Evli bir erkekle birlikteyim .

eski mesaj ve konular profilde çikmiuyor hafta sonundan beri
siz nerde buldunuz bu yaziyi çok merak ettim
konu sahibini savunmuycam merakdan soruyorum vallahi :)

Biraz once bir konu vardi. 2cocugum var biri 5 yasinda biri 5 aylik. Aldatiliyorum napim diye yazmisti. Acep recep bu 3.baaaayan mi ? Yoksa yanlis mi hatirliyorum

Hiiii ne diyosuuuunn ya onlarsa

Aaa fake miymis? Zaten assagida bizi izleyen ziyaretcilerden belliydi.. Peeh

Anlaşılan çıtır kuma olmuş

Ruh eşin zorla evlendiği karısından 2 çocuk yapmış. Demek ki aktif cinsel hayatları da mevcut. Ailesi, eşi biliyomuş. Kendi mi söyledi yoksa aileden birileriyle karşılaştın mı?
Çünkü sadece iki kere sevişmişler, cahillik yapmayalım
Konu ama gerçek ama değil, ciddi yorum yapmak istiyorum; belki başkasına örnek olur.
Bugün senin için başkasını terk eden, yarın seni de başkası için terk eder. Bu kadar basit.

Cocuklari kabul ediyormus mus mus
Kadin da sana birakacakti zaten he hee.
Buyumesini niye bekliyosunuz bebisin..
Bu arsizligi daha iyi anlasin diye mi..?

Tüh başlığı yanlış yazdım heralde hiç ilgi görmedi suzicim

Izabel itiraf ediyorum ilgi gostermeyenlerden biride bendim Hayır baktım bi yani konuyu surukleyecek bi ayrıntı çıkar mı diye yok anacim çıkmadı. . Bende başka konuya geçtim Üzgünüm yaa
:-(

ahh garibim bırakın terketmesini kimbilir karısı duyduğunda bu kadının ne or...su ne kalanını koymuyordur adam kendi dolanıyor peşimede ben bırakmayı çok istedimde seni seçmesem yanında ne gezerimm.. daha saylımmı kızlar klişedir hep 2. bayanın arkasından sayılan ama 2. bayanların asla bilemedikleri cümleler..

Izabel itiraf ediyorum ilgi gostermeyenlerden biride bendim Hayır baktım bi yani konuyu surukleyecek bi ayrıntı çıkar mı diye yok anacim çıkmadı. . Bende başka konuya geçtim Üzgünüm yaa
:-(
Canın sağolsun suzicim

Ee o zaman baskasi mi varmis? Konuya adapte olamadim ben.

Gece gece sinirlerim zıpladı. Fake diye içim de soğumuyor. Çünkü gerçekte bunlardan çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…