• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

İkinizden de bi cacık olmaz. Yaşattığınız acı ve mutsuzluk ikinizin de yakasını bırakmaz, ihanet sizin ikinizin de ruhunda var. Tencere kapak olmuşsunuz ama bir süre sonra ikiniz de farklı mecralara akarsınız bu bozuklukla...

Hani burda ''yancılar'' yok nerde???

''Neden yanlış kiiii, niye kızıyonuz kiiiiii, siz de yaşayabilirsiniz kiiiiii'' falan yazsınlar yaf. Asıl ekşın orda :KK53:
kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz:KK53:

bdv nin olmazsa olmaz repliği

adam çok erken evlenmıs
yaşayamamıs kı .. biri 5 yasında adam 27 yasında
benden küçük len bu adamcık :KK53:
yaşlanmısım :D

erkekler geç olgunlasır sen onun beyin yaşına 19-20 de :KK67:

Birbirinizi bulmuşunuz işte :KK14: çocuk büyüsün bahanesiyle daha fazla insanların hayatını kirletmeyin az öteye gidin

ŞU İKİNCİ KADINLAR MASUMDUR DİYENLER NEREDE????

Bakın izleyin karşınızda terrrtemiz pırılpırıl saf ve masum biri var

Hadi gelinde bu masumiyet müzesini teselli edin

Hatta yine aynı böyle bi konuda, konu sahibi ''belki sizin kocanızlayımdır'' demiş biliyo musun??

Bugün de tam Bebeğimi kaybetmemin yıldönümü. O sabah doktora gittim çok sağlıklı bebis dedi.. Hiç unutmam gittim koca bir pizza yedim bebis im de yesin dedim. Ve bebis e kıyafetler aldım birsürü. . Doğum yaklaşıyordu bebek odası aldık ablamla. Akşam da ihaneti öğrendim o his olum gibi. Yok oldum o an ve bir kanama bebisi kaybettim. Boşandım ama o acimi hiç unutmam her uyandığım sabah eski eşim ve ahlaksız kadına beddua ederim.. Sana hissedilenler de bunlar bilgine..

Evet ya bir tane bile ah canığğmm kıyamamcılar çıkmadı. Çaresizmiş oysaki kızcağız kimse de el uzatmadı. Dikkat ette iyice kilo alma bu yediğin laflarla.

Ceycey arabeske bağladı

dılerım evlendıgınızde bıgun sızı de baskasıyla aldatır ve bunu acıkca sıze de aılenızede soyler bosanmak ıster ve sızı 2 yavruya ortada bırakıp ona gıder
allahım duamı kabul et yalvarırım...
Bu adam!! Daha 27 yaşında bi daha kimseyi aldatmayacaginin garantisi yok..eden bulur olan zavallı yavrucaklara olur

Back
X