• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.
O yüzden ona anlatmak, "birilerine anlatmak"la aynı şey değil.

Hata olabilir, ben net anlatamamış olabilirim. Neticede gurur duyduğum şeyler yapmadım, karışık anlattığım yerler olabilir. Belirttiğiniz konuyu da elimden geldiğinde açıklamaya çalıştım.

Haha daha neyi net anlatıcan... Olay beni öpmeye çalıştı, ben de bastım tokadı değil ki.. Karanlıktan faydalanıp işi ilerletmışsiniz, birileri gelince çekinmişsiniz.. Sonra da pişman olmuşsun.. Ben inanmadım ama kadir inanır.. Ahahaha

Son düzenleme:
Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.
O yüzden ona anlatmak, "birilerine anlatmak"la aynı şey değil.

Hata olabilir, ben net anlatamamış olabilirim. Neticede gurur duyduğum şeyler yapmadım, karışık anlattığım yerler olabilir. Belirttiğiniz konuyu da elimden geldiğinde açıklamaya çalıştım.

Konu beni ilgilendirmiyor, ben sizin dert gördüğünüz şeyi anlamaya çalışıyorum.
Birilerine anlattığınız zaman, sizi rahatlatan ne olacak, ben bunu soruyorum size.. Kişilerin yorumları? Bilmeleri? Kendinizi açığa çıkarmanız? Madem bir derdim var köşesindesiniz, amaç ne onu anlamalı önce.. bunun için yazdım.
Yoksa;
Anlatıp rahatlamaktansa, hatayı çok iyi anlayıp rahatlamak, hayatınızın sonrası için daha mühim değil mi..

İkisinin arasında ki fark şu,
Anlatıp rahatlıyorsanız eğer, yapar, anlatır, rahatlarsınız "birilerine"
Ancak anlayıp rahatlarsanız, bir daha yapmazsınız...

Umarım net anlatmışımdır..

anladığım kadarıyla sen bekarsın , o evli ... pekı ya yarın bırgun sen evlendıgınde ? kocan senı kapalı otoparkta ' AYAKUSTU ' aldatsa hesap sorabılmek ıcın sebeplerın olur mu ??

ha birde opustukten sonra aksamindada msjlar atilip guzel bir aksamdi diyorsunuz ..pardon ama siz buraya nediye konu actiniz..ne bicim insanlarsiniz.....

Yemege gitmek kimin fikriydi ve ne konustunuz yemek boyuca giderken ne giymistiniz

Mini etek ve transparan bir bluz giymişti. Ortada taciz yok giydiklerinin alakası da yok. Konu sahibi bir an kendini kaybetmiş zaten yaptığından pişman. Acı olan o adamın hala evinde pişkin pişkin oturması.

Son düzenleme:
Türkiyede kapalı otoparkta sevişen insanları deynekciler hortumla döverler valla.

Hangi holivud filminden aldınız bu senaryoyu :)

Yemege gitmek kimin fikriydi ve ne konustunuz yemek boyuca giderken ne giymistiniz
Onun fikriydi, normal konulardan konuştuk. Eski günlerden, ortak arkadaşlardan. Kot ve üstüne tişört giymiştim. Öyle baştan çıkarıcı kıyafetlerle gitmedim yani.

Konu beni ilgilendirmiyor, ben sizin dert gördüğünüz şeyi anlamaya çalışıyorum.
Birilerine anlattığınız zaman, sizi rahatlatan ne olacak, ben bunu soruyorum size.. Kişilerin yorumları? Bilmeleri? Kendinizi açığa çıkarmanız? Madem bir derdim var köşesindesiniz, amaç ne onu anlamalı önce.. bunun için yazdım.
Yoksa;
Anlatıp rahatlamaktansa, hatayı çok iyi anlayıp rahatlamak, hayatınızın sonrası için daha mühim değil mi..

İkisinin arasında ki fark şu,
Anlatıp rahatlıyorsanız eğer, yapar, anlatır, rahatlarsınız "birilerine"
Ancak anlayıp rahatlarsanız, bir daha yapmazsınız...

Umarım net anlatmışımdır..
Ben anlıyorum sizi, özellikle anlatmak ve anlamakla ilgili dediklerinizi. "Anlayıp rahatladığımı" düşünüyorum. Teşekkür ederim.

anladığım kadarıyla sen bekarsın , o evli ... pekı ya yarın bırgun sen evlendıgınde ? kocan senı kapalı otoparkta ' AYAKUSTU ' aldatsa hesap sorabılmek ıcın sebeplerın olur mu ??
Daha önce demiştim, "ne ekersen onu biçersin" diyen bir insanım. Dolayısıyla bunun ileride karşıma çıkacağını ve burnumdan fitil fitil geleceğini düşünüyorum.

ha birde opustukten sonra aksamindada msjlar atilip guzel bir aksamdi diyorsunuz ..pardon ama siz buraya nediye konu actiniz..ne bicim insanlarsiniz.....
Mesajı ben atmadım, güzel bir akşamdı demedim; aksine gelen mesajın üstüne bir daha görüşmeyeceğimi belirttim.

Sizin deyiminizle "ekstrem" bir durum ya yine olursa hic öyle dusunuyo musunuz ve bu arkadasinizi hic dusundurmuyo mu saniyosunuz bence esi gece su içmeye bile kalksa bi yerden bi yere şeytan onada fisildicaktir

O samimi arkadasin kocasinada ayni seyi yapabileceginden korkmadan nasil seni evine yatli cagirdi anlamadim iyi cesaret onunkide

düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.ileri gitmek derken anladığım kadarıyla yalnızca öpüşmek değil ilişkiye giden bi takım aşamalar.öyle anlık bişey değil ki uzun uzun şeyler yaşanıyo.hiçbişey düşünmeden nasıl oluyo bu iş benim aklım mantığım gerçekten almıyo.

Son düzenleme:
Türkiyede kapalı otoparkta sevişen insanları deynekciler hortumla döverler valla.

Hangi holivud filminden aldınız bu senaryoyu :)

Kapalı otoparkta değnekçi yok.

Konunun veya benim sahte olduğumu düşünüyorsanız zaten daha önce belirttiğim gibi konu şikayet edildi. Sahte konu açacak olsam daha "makul", daha "senaryo" olmayan bir şey yazıp bu şüpheleri elerdim herhalde.

Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp okumuş olduğunuz için.

erkek ve kadindan samimi arkadas olmaz, olursada bu ve bu gibi sonuclara katlanmak zorundasiniz- bosuna yaklasmayin denmemis- bakin yapmayin degil, bu kadar ileri gidilmesede duygu kaymasi yasanabilir

her aldatma konusunda diger kadinlara bir saldiri var, tamam konu sahibi bu etiketi simdi üstüne yapistirdi ve bununla yasamak zorunda ama evli degil bisey degil adamin kendi esine karsi sorumlugugunu yine adam tasiyor, insanin kendi esi yapiyorsa elin yapmasi pekte garip gelmemeli

zira adamin esi icin üzülüyorsaniz bu adamla evlendi diye üzülün bu kadinla aldatti diye degil, bunu yapan ve ardindan mesaj atan yüzde yüz baskalariylada aldatiyodur

kadina anlatmasida ne kadar mantikli olur bilmiyorum, gercek hayatta birebir yasamadigim bir olay, burda okuduklarima dayanaraktan -üzelerek-cogu kadinin bir bahanenin altina siginarak aldatma olayini sindirdigini görüyorum, yinede bilmesinde fayda var hic yoktan affetsede eskisi gibi olamazlar

düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.yalnızca öpüşmek değil ilişkiye giden bi takım aşamalar.öyle anlık bişey değil ki uzun uzun şeyler yaşanıyo.hiçbişey düşünmeden nasıl oluyo bu iş benim aklım mantığım gerçekten almıyo.

İşte birileri gelmese son gaz devam ediyormuş... Sonra eve gidince pişman olmuş... Bla bla bla

kadina anlatmasida ne kadar mantikli olur bilmiyorum, gercek hayatta birebir yasamadigim bir olay, burda okuduklarima dayanaraktan -üzelerek-cogu kadinin bir bahanenin altina siginarak aldatma olayini sindirdigini görüyorum, yinede bilmesinde fayda var hic yoktan affetsede eskisi gibi olamazlar
Benim de aklimdan gecen tam da buydu.
Sadece bu kadar guzel ifade edememistim.

O samimi arkadasin kocasinada ayni seyi yapabileceginden korkmadan nasil seni evine yatli cagirdi anlamadim iyi cesaret onunkide
Çünkü beni tanıyor. Burada kırk sayfa da yazsam, ilk mesajımın üstüne kimseyi inandıramayacağımı biliyorum ama ben başkalarının eşiyle -amiyane tabirle- yatan kalkan bir insan değilim. Hele ki arkadaşlarımın kocasına başka gözle bakacağım...
Arkadaşımla aramızdaki bağın da çok güçlü olduğu belirttim zaten. Benim kendimi nasıl hissettiğimi en yakından o biliyor.

düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.yalnızca öpüşmek değil ilişkiye giden bi takım aşamalar.öyle anlık bişey değil ki uzun uzun şeyler yaşanıyo.hiçbişey düşünmeden nasıl oluyo bu iş benim aklım mantığım gerçekten almıyo.
Uzun uzun değil aslında, yani hepi topu üç dört dakikalık bir şey. Yazıdan öyle bir anlam çıktıysa kusura bakmayın.
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir an hiçbir şey düşünmeden sadece o anı yaşarsınız, öyle bir şey oldu, bir an kontrolü kaybettim. Kendime geldiğim anda da zaten hiçbir şekilde konunun uzamasına izin vermedim.

Back
X