• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.
Kiz arkadaslari bize yemege / oturmaya gelir.
Iclerinde kizimin halasi sandiklari bile var.
Biz -esimle- onlarin ailelerine (bekarlarin da evlilerin de) yemege/ oturmaya gideriz.
Bu insanin icinde olmasi ile alakali. Icinde varsa napsaniz engelleyemezsiniz.
I

Hamile olmam imkansız, cinsel ilişki olmadı.

sadece eşin ve arkadaşı mı gidiyor? eğer öyleyse bu gibi durumlar çok tehlikelidir. eşinin içinde olmadığını nereden biliyorsun? kimse kimsenin kalbini bilemez. kaldı ki sen onlara ortam hazırlarsan içinde olmayana da aşılamış olursun..
yolcu bu videoda selin karacehennem tipki senin dedigini soyluyor.
Eger erkek ortam ve zemin hazirsa yapar diyor.bencede oyle.

[video]http://m.youtube.com/watch?v=1puN9vU8p1s#[/video]
insallah olmustur bir izle bakalim.
Belki ders cikarirsin.

Konu sahibi bir link paylastim insallah izlemissindir.

Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.
Kiz arkadaslari bize yemege / oturmaya gelir.
Iclerinde kizimin halasi sandiklari bile var.
Biz -esimle- onlarin ailelerine (bekarlarin da evlilerin de) yemege/ oturmaya gideriz.
Bu insanin icinde olmasi ile alakali. Icinde varsa napsaniz engelleyemezsiniz.
I
canim paylastigim linki seninde izlemeni tavsiye ederim

Hamile olmam imkansız, cinsel ilişki olmadı.

Peki çok ileri gittik demistiniz
benim bildigim opusmekten cok daha ilerisi iliskidir.
Tabiki iliskiden önce bir ön sevisme lazim ama siz yer ve zaman farkindan isi aceleye getirdiniz sanmistim

herneyse bir hata yapmissin.sayet iliski yasamadiysan sevindim.
Yine opusnus olmak bile baslibasina sacmalik.

Kalpten pisman olduysan Allah affeder merak etme buda sana ders olsun:2:

ben böyle konulara neden inanmıyorum Allah korusun gaflete düştüm ve böyle bir hata yaptım gelip bur da bilmem kaç yüz kadının olduğu bir forumda konu açıp kendime hakaret ettirmem ben bile unutmaya çalışırım kaldı ki konu açmak bide :ssz:

3-4 Dk'lık Bişiy Oldu Diyor,Öpüşmekle Kalmadık İleri Gittik Diyo Ama Cinsel İlişki Yok Nasıl Oluyor Bu Anlatmadığı Bişiyler Var Sanki

4 Dk'ya Hepsi Nasıl Sığdı?

3-4 Dk'lık Bişiy Oldu Diyor,Öpüşmekle Kalmadık İleri Gittik Diyo Ama Cinsel İlişki Yok Nasıl Oluyor Bu Anlatmadığı Bişiyler Var Sanki

Hemde arabanin içinde :(( bol bol tövbe edin ve birdaha kesinlikle o insanla gorusmeyin o kadını düşünün hergün kocasının yolunu gözleyen ona sarılıp uyuyan eşini.yerine kendinizi koyun nekadar kötü degilmi ?? Kadin belki o gün kocasının en sevdiği yemeği yapıp onu bekledi degilmi masumca :( çok aci Nolur bole pislik adı erkeklere yem olmayın :((

Bosver canim yaa gece gece kafa yordugumuz seye bak
milletin keşif memuru olduk valla:9::9:

Yanliz senin "bir insan yanlislikla nasil öpusur"yorumuna cok guldum:9:

Hayir bu konu yuzunden mune sorusturma acacak kac tutuklu olur tahmin bile edemiyorum:9::9::9:

Son düzenleme:
Eminim karısının haberi bile yoktur başka bi kadınla baş başa yemek yiyeceginden.
Yani siz tek görüşüyoruz dediğinizde biz he karısı içinde problem yok gibi bişey düşünmüyoruz.
Ayrıca bu adi herif diğer arkadaşlarınızdan birine söyler ve bu yayılırsa durumunuz ne olur siz düşünün artık.
Sonra hangi evli erkekle buluşup yemek yersiniiiiz?!
Gerçi otopakta o haltları yiyen bunuda bilir.
Kameralara el sallasaydınız bide. Kameraları hiç düşündünüz mü?
Artık görüştüğümüz ortak arkadaşımız yok. Dediğim gibi kendisi de eski arkadaşım olduğu için şu anda ikimizin de görüştüğü kimse kalmadı. Ayrıca yayılmasına izin vereceğini sanmıyorum, ucu ona da dokunuyor sonuçta?
Kameralar sonradan aklıma geldi tabii.

Konu sahibi bir link paylastim insallah izlemissindir.
canim paylastigim linki seninde izlemeni tavsiye ederim

Peki çok ileri gittik demistiniz
benim bildigim opusmekten cok daha ilerisi iliskidir.
Tabiki iliskiden önce bir ön sevisme lazim ama siz yer ve zaman farkindan isi aceleye getirdiniz sanmistim

herneyse bir hata yapmissin.sayet iliski yasamadiysan sevindim.
Yine opusnus olmak bile baslibasina sacmalik.

Kalpten pisman olduysan Allah affeder merak etme buda sana ders olsun:2:
Birazını izledim ancak çok uzun olduğu için tamamını izlemeye fırsatım olmadı, yarın gün içinde izleyeceğim.
Hayır dediğim gibi o anlamda bir "ilişki" olmadı.
Teşekkür ederim.

bir daha asla görüşmeyin cvp vermeyin msjlarına
unutursunuz zamanla bu vicdanınızı rahatsız eden durumu çevrenizdende kimseyle paylaşmayın bu konuyu
Teşekkürler.

İleri gitmekten anladığımız aynı şey değil sanıyorum, ya da ben çok aşırı bir tablo çizdim bilemiyorum. Çok detaya girmeyeceğim şimdi tabii ama cinsel ilişkiye varacak kadar bir şey olmadı.

Hemde arabanin içinde :(( bol bol tövbe edin ve birdaha kesinlikle o insanla gorusmeyin o kadını düşünün hergün kocasının yolunu gözleyen ona sarılıp uyuyan eşini.yerine kendinizi koyun nekadar kötü degilmi ?? Kadin belki o gün kocasının en sevdiği yemeği yapıp onu bekledi degilmi masumca :( çok aci Nolur bole pislik adı erkeklere yem olmayın :((
Teşekkürler ilginize, bir daha görüşmek gibi bir düşüncem zaten yok.

konunun gerçek olmadığını düşünüyorum ama olma ihtimaline karşı, sadece şunu söyleyeceğim. kimse kadın olsun erkek olsun hoşlanmadığı, etkilenmediği kişiyle öpüşmez. illaki bir çekim olmuştur. kendimi öylesine arkadaş olduğum işilerle öpüşürken düşünemiyorum bile. yüzümü buruşturdum şu an. o derece yani. siz yada o yol vermişsiniz, diğeride karşılık. tabi yalan olduğunu düşünüyorum o ayrı.

Katli otopark fantezini paylastin galiba:-) Uc dakikada cok ileri gitmek nasil cok merak ettim. Benim eski esimde aldatti da bu tarz kadinlari hep merak etmisimdir.. bir sey daha diyesim var da hadi sus nur diyorum kendime

Bosver canim yaa gece gece kafa yordugumuz seye bak
milletin keşif memuru olduk valla:9::9:

Yanliz senin "bir insan yanlislikla nasil öpusur"yorumuna cok guldum:9:

Hayir bu konu yuzunden mune sorusturma acacak kac tutuklu olur tahmin bile edemiyorum:9::9::9:

Ben Komiğimdir Böle :9::27: Ben Anlatılanlara Görede Yorum Yapıyorum Tabi Anlık Oldu Yanlışlıkla Öpüştük Denilince Bu Soruyu Sordum İster İstemez Sinirlerimde Zıplıyor Sinirden Gülmem Geldi Yaa:9:

Yemekteyken o eskiyi yadetmeler gülüşmeler eskiye dönüp verilen değerler varya bir kalemde otoparkta götürülen kadın olarak silindi..

Adam eve çığlıklarla gitmiştir bencee heyyytt beee evliyim ama hala ortalığın tozunu attırıyorum diye :47::47:

Yağlıymış kaymış diyelim ne diyelim ..

Ben Komiğimdir Böle :9::27: Ben Anlatılanlara Görede Yorum Yapıyorum Tabi Anlık Oldu Yanlışlıkla Öpüştük Denilince Bu Soruyu Sordum İster İstemez Sinirlerimde Zıplıyor Sinirden Gülmem Geldi Yaa:9:

Yahu gecen gun bir konuya yorum yaptim
mune bugun yakaladi:9:uyari geldi.

Korkuyorum yazmaya ama mune valla konuyla alakasiz son kez yaziyorum.

Loca simdi farkettim KEŞİF ZAMANİ:9::9::9::9::9:

Elleşme falan mı oldu? adamın hayvanlığıymış. seninde boşluğuna denk gelmiş sanırım.bunda suçlanacak bir durum yok.herifin biri azgının teki çıktı diye ne yapsın bu kızcağız? kendi assın ya da köprüden mi atsın? hadi töre cinayeti de yapalım.adamın karısı mağdursa bu kız yüzünden değil kocasının sapkınlığından !

Son düzenleme:
Yemekteyken o eskiyi yadetmeler gülüşmeler eskiye dönüp verilen değerler varya bir kalemde otoparkta götürülen kadın olarak silindi..

Adam eve çığlıklarla gitmiştir bencee heyyytt beee evliyim ama hala ortalığın tozunu attırıyorum diye :47::47:

Yağlıymış kaymış diyelim ne diyelim ..

katılmadan edemedim...:46:

Sizin cinsel arzulariniz cosmus, o herifte ....lik yapmis sizde hayir diyememissiniz...
Bana gore o otoparkta evli bi adamla yalniz olmaniz bile ters...
Tabi herkesin gorusu farklidir ama bu isler karsiliklidir yani
ben nasil baska bi erkekle dolasip vakit geciremezsem esimde yapamaz...
Bizde boyle sekerim yazik olmus kaliteni dusurmussun bi anlik zevk icin...

Back
X