Evli bir erkekle birlikteyim .

Bu dediğiniz yanlış.tenzili rütbe yapmışsınız:)Küçük değil artık,küçükken babasını kaybetmiş, büyümüş büyümüş büyümüş kocaman olmuş O olmuş:))
Yazık valla ne diyim insan bile bile bu duruma kendini sokmaz başka adam mi kalmadı dünyada.

Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Bakin simdi olayin derinine inildi sayin KK uyeleri.
romica senin adina uzuldum. Hele turkiye gibi bir yerde babasiz buyumek cocuklar icin cok agir, tasinamayacak agir bir yuktur. bakin KK uyeleri bu konuyu es gecmisler.
Simdi anlasildi neden " o adami ozgurlestirdim" modundasiniz. Bu motivasyonunuzun altinda babasiz gecen cocuklugun derin yaralari yatiyor. O yuzden bu konu sizin elinizde olmayan bir durum. Refleks olmus adeta.
Ancak anlattiginiz babasiz cocuklar adina daha da uzuldum.
Lutfen, diger akli basinda uyelerin yazdigi gibi, kendinizi bu ihanetin parcasi yapmayin.
Cok gencken, kendinizi kurtarin o sahtekar adamin pencesinden. Onun size verdigi ilgi sizin baba ilgisi yoklugunu kapatamaz.
Lutfen derhal psikolojik yardim alin. Rehberinizle babasiz buyumenin sikintilarini arastirin ve bugunku hayatina olan etkisini inceleyin. Eminim, sizin icin cok pratik cozumler onerecektir. her gun pozitif adimlar atarak bu yasadiginiz agir yuku uzerinizden atabilirsiniz. Kendinizi tanimaya calisin. Problemleri kendiniz cozebilirsiniz.
Sayin KK uyeleri. Rica ediyorum lanet ve beddua bir yere kadar.
karsidaki insanin ruhunu okumaya calisalim ve onlari ateste yakacagimiza topluma kazandiralim.
Ne dersiniz?

Ben yas olayina takildim israrla en basta cocuklarin yaslari yaziliyor.hadi aldatilan bayan yazmis anlarimda.bu bayan neden yaslarini belirtme geregi duydu.ikiside ufaklar yazabilirdi

Artık aldatılan kadın diğer kadına dava açabiliyor di mi? E sevgilinde bir dünya nafaka ödeyeceğinden sizi zor günler bekliyor. Artık oturur birbirinizi yersiniz aşktan

Yaa surda sakalasiyorduk, ne bu sacma sapan agir agir büyük harfler ile yorumlar? Eglencemizi cidden elimizden aldigin sazanlar!!!

Diğer konuya ah cınımmm kıyamam da yazar şimdi

Siz de psikologsunuz ve mesleginizi burada icra etme karari aldiniz galiba. Yazdiklariniza kisim kisim katilmakla birlikte sizin gibi yazan kk kadinlarina akli basinda derken, digerlerinin aklinin basinda olmadigi gondermesini yapmayi kendinizde nasil hak buldunuz merak etmekteyim. Birini kurtarayim derken kac tane kadina hakaretvari konusmussunuz, daha hassas olmaliydiniz.

acıdım valla sana boşanacakmışta çocugun büyümesini bekliyormuşta kızım kafanı kullan nasıl psikolojik bir sorunun varsa böyle çarpık bir şekilde belli etmiş kendini, herif belli seni oyalıyo senden faydalanıp atıcak bir kenara evde mis gibi namuslu karısını bırakır mı adam hiç ? Sen bi sor bakalım o herife senin karında şimdi başka bir herifle birlikteymiş ne yaparsın ? diye ne cevap verecek sana ? iyi olur kurtuluruz mu der yoksa öldürürüm mü der ? sor da aklın başına gelsin.

Bence ikisi aynı kişi olabilir. Konu sahibi iki yönlü görüş almak istemiş olabilir

Yani 2 gün ara ile böyle benzerlik çok şaşırtıcı...

ben anlamıyorum sapıklara tacizcilere edilmeyen küfürler, etik dışı şeyler yapan konu sahiplerine ediliyor. ne oluyor, karşınızdaki kadın olunca mı küfür edesiniz geliyor? ağzından küfür çıkanlar da aynı beze sahip benim gözümde. herkes ağzını toplasa güzel olur, gözümüz küfür görmez.

Bu topikte küfür eden, argo kelime kullanan herkesi kibleyin, 4-5 KİB olmuş ama fazlası varsa sizlerden rica ediyorum kibleyin.
Konu sahibesinin yazdıkları etik olmayabilir lakin küfür ve hakaret edilemez.

İlave: beddualarda dahil. Lütfen bana yardımınızı esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…