• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Hep öyledir zaten. :KK51:

Kasım 2014 yılında aynen bunları yazmış.

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey

eski mesaj ve konular profilde çikmiuyor hafta sonundan beri
siz nerde buldunuz bu yaziyi çok merak ettim
konu sahibini savunmuycam merakdan soruyorum vallahi :)

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey

Aaa fake miymis? Zaten assagida bizi izleyen ziyaretcilerden belliydi.. Peeh

Sen kaşındın damat beey

Anlaşılan çıtır kuma olmuş

Ruh eşin zorla evlendiği karısından 2 çocuk yapmış. Demek ki aktif cinsel hayatları da mevcut. Ailesi, eşi biliyomuş. Kendi mi söyledi yoksa aileden birileriyle karşılaştın mı?
Çünkü sadece iki kere sevişmişler, cahillik yapmayalım :63: :D
Konu ama gerçek ama değil, ciddi yorum yapmak istiyorum; belki başkasına örnek olur.
Bugün senin için başkasını terk eden, yarın seni de başkası için terk eder. Bu kadar basit.

Cocuklari kabul ediyormus mus mus
Kadin da sana birakacakti zaten he hee.
Buyumesini niye bekliyosunuz bebisin..
Bu arsizligi daha iyi anlasin diye mi..?

Tüh başlığı yanlış yazdım heralde hiç ilgi görmedi suzicim :KK61:

Izabel itiraf ediyorum ilgi gostermeyenlerden biride bendim Hayır baktım bi yani konuyu surukleyecek bi ayrıntı çıkar mı diye yok anacim çıkmadı. . Bende başka konuya geçtim Üzgünüm yaa
:-(

ahh garibim bırakın terketmesini kimbilir karısı duyduğunda bu kadının ne or...su ne kalanını koymuyordur adam kendi dolanıyor peşimede ben bırakmayı çok istedimde seni seçmesem yanında ne gezerimm.. daha saylımmı kızlar klişedir hep 2. bayanın arkasından sayılan ama 2. bayanların asla bilemedikleri cümleler..

Izabel itiraf ediyorum ilgi gostermeyenlerden biride bendim Hayır baktım bi yani konuyu surukleyecek bi ayrıntı çıkar mı diye yok anacim çıkmadı. . Bende başka konuya geçtim Üzgünüm yaa
:-(
Canın sağolsun suzicim :KK19:

Sen kaşındın damat beey

Ee o zaman baskasi mi varmis? Konuya adapte olamadim ben.

Gece gece sinirlerim zıpladı. Fake diye içim de soğumuyor. Çünkü gerçekte bunlardan çok var.

Back
X