• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Ya burda biri konu acmisti. Babam annemi biriyle aldatiyordu. O kadina ev acmisti. O kadin yuzunden silah bile cekmisti bize.
Sonuc olarak su olmus. Sanirim adam oldurulmustu o o... Kadin da felc gecirmis hastanede tek basina yatiyormus. Ve konusamiyormus bile.
İste hamd olsun Allahin adaleti.
Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Darisi ayni bu olayda gecenler gibi pisliklerin basina insallahhhh

İnş okuduğunuz bu TUĞLA gibi yorumlardan bi ders alırsınız,ben o kadının yerinde olim o iki çocuğu size bırakır gider geç kız gibi eğlenir gezer tozarım nasılsa kabullendin dimi!!!! (Yazmadan edemedim içim şişdi)

Aferin kız. Ne güzel pişkin pişkin yazmışsın. Aşkına sahip çık tabi. 2 bebe ve diğer kadını salla gitsin. Sonuçta Adam senin ruh eşin.

İnşallah bir ruh eşi daha vardır bu adamın ve siz evlendikten sonra karşısına çıkar :KK14:

Sen nasıl bi kadinsin ya? eşini 2 çocukla bırakan adam seni de bırakır sen adamın peşini bırak karısıyla düzelir o zaman seviyorum ölüyorum bitiyorum u geç ne sevmesi o kadının yerinde olsam saçını başını yolarim senin edep terbiye ne bu ahlaksızlık çocuklarını kabullenirim diyosun o çocukların annesi var sana ihtiyaçları yok. Yuva yıkanin yuvası olmazbunu kafana sok

Bugün de tam Bebeğimi kaybetmemin yıldönümü. O sabah doktora gittim çok sağlıklı bebis dedi.. Hiç unutmam gittim koca bir pizza yedim bebis im de yesin dedim. Ve bebis e kıyafetler aldım birsürü. . Doğum yaklaşıyordu bebek odası aldık ablamla. Akşam da ihaneti öğrendim o his olum gibi. Yok oldum o an ve bir kanama bebisi kaybettim. Boşandım ama o acimi hiç unutmam her uyandığım sabah eski eşim ve ahlaksız kadına beddua ederim.. Sana hissedilenler de bunlar bilgine..
Bende iki yıl önce bugünlerde ihanetten değil Yaşadığım üzüntülerden bebeğimi kaybettim. Ogün dünya Başıma yıkılmıştı ama bugun iyki olmamış diyorum. Allah'ın yaşattığı hiç bişey sebepsiz değil. Allah onlardan çocuk sahibi olmamızı istememiş

Yaziniza saglik, ne guzel anlatmissiniz gervekleri, kesin bu kadininda babasi kucuk yasta terketmistir, ya da babasi buna hic onem vermiyordur ki, omru boyunca yasadigi erkek eksikligi acisini baska kadinlara farkli noktadan yasatarak egosunu tatmin ediyor. Bu asagilik bir davranis boyle bir insana ancak acirim ben.
Babam ben küçük yaştayken vefat etti

konu sahibi okuyomus demek ki buralardaymis
kizim birak bu isleri
aklini basina topla

Wayyyy ruh esini buldun demek..senin ruh esine t...m
O igrenc askinizada sizede....ne diyim rabbim o aldatilan masumun ahini yerde birakmasin.o iki yavruda insallah annelerine destek olurlar..
Siz bu mutsuzluk uzerine pembe panjurlu evde sicacik bir ev civildayan cocuklu ev falan mi hayal ediyirdunuz yoksa??

Back
X