• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

allahım bazen diyorum ki rabbimin yarattığı her varlık eşittir..kimse kimseden ne eksik ne fazladır...bazende bu bayan gibiler yüzüne insanlardan soğuyor kin kaplıyor içimi durduk yere günaha giriyorum...
ya hadi erkek yalan söyler anlarımda kadınlar nasıl bu yalanlara inanır anlamam...sanırım işlerine öyle geliyor...ben aldatan erkeklerin farklı bir cümle kurduklarını duymadım hiç hep aynıdır..küçük yaşta evlendik yok görücü usulü evlendik aslında şu anda karımla eş ilişkimiz yok sadece çocuklar için bir aradayız vs...vs.....adam ne desin ben uçkuruma sahip olamıyorum sahip olmak istediğim her bedenin adını aşk koyuyorum...eşimle hergece hiç bir sorun yokmuş gibi aynı yatağı paylaşıyorum ..aslında onlada birlikte oluyorum senlede ekmek elden su gölden geçiniyorummu diyecek....yokk aşıklarmışta yaaa allah akıl fikir versin...senin gibi evli erkeklerle olanlarında rabbim ayaklarına dolasın...

En çok o çocuklara ve seni büyüten anne babana acıdım senin acınacak halin yook bak sana ne diyecem şimdi senin için eşini terkeden adam, yarında başkasını bulduğunda seni terkedecekya işte o zaman gidecek bi ailen ve insan içine çıkacak yüzün olmaycak ha tabi bu arada elinde birsürü çocuk kapı önüne konulcaksın

Romica çok sevdiğim birisinin başka platformlarda da olsa senelerdir kullandigi bir isimdi.
Hiç yakışmadin bu isme.

sablon gbi ya.hep adamlar mutsuzdr evlilikleri monotonlasmistir.hep kacmak isterler rddederler ama cok asik olduklari icin yapamazlar..senn askim o kucucuk cocuklarin hayatimda actigin kocaman yaradan daha mi onemli..buyumesini bekliyolarmis.onlar buyuduklerinde bile sana herzman beddua edicekler biliyomusun hayatlari boyunca senden nefret edicekler.cnku onlarin gozunde sen babalarini aldin onlardan.o kadinin ahi sizin pesinizi birakirmi sence.bunun ustune mutluluk kurabilirmisin.haaa o kde monoton bi evlilikmis ki ikinci cocugu yapmislar.demekki senn sandigin kadar vahim degilmis durum.hicbisey senn yuva yiktigin gercegini degistrmiyo.bugun karisina cocuklarinin annesine bunu yapan yarin baska bi kadin icin sana da aynisini yapar.allah o kadinin o masum cocuklarinin yuzunu guldursun.size de vicdan versin..

Mutsuzz monoton evlilik
2 cocuk..
Onlarda kaza kursunudur kesin.

Hayatının imtihanından ama sen bilerek , isteyerek kaybetmeye gönüllüsün . Yapman gerekeni biliyorsun zaten sana ne söylense umurunda olacağını sanmam . Gün gelecek anlayacaksın ama olan o 2 masum yavruya ve kadına olacak . Bitmez deme herşey biter ama onların ahı iki cihanda da peşinizi bırakmaz .

Kasım 2014 yılında nişanlı olduğunuzu belirtmişsiniz. Bu adamla 8 aydır birlikte olduğunuza göre. Sizde mi ikisini birden idare ettiniz? Yoksa ayrılır ayrılmaz kancayı evli bir adama mı takmaya karar verdiniz?

Zaten bilerek o konu baslisini secmis. Ondan bile belli fake oldugu, baksana 46 ziyaretcimiz var. Hey hooo eksiciler, sizlere el salliyoruummm :KK25:

Madem sevmiyor eşini niye iki çocuk yapmış. Yoksa leyleklermi getirmiş o masumları. :KK43: Aferim deveam et yık. Yuvalarını. Çok mutlu olursun :KK62::KK62:

Ya nasıl bile bile yakınlaşabiliyorsunuz evli birine,aklım hayalim almıyor, birde marifetmiş gibi çocuklarını kabul ederim diyorsunuz. Etmek zorundasınız zaten.
Birde nedense hep mutsuz evliliği oluyor bu erkeklerin,eşleriyle severek değilde mecburiyetten evleniyorlar,hep aynı terane. Biride çıkıp erkek olsunda desin severek evlendim zamanında diye.
Hayat sizin hayatınız konu sahibi ama karısı hamileyken başka kadınlarla yakınlaşan bu adamın,ilk fırsatta sizede aynı boynuzu takmayacağının garantisi yok. Umarım ve dilerim layığınızı bulursunuz.

Gecmis olsun hayata 10-0 yenilgiyle devam edecegin bir adim atmissin. Insanin kendine ettigini tum köy toplansa edemez demis atalarimiz..

Back
X