eski mesaj ve konular profilde çikmiuyor hafta sonundan beriHep öyledir zaten.
Kasım 2014 yılında aynen bunları yazmış.
dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey
Biraz once bir konu vardi. 2cocugum var biri 5 yasinda biri 5 aylik. Aldatiliyorum napim diye yazmisti. Acep recep bu 3.baaaayan mi ? Yoksa yanlis mi hatirliyorum
Hep öyledir zaten.
dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey
Anlaşılan çıtır kuma olmuşHep öyledir zaten.
Sen kaşındın damat beey
Çünkü sadece iki kere sevişmişler, cahillik yapmayalımRuh eşin zorla evlendiği karısından 2 çocuk yapmış. Demek ki aktif cinsel hayatları da mevcut. Ailesi, eşi biliyomuş. Kendi mi söyledi yoksa aileden birileriyle karşılaştın mı?
Benimde aklıma geldi vallaBiraz once bir konu vardi. 2cocugum var biri 5 yasinda biri 5 aylik. Aldatiliyorum napim diye yazmisti. Acep recep bu 3.baaaayan mi ? Yoksa yanlis mi hatirliyorum
Bir pro karta bakar canımÇok kötüsünüz prolar ziyaretçileri görüyonuz
Aman hep aynı hikaye zaten kopamadık ühü çok aşığız küçük yaşta zorla evlenmiş miş miş mişte muş muş muşMasalı okuyup geliyorum
Tüh başlığı yanlış yazdım heralde hiç ilgi görmedi suzicim
Biri ordan gördü bu konu hit yapar dedi. Verdi gazı gitti..Benimde aklıma geldi valla
Canın sağolsun suzicimIzabel itiraf ediyorum ilgi gostermeyenlerden biride bendim Hayır baktım bi yani konuyu surukleyecek bi ayrıntı çıkar mı diye yok anacim çıkmadı. . Bende başka konuya geçtim Üzgünüm yaa
:-(
Ee o zaman baskasi mi varmis? Konuya adapte olamadim ben.Hep öyledir zaten.
Sen kaşındın damat beey
Aaa fake miymis? Zaten assagida bizi izleyen ziyaretcilerden belliydi.. Peeh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?