• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Sen mi çaresizsin. Bence sen çaresizlik ne demek bilmiyorsun bile. Çaresizlik; sen evde biri 5 yaşında diğeri 5 aylık iki küçük çocukla ilgilenirken, iğrenç kocanın işyerin de başka kadınla fingirdeşmesine maruz kalmaktır. Üstelik o iğrenç kocanın ikinizi birden idare ettiğini cümle aleme duyurup seni küçük düşürmesidir. Sen bu hikayenin çaresizi değil olsan olsan kötü kadını olursun. (daha fazlasını söylemeye terbiyem müsaade etmiyor) Ve bu haysiyetsizle tabiki de mutlu olamayacaksın.

Evdekilerin vebalini alıp nasıl mutlu olurum demişsin ya. Canım zaten mutlu olamazsın. Ömür boyu onun çocukları, eşi boşansa dahi problem olacak. Ayrıca adam maymun iştahlı 2 gün sonra seninle de birşeyler yaşayıp evlenmek zorunda kalıp biri kucakta biri karnında 2 çocukla tekmeyi vuracak. Sen ne diyeceksin o zaman biliyor musun. Etme bulma dünyası, yuvasını yıktım yuvam olmadı. Gerekirse psikologa gidin, iş değıştirin, şehir değiştirin ama yuvayı bozan siz olmayın. Bırakın bozulacaksa da bu yuva enkazın altında siz kalmayın. Sizin durumunuz evli erkekle birlikte olan bayan tanımına uyuyor sanki. Türk dil kurumu sözlüğünde bu tanıma uyan bir kelime var. Merak edersen bir ara bakabilirsin.

Heeyyy massalllah ne adamlar var be. Anlamiyorsunuz YAKALANMAMISLAR. Adam anlatmis. Anlatmis yahu, adam herkese anlatmis. Iyi b.k yemis. Tovbe tovbe.

Bir gun esim cikip bana dese ki biriyle birlikte oldum; uzulurum, aglarim, kaldiramam, bosarim. Ama birgun esim benim karsima gecip baska birine asik oldum,onunla bir hayat istiyorum dese ölürüm, bedenim yasar ama ruhum, gururum,kadinligim ölür. Sizin o adam dediginiz adam bozmasi var ya o konusmaya yaparak bir kadini,cocuklarinin anasi o kadini öldürmüs. Bir katille yasanmaz. Gel kizim vazgec. Tasin, goc, yeni bir hayat kur ama daha fazla kendini de o kadini da harcama, o kadin öldürüldü sen intihar etme.

Çok aşık oldum , ruh eşim dediğiniz kişi karısından sizin için ayrılıyorsa ilerde bi başkası içinde sizi bırakmıcagının garantisini veriyomusunuz. Allah akıl fikir versin çocuklarına üzülüyorum.. Madem böyle karakter yoksunu birisin ne diye ikinci çocugu yapıyosunuz.. Sizde bi ailenin dağılmasına sebep oluyosunuz. Yuva yıkanın yuvası olmazmış.

Bu evli adamların cinsel organindan bal mi damliyor abi ?

Bu nasıl bir çaresizlik alameti ki ben düşündüm düşündüm anlam veremedim

Balsa tüm mevzu 1 değil,2 degil, 4 hiç değil tam 5 kilo balı 100 tl'ye veriyorlar kızım tv ekranlarında

Komşunun tavuğu komşuya kaz muhabbeti işte. .

Adam bikaç yıl geçmiş, karısından sıkılmış, sen kendinde neyi vazgeçilmez görüyorsun da, hangi cesaretle adamı boşatıyorsun yaa. Ben buna da çok şaşırıyorum açıkçası. .

Konu sahibi sabırla okuyor konuyu ama. Yaşadıklarından belliydi ama emin oldum sindirim sistemin sağlammış

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Peki cidden bizden ne bekliyorsun? Aldırma geçer, dememizi mi?
Demeyeceğiz. Zaten geçmeyecek de. Hem sen, hem o aldatmışsınız. Tencere kapak diyeceğim, yine acımasız bulacaksın. Ama durum tam olarak bu.
Ne yapacaksın?
Ya adamı bırakacaksın ya da devam edeceksin. Bu işin sihirli bir formülü yok. Ki senin bırakmayacağın kesin.
Eeee vicdanını rahatlatalım mı istiyorsun?
Eh işte onu da bizim yapmayacağımız kesin. Yatağını kendin yapmışsın, şimdi de o yatakta uyuyacaksın, başka çaren yok.

he canim bosansin siz evlenin sonra sende 5 sene sonra artik yazarsin cok sevmistik savastik kavustuk ama beni aldatti inanamiyorum cok kötüyüm....neden ben nedenide ekle ohh cuuuk diye oturur

canim birak bunu kendini avutma birak bu isleri kendini aldatiyosun sen o esini degil!!!!!!!
ne hayir gelir
senin icin rahat olacakmi evlenseniz bile o adamla
herseyden süpheleneceksin bir kere yapan her zaman yapar yapmasa her an yapacak damgasini yer

ailen.......

düsünemiyorum bile

aklini basina topla!

Boyle "ask"larda sure birakin bes yili, bes ay bile olamaz. Bundan emin olabilirsiniz.

Sizi yargilamayacagim. Karar vermissiniz artik oyle devam edin.

Ama bazi gercekler vardir, en basta bu sistemin erkeklere cok ödün veren kadinlarla dolu oldugu. Erkek egemen sistemde kendi ozguvensizliginizi evli bir kadinla yarisarak ortmeye calisiyorsunuz. guya sizin yumurtalariniz onunkinden daha degerli. Sizin iddianiz bu kadar sig iste. Ask mesk hikaye. Siz o kadar asagilik hissediyorsunuz ki sistem elverdigi icin, "yalniz ve mutsuz" evli erkekleri guya zincirlerini koparip ozgurlestiriyorsunuz. Cok buyuk bir kahramanlik ve sefkat hikayesi gercekten.

Cunku sizin amaciniz diger kadinlari "yenmek". Hayatin virajlarini kestirmeden almayi seviyorsunuz. Super bencilsiniz, cunku yumurtalariniz boyle yaptiriyor size. Hormonunuz ve libidonuz tam gaz. Cevreye korku saciyorsunuz, diger kadinlara kendine olan guvenlerini sifira dusurup kendilerini hep "acaba yuvam yikilacak mi" cehennemini yasatiyorsunuz. bu sizin egonuzu muthis oksuyor, yukarilarda ucuyorsunuz.

Ama gercekte siz erkeklerin gonullu maşasi, kullanilip atilan kuklasisiniz. Iste o yuzden siz o sirkette yukselip CEOsu asla olamayacaksinniz. Hic bir zaman bir erkekle esit para kazanamayacaksiniz. Cunku siz erkeklerin ekonomi sisteminin kullan-at parcasisiniz. Sizin sayenizde calisan kadinlarin kredibilitesi, profesyonelligi ayaklar altina aliniyor.

Bir gun evlendiginizde baska bir 22lik kocanizi elinden alacak, kendinizi berbat bir bosanma sureci icinde bulacaksiniz. Ustune ustluk arada bir o kimbilir hangi soguk odada babasini ozleyen cocuklarin gozyaslarini hayal edeceksiniz. Belki de sizin babaniz da kucukken sizin gibi bir kadin tarafindan "ozgurlugune kavusturuldu" kim bilir.

Lutfen buyrun, devam edin. kendinizi gelistereceginize kolayi secip hazir bir yuvaya kondugunuzu zannediyorsunuz. Devam edin, bu deluzyonal yetiskinlik hayalleriniz sizi bir sure idare eder. Sonra kullanilmis mendil gibi bir kenara atildiginizda belki jeton duser. Bu sisteme, erkeklerin simarik libidolarina hizmet etmeye devam. Ismini ask koymayin lutfen. Ask yuce bir duygudur, insani ruhsal yonden gelistiren, toplumu saglam dokularla ormeyi saglayan ustun bir duygudur. Buna ask degil ihtiras denir. sizadami sevmiyorsunuz ki. Sevseydiniz cocuklarina ve esine saygi duyar, onlari uzaktan seyrederdiniz. O kadinin yuvasini bozmazdiniz. Gercek ask budur cunku, sizinki erkeklerin ergen fantazisinde basrol oynamak.
Yaziniza saglik, ne guzel anlatmissiniz gervekleri, kesin bu kadininda babasi kucuk yasta terketmistir, ya da babasi buna hic onem vermiyordur ki, omru boyunca yasadigi erkek eksikligi acisini baska kadinlara farkli noktadan yasatarak egosunu tatmin ediyor. Bu asagilik bir davranis boyle bir insana ancak acirim ben.

Bekle boşanır :KK14:
2 çocukla kabul ediyon öylmi geç bunları anam geç bunları :KK69:
Merak etmeyin ruh eşim diyosa evlendikten sonra pişman olacağı kesindir Allah ıslah eylesin bizleri sizler gibi kadınlar yuvalarımızı korusun

Allâhümme ecirnâ min şerri'n-nisâ
Allâhümme ecirnâ min belâ'in-nisâ
Allâhümme ecirnâ min fitneti'n-nisâ.....

Komşunun tavuğu komşuya kaz muhabbeti işte. .

Adam bikaç yıl geçmiş, karısından sıkılmış, sen kendinde neyi vazgeçilmez görüyorsun da, hangi cesaretle adamı boşatıyorsun yaa. Ben buna da çok şaşırıyorum açıkçası. .
Cevap vereyim

Kendinde vazgecilemez gördüğü tek şey KİLOLARI

Back
X