Evli bir erkekle birlikteyim .

Fake de kaç senedir üye. Niye böyle aptalca bir şey yapsın?

Fake olmama ihtimali de var 1 yılı geçmiş çünkü. Benim merak ettiğim 1 yıl 2 ay önce nisanlıyım yazmış . Ne zaman ayrılmış, bu adamı ne ara tanımış, bu süre içinde konu sahibi kaçmış o kovalamış, en sonunda ikna etmiş, 8 aydır birliktelermiş. Işık hızı ile yaşıyor hayatı mübarek.

adama acıdım bak şimdi zavallı iki kadının dırdırını çekiyor çokkk zor hayat çokkk

Ya su mavallarinizi, gunah cikararak kendinizi hakli cikarip kendinizi rahatlatmalarinizi baska yerde yapin ya, o adam da suclu sende suclusun, bir aileyi yikiyorsin gunahida senin boynuna, yuva yikiyorsun bu yuzden seninde bir yuvan olmayacak evet hepsi bir bir basina gelecek seninde, ama sen hicbir sekilde hakli degilsin vazgecebilirdin bunlari gec, kimki vazgecemicekmissjn sanki ne brad pit evlenme teklif etmiste vazgececek hah, bunlarin hepsi yalan bahane palavra, gercekler acidir. Sende acimasizsin.

Kazen en iyi fake konu diye yarisma yapsin o vakit gorurler fakenin kralini yazacagim...
Cok icimde kaldi senaryo boyle mi yazilir mubarekler

karısını karşısına alıp konuşmaya cesareti var ama evli bir şekildeyken aşık olmayacak kadar yüreği, beyni, aklı yok öyle mi?
ay kıyamam ben size bi de yapamışmışmışlar kopamamışmışlar ailesini de karşısına alırmışmış
dikkat et ruh ikizin ruh öküzün olmasın
t

Güne gelmiş gibi oldum meğer tüm KK hatunları sıkılıyormuşta böyle bir olay gerekiyormuş. Hepimizi bir arada görmek çok duygulandırıcı :'( konu sahibi sana oturduğum yerimden en güzel ve samimi dileklerimi gönderdim aldın mı canım?

Madem çocuklarını sevip kabulleniyorsunuz, ee o zaman dans.

Dip not: Bravo size böyle akıcı bir dil kullanarak , anlatım bozukluğu olmayan ve imla bakımından neredeyse kusursuz bir hikaye çıkarmışsınız. Bağlaç olan de'ler ki'ler, noktalama işaretleri hepsi yerli yerinde. Yetenek var sizde. Sık sık yazın ki yeteneğiniz körelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…