• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Tamam planlar yapılmış kararlar verilmiş ..

Bizden ne tarz bir yorum bekliyorsunuz onu anlamadım tam olarak :

a. Evlen Canım Adam zaten mecburiyetten evlenmiş o kadınla vebal falan almazsın.

b. Senin yatacak yerin yok tüüüüüjhhh utanmaz Bi de soruyor..

Evet şıklar bunlar mı?

Ya kizlar oyle demeyin. Hani konu aciliyo kocamda tik yok filann. Adamda eksin var kizda eksin seviyo adam deneyimli filan:KK28: kiz da deniyo isteee

Bence evli erkekle birlikteyim konuları hazır taslak metin gibi hepsi aynı

çok denediniz ama kopamadiniz, ne aşkmıs be dedik bizde

ek olarak bu traji yüksek konunun locasinda yorumuma yer bulmanin haklı gurunu yaşıyorum
loja ne demek :)

Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım . :KK43:
Aferin size, ne güzel, mutsuz bir adamı , kokuşmuş evliliğinden kurtarıp, sevgi dolu hayatınıza katacaksınız. Evlenin tabiii. Siz iradesiz, o zaten adam değil. Muhteşem bir ikilisiniz. Geleceğiniz layık olduğunuz gibi olur.

Sanki sen monotonlaşmayacaksın??? Sen kadınsın da bi zamanlar evlendiği, seks yapıp bebek dünyaya getirdiği varlık kadın değil mi? Senin neyin fazla da bi yuvayı yıkarak o kadının erkeğini alıyorsun? Bu ikinci kadınların özgüven nedir yahu?

Adamlar sıkılınca da başka bekar kadınlara yelkenler fora. Ne ala dünya. Senin gibi bu durumu kabullenen kadınlarımız olduğu sürece bitmez tükenmez deryaya kapılan erkekler de bitmeyecek. Evlilikler de böyle bitecek işte. .

Son düzenleme:
Bak ne guzel kendi agzinla demissin benim yuzumden bir aile dagilicak... Sen hic evlenmemissin karsinda evlenmis ve 2 cocuk babasi var. Kadinla bosandi seninle evlendi diyelim sen herseyi ilk defa yasarken o herseyin tadini bilmis durumda bu nasil yorucu sen bunu biliomuusn ... Cocuklsrin sorumlulugi ne kadar agir bunu biliyomiisn biri ufacik digeri okula gidiyo psikolojisini dusebiliyor muusn.. Annesi birakmaz zaten size de diyelim ki birakti nasil bakmayi duusnuyosunuz... Ask mis sevgiymis sizi seviyomus.. Karisini sevmese niye iliskiye girmis de evlenmis .. Biraz akil biraz mantik hepsi bukadar .. Seviyoruz demeyin bu bunca hatayi kapatmiyor kaldiki sevgilinizin srvgisine inanmiyorum.. Ailemide jarsima alirim demissin . 100 adam bulunur 1 anne daha bulunmaz.. Anasini babasini silmeyi dusunen adami nasil silemiyo anlamadim .

Aslında sen gibi karaktersiz kadınlar iyi ki var zira karaktersiz kocaların turnusolusunuz. Ben o günahsız eşe ve çocuklara üzüldüm. Umarım o şeref yoksunu adamdan uzakta çok çok mutlu olur o eş ve çocuklar. siz de bunun vebalini ödeyeceksiniz bunu zaten biliyorsunuz.

İlerde aynı şeyleri yaşayabilirsin. Karısını aldatan bir adama nasıl güveniyorsun. Ayrıca iki çocuğu var daha gençsin yapamazsın. Yuva yıkanın yuvası mutlu mu olur? Ailen kabul edecek mi bunu?
İster sevsin ister sevmesin onların iki çocuğu var ve anne baba yüzyüze bakacak defalarca. Kabullenecek misin?
Ayrıca kadını sevmiyosa ikinci çocuğu niye yapmış?
Bide o kadar şerfs.. bi adam ki hamile karısını aldatmış!!!!
Düşme bu kadar, genceciksin. Bekar şerefli adamlar illa ki var..

sizin gibiler yüzünden eşlerimizi sokağa çıkarmaya korkar olduk ..
o veballe nasıl yaşayacaksınız acaba ?

Esini ,Esini sizinle aldatmis, seninle evlendiken sonra SIKILINCA nasil olsa yedek bulur Ask Çabuk biter

Back
X