- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Yazık valla ne diyim insan bile bile bu duruma kendini sokmaz başka adam mi kalmadı dünyada.Bu dediğiniz yanlış.tenzili rütbe yapmışsınız:)Küçük değil artık,küçükken babasını kaybetmiş, büyümüş büyümüş büyümüş kocaman olmuş O olmuş:))
Bakin simdi olayin derinine inildi sayin KK uyeleri.Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Allah ıslah etsin diyelimCok zekice... Cidden olabilir. Yoksa boyle bir tesaduf ilginc..
Adama fotograf da atiyomus demekkihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-aldatiyor.882279/
bu konudaki kadının kocasıyla mı aldatıyorsun?
Aman canım ya bu onun hakettiği tavır ban almamak için kibar olunca gururlari kırılmaz bu kafada ki insanlarınAma bam alacaksiniz degmezdi onun icin ceza almaniza
Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-aldatiyor.882279/
bu konudaki kadının kocasıyla mı aldatıyorsun?
Bakin simdi olayin derinine inildi sayin KK uyeleri.
romica senin adina uzuldum. Hele turkiye gibi bir yerde babasiz buyumek cocuklar icin cok agir, tasinamayacak agir bir yuktur. bakin KK uyeleri bu konuyu es gecmisler.
Simdi anlasildi neden " o adami ozgurlestirdim" modundasiniz. Bu motivasyonunuzun altinda babasiz gecen cocuklugun derin yaralari yatiyor. O yuzden bu konu sizin elinizde olmayan bir durum. Refleks olmus adeta.
Ancak anlattiginiz babasiz cocuklar adina daha da uzuldum.
Lutfen, diger akli basinda uyelerin yazdigi gibi, kendinizi bu ihanetin parcasi yapmayin.
Cok gencken, kendinizi kurtarin o sahtekar adamin pencesinden. Onun size verdigi ilgi sizin baba ilgisi yoklugunu kapatamaz.
Lutfen derhal psikolojik yardim alin. Rehberinizle babasiz buyumenin sikintilarini arastirin ve bugunku hayatina olan etkisini inceleyin. Eminim, sizin icin cok pratik cozumler onerecektir. her gun pozitif adimlar atarak bu yasadiginiz agir yuku uzerinizden atabilirsiniz. Kendinizi tanimaya calisin. Problemleri kendiniz cozebilirsiniz.
Sayin KK uyeleri. Rica ediyorum lanet ve beddua bir yere kadar.
karsidaki insanin ruhunu okumaya calisalim ve onlari ateste yakacagimiza topluma kazandiralim.
Ne dersiniz?
Konu sahibi arkadas...
Anlatim tarzina ve hakli cikma cabalarini hayretle okudum ama ve lakin sutun icinde kivranan sinekten pek bi farkin yok nezlimde.
Nedir bu evli adamlara duyulan merak ? Nasil bu kadar acimasiz olabiliyorsunuz ? Zor mu tatli geliyor yoksa adamin sizi arzularken karisini hor gormus olmanin verdigi bi galibiyet mutlulugu mu hissettiginiz ?
Yaptiginiz yanlisi ne kadar aklamaya calisirsaniz calisin hakli gorulur bi tarafi yok , baskasinin mutsuzlugu uzerine kurulan hissiyatin ask ile sevgi ile hic bi alakasi yok. Defalarca teklif veya israr edilmesi sizi hakli cikarmaz.
Ayrica ,demek yakalanmadiniz ...esine anne ,babasina oturup iliskinizi beyfendi(!) anlatti demek...
ne buyuk erkeklik !!!
ne buyuk cesaret !!!
nasil bi durustluk bu gozlerim yasardi !!!! Keske yasak askini itiraf edebilme durustlugunden evvel karisina ihanet etmeme erkekligini gosterebilseydi. Daha yazcak cok sey var ama anlayana sinrisinek saz , fazlasina gerek yok
Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir
ben anlamıyorum sapıklara tacizcilere edilmeyen küfürler, etik dışı şeyler yapan konu sahiplerine ediliyor. ne oluyor, karşınızdaki kadın olunca mı küfür edesiniz geliyor? ağzından küfür çıkanlar da aynı beze sahip benim gözümde. herkes ağzını toplasa güzel olur, gözümüz küfür görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?