Evli bir erkekle birlikteyim .

kahveyle iyi gidiyor bu konu

birtanecik karısı varken yanında zevk-i ihtiyaclarını gideren bir metres bulmuş adam bırakır mı senide kullan at'lık bir varlıksın. hadi canım.

Evli ve metresli adamlarda ne hikmetse bi merhamet var gozlerim yaşarıyor cocuklari icin bosanamiyorlar ya. Nasil karakterli bi adam görüyor musunuz kizlar. Kadin evde iki cocukla ve aldatilma acisiyla bogusuyorken adam fingirdemekle meşgul. Ama bosanamaz cunku bu dunya iyisi adamin bebekleri var. İyi gitmeyen evliligi yuzunden karisinin koynuna girip ikinci cocugu yapmis. Simdi ayrilamadigi icin bi konu sahibiyle bi karısıyla.

Bu ulkede sokaktan rastgele bi erkek cevir flort teklif et reddedilmez oyle bi yokluk varken niye bu adam.

Heee evet ya ben 5 aylik hamilelikle karistirdim goruyo musun? Neyse zaten kadin hamileyken aldatmis ama bundan once pesinden cok kosmusmua adam. Yine ayni kapiya cikiyor gibi..
Azıcık matematik, çocuk 5 aylık. Normalde çocuğun doğum süresi 9 ay. 9 ay üstüne 5 ay 14 ay yapar. Bu iki zat 8 aydır beraber. Haliyle tek aldatılan o kadıncağız (doğruysa tabii)

Birde ailemi karsima almaya hazirim demis. Boyle bir adam icin mi???

iyi makara yapmışsınız beya
bende bi katıliim dedim. aşk meşk yalannnn karın doymaz bölee. adam şimdi böle der iş boşanmaya gelince ırım kırım eder. boşanırlar bu iki yuva yıkıcı evlenir. adam kadını kadın adamı aldatır hayatta böle devam eder...

Beğendim yetmedi alkışlamaya geldim

Heee evet ya ben 5 aylik hamilelikle karistirdim goruyo musun? Neyse zaten kadin hamileyken aldatmis ama bundan once pesinden cok kosmusmua adam. Yine ayni kapiya cikiyor gibi..

Bilgece, ben de okur okumaz ''5 aylık bebek ve 8 aydır nasıl berabersiniz, adam hala eşiyle de seks yapıyor'' yazacaktım, sonra anladım, yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…