşi rahim kanseri oldu ve iğrenç adam karısına sen artık benim işimi görmezsin diyerek başkasıyla aldatmış ama ayşe abla aldatsa dahi bir süre evliliğini sürdürmek istemiş yutmuş olanları kızı için ama adam olayı abartıp her gün içmeye başlayınca ve eşine şiddet uygulayınca oda kızını alıp annesinin evine gitmiş ve boşanma davası açmış annemlerin mahallesinde oturdukları için ayşe abla annesinin evine giderken bütün komşularıyla vedalaşmış oradan biliyorum çok üzüldüm

Son düzenleme:
hic bir zaman büyük konusmamak gerek!!

bende asla böyle birsey benim basima gelemez olamaz kabul etmem bunu ne kendime nede aileme yapamam diyordum, ama gel görki olabiliyomus!

bu insan önce evli oldugunu benden gizlemis ve sordugumda hic öle biseyin olmadigini söylemisti. gün gectikce ona baglanip deli gibi asik oldugumda, o da bana tabi, bu sirri daha fazla saklayamayacagini ve artik anlatmak istedigini söylediginde sok oldum yikildim bütün hayallerim yokoldu.. ama bana bir yildir esiyle soguk oldugunu ve sadece kagit üstü bir evlilik yasadigini söyledi... bunun ne kadar dogru oldugunu bilmiyorum, kendimi o kadinin yerine koydugumda cok berbat hissediorum ve vicdanimla bogusuyorum resmen.. bunun nasil bir duygu oldugunu size ne kadar anlatsamda anlayamassiniz. kinayacaginizida biliyorum ama gercekten bu kadar kesin konusmaniz cok yanlis insanins sonucta gercekten duygularina hakim olamiosun hele helede böyle birseyi karsndaki insan senden gizlediyse..

suan bir yanda vicdanim sizlarken diger yanda deli gibi sevdigim askimin acisiyla öylece yasiyorum..

Zamanında da yaptığım gibi imkanım varsa o ortamı terk ederim ve tüm gücümle karşımda ki insana sınırlarımı koyarım ! hani der herkes ama ne yapayım çok ısrarcı falanç Bu işin ısrarının olmaması için koyacaksın tepkini bak o zaman kim kime zorla ısrar yapıyor ?

Sözlerimle döverim önce o herifi. Bana ilanı aşk ettiğine edeceğine pişman ederim sonra da eğer karısını tanıyorsam karısıyla da görüşmeyi keserim, izimi kaybettirirdim, tamamen bağımı koparırım. Böyle birşey yapamıyorsam çook soğuk, çok resmi hatta sinirli sinirli konuşurum mecbur kalırsam o da yoksa hiç muhattap olmam ama birşekilde aynı havayı dahi solumam, bunun için uzak durmak için de elimden geleni yaparım yani..

geldığı gıbı gıder..beş para değerı yoktur gözumde..

evlenmeden bana aşık olan biri, evlendikten 6 yıl sora tesadüfen tekrar karşılaştığımızda bana hala aşık olduğunu söyledi, bende ona boş diildim ama, olmaz yürümez ve insanın kafasını karıştıran bi olay, sonu yok yani...

başıma gelmişti,geçen sene......ben eşinden ayrılacağını söylemesine rağmen inanmadım açıkcası ve yol verdim....kardeşim köylü köyüne,evli evine,,,,,,yakışıklı ve kariyer sahibiydi ama napalım,,daha önce bir seçim yapmış,4 yaşında bir kızı var......çok klasik bir söylem ama yuva yıkanın yuvası da olmuyor,,bi kaç kez de kendim şahit olmuşumdur buna çevremde....benden uzak olsun....yol verdiğim için de hiç pişman değilim,,vicdanen ve ahlaken doğru birşey yapmış olmanın huzuru var içimde....o kadar yakışıklısı daha çıkmadı karşıma ama napalımmm...

Ona bu fırsatı vermezdim. İlk görüşte aşka da inanan bir insan değilim. Eğer bir şekilde olmuşsada, hiç muhattap olmazdım. Zaten sonuçta ona yapan banada yapar. Onun ne kadar bahanesi hazır olsada ''onu hiç sevmedim şu şu şu sebeplerden evlendm ve pişmanm'' falan gbisinden.. Hepsi yalan.

muhtemelen amacı cinselliktir istediğini aldıktan sonra yüz seksen derece döner . kaldı ki size aynısını yapmasa bile bunun vicdanını vereceğiniz son nefese kadar taşırsınız . günleri insan unutur hatıralar silinir ama unutmayın ki siz unutsanız bile her şey kayıt altında arşın tepenize yıkılacağı vakitten korkun bütün günahların en silinmezi olan kul hakkından sakının. o kadın onun eşi onu sevdi yatağını hayatını paylaştı şimdi siz onun dünyasını çekip alırsanız onun bütün bir ömrünü tek tek ödersiniz onun tırnaklarıyla kurduğu yuva gün gelir göğsünüzü tırmalar. zaten o adama diyecek sözüm yok lanet olsun ona bari siz bu laneti paylaşmayın onun şehvetine bedeninizi meze etmeyin çünkü bütün bunların altında gözyaşlarıyla yıkanan çocuklar var. hoşgörüyle yaklaşmıyorum ben olsam yapmazdım falan filan demiyorum size diyorum sakın ama sakın yapmayın zaten kişilikli biri yapmaz bunu....

İlk önce tartmak gerekiyor ilişkiye başlamadan.Sonra yapılacak birşey yok adamın boşanması gerekiyor.Asla boşan demem

banada oldu karımı bırakıcam dedi bide çocuğu vardı adamın yok dedim bırakma hiç bıraksanda senle olmam vazgeç benden çok ısrar etti arıyordu vs sonra tehdit ettim aramalarını kesti çok şükür .

canım hala sana aşıksa neden diğerinle evlenmiş kafan karışmasın hiç madem seni seviyor ondan boşansın sonra çıksın karşına böyle de ona .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…