• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle

Çünkü beni tanıyor. Burada kırk sayfa da yazsam, ilk mesajımın üstüne kimseyi inandıramayacağımı biliyorum ama ben başkalarının eşiyle -amiyane tabirle- yatan kalkan bir insan değilim. Hele ki arkadaşlarımın kocasına başka gözle bakacağım...
Arkadaşımla aramızdaki bağın da çok güçlü olduğu belirttim zaten. Benim kendimi nasıl hissettiğimi en yakından o biliyor.

Uzun uzun değil aslında, yani hepi topu üç dört dakikalık bir şey. Yazıdan öyle bir anlam çıktıysa kusura bakmayın.
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir an hiçbir şey düşünmeden sadece o anı yaşarsınız, öyle bir şey oldu, bir an kontrolü kaybettim. Kendime geldiğim anda da zaten hiçbir şekilde konunun uzamasına izin vermedim.

O adam sizin icin bisey ifade etmiyosa arkadasinin kocasida etmiyo yoldan gecen adaminda bilmem anlatabildimmi

Hadi diyelim adamın niyeti en baştan kötüydü.
Sen arkadaşını tanıyan biri olarak anlaman lazımdı.
Kaldı ki neden eşiyle gelmiyor buluşmaya?

Onu da geçtim aklı başında her insan o an ne oluyoruz be der tepkisini koyar.

Kusura bakmayın siz de masum değilsiniz.

Son düzenleme:
Çünkü beni tanıyor. Burada kırk sayfa da yazsam, ilk mesajımın üstüne kimseyi inandıramayacağımı biliyorum ama ben başkalarının eşiyle -amiyane tabirle- yatan kalkan bir insan değilim. Hele ki arkadaşlarımın kocasına başka gözle bakacağım...
Arkadaşımla aramızdaki bağın da çok güçlü olduğu belirttim zaten. Benim kendimi nasıl hissettiğimi en yakından o biliyor.

Uzun uzun değil aslında, yani hepi topu üç dört dakikalık bir şey. Yazıdan öyle bir anlam çıktıysa kusura bakmayın.
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir an hiçbir şey düşünmeden sadece o anı yaşarsınız, öyle bir şey oldu, bir an kontrolü kaybettim. Kendime geldiğim anda da zaten hiçbir şekilde konunun uzamasına izin vermedim.

Bende onu diyorum zaten seni tanimis olmali evet evli arkadasinin kocasina bakmam ama elin masum kizinin kocadiyla yapicami yaparim oh ne ala memleket allah seni de o adamida islah etsin ne diyim

Hadi diyelim adamın niyeti en baştan kötüydü.
Sen arkadaşını tanıyan biri olarak anlaman lazımdı.
Kaldı ki neden eşiyle gelmiyor buluşmaya?

Onu da geçtim aklı başında her insan o an ne oluyoruz be der tepkisini koyar.

Kusura bakmayın siz de masum değilsiniz.
Dediğim gibi uzun süredir görüşmediğimiz eski bir arkadaşımdı.
Ben masum, mağdur veya kandırılmış olduğumu söylemiyorum, söyleyemem, bu kendimi kandırmak olur. O yüzden konunun başından beri yaptığım şeyin yanlışlığını bilip içim içimi yiyor diyorum. Teşekkür ederim yorumunuza.

Bende onu diyorum zaten seni tanimis olmali evet evli arkadasinin kocasina bakmam ama elin masum kizinin kocadiyla yapicami yaparim oh ne ala memleket allah seni de o adamida islah etsin ne diyim
Bu konuda sizi ikna edemeyeceğim sanıyorum. O yüzden bu konuda daha fazla açıklama yapamayacağım. Yine de sağolun.

İçimi kemiren, en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum. Hem belki bu konuda yapmam gereken bir şey olup olmadığını söyleyebilirsiniz.

Öncelikle her ne kadar okuyacaklarınız aksini düşündürtecek olsa da ben kötü bir insan değilim. Böyle bir şeyi de daha önce hiç yapmadım.

Geçen gün uzun yıllardır görüşmediğim eski bir arkadaşımla görüştük. Aradan geçen yıllarda evlenmiş. Benim yakın arkadaş grubumda evli çift arkadaşlarla tek tek de görüşürüz, hepimiz yıllardır yakın arkadaşız ve kimse bir sorun yaşamadı. Bu yüzden ben de başka bir şey düşünmeden bu arkadaşımla yemeğe çıktım. Yemek gayet keyifli geçti, eskileri andık, arkadaşlardan konuştuk sonra kalktık.

Kapalı otoparka gittiğimizde nasıl olduğunu anlamadığım şekilde birden öpüşmeye başladık. Etraf karanlık ve boş olduğundan, söylemeye utanıyorum ama ileri gittik, baya ileri gittik. Hiçbir şey düşünemiyordum, düşünsem zaten yapmazdım. Bir süre sonra başkalarının gelmesiyle ayrıldık ve ben kendime geldim. Sonra o devam etmek istedi ama izin vermedim ve beni eve bırakmasını istedim. Ertesi gün "güzel bir akşamdı" diye mesaj attı, yaptığımızın doğru olmadığını, bir daha asla böyle bir şey olmayacağını ve görüşmeyeceğimizi söyledim.

Aramızda kesinlikle romantik anlamda sevgi veya aşk yok. Karısıyla fotoğraflarını gördüğümde kıskanmak bir yana umursamıyorum bile. Sadece çok yoğun bir fiziksel çekim oldu.

Söyleyeceğim hiçbir şeyin yaptığım(ız) şeyi haklı çıkarmayacağını biliyorum. Sadece arada aklıma geldiğinde "adam evli yaa, ben naptım" diyorum ve burada aldatılan/aldatıldığını düşünen kadınların hissettiklerini okudukça daha kötü hissediyorum.

Bu suçluluk duygusunu geçirebilir miyim bilmiyorum, zaten bir daha böyle bir şey olmayacak. Bana söyleyebileceğiniz bir şey olacağını da sanmıyorum ama dediğim gibi, anlatıp rahatlamak istedim sadece.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Evli bir adamla:

Eksiciler de isi gucu birakip burdakileri "kezban kezban" diye agzi cikletli pencere kenari cam guzeli koca memeli mahalle karilari gibi aksama kadar kk yi elestirir,isin garibi bir turlu de burdan vazgecemez dedigim konudur.

Evli bir adamla:

Eksiciler de isi gucu birakip burdakileri "kezban kezban" diye agzi cikletli pencere kenari cam guzeli koca memeli mahalle karilari gibi aksama kadar kk yi elestirir,isin garibi bir turlu de burdan vazgecemez dedigim konudur.

Ustelik de fakedir bu konu.

bkz:ekside kufurbaz erkek kk de kadin takilmak isteyen cift cinsiyetli varlik

Son düzenleme:
Ben bole insanlara aciorm cunku incittgniz yerden incinecksinz diyen hir peyagamberimz war.. yuwa yikanin yiwasi olmaz.. yikmadim diosn karisinin haberi yok. sen otoparkta yaptn yarin senin kocan kendi yatagnda yapar..
kusura bakmayinda bole yapan inslarda gorsn karsiligini insallah.
ben inanmiorm arkadsm adama asik oldum weya adam cekti bi anlk oldu hata ettm falan..
bazi seylern hatasi yokte rabbm kul hakkyla gelmeyin adfetmem dio.
ayni seyler adam icinse gecerli ewli erkek kadin kim altatiosa terbiyeszdr. ewliyle beraber olanda aynidr.

seni tanıyor ise rahat geniş biri olduğunu bildiği için eski günlerin hatırına davet etmiş sende yemek sonrası tatlıyı sunmuşsun adama. Yarın öbür gün eşin benzer durum da olur ise dersin "ben otoparkta bile yaptım ahh millet gelmeseydi neler olacaktı" gibi...

seni tanıyor ise rahat geniş biri olduğunu bildiği için eski günlerin hatırına davet etmiş sende yemek sonrası tatlıyı sunmuşsun adama. Yarın öbür gün eşin benzer durum da olur ise dersin "ben otoparkta bile yaptım ahh millet gelmeseydi neler olacaktı" gibi...
Karışıklık olmuş sanırım çünkü alıntı yaptığınız mesajdaki "tanıyor" kısmı en yakın arkadaşımla ilgili.

Konu sahibi bence ne vicdan azabı çekiyor ne de pişman konuyu buraya açma amacı yaşadıklarının hala etkisinde anlatmak istiyor ve bence hoşuna gidiyor.Buradan ne laflar duyacağını biliyor sonuçta.Boşuna parmaklarınızı yormayın kızlar o hala yaşadıklarının etkisinde.Eğer o kadar sorumluluk sahibiysen git adamın karısına olayı anlat özürdile eşinin gerçek yüzü bu de.Ne diye adamda sende kadını enayi yerine koyuyorsunuz.Birde adam mesaj atmış cevap yazıp tersleyemedin mi?

aynen arkadaşım sana katılıyorum o anları anlatarak tekrar hatırlamak haz duymak amaç,tabi tepki alacağı için vicdan muhabbeti yaparak konuya devam ediyo..ne demek kendimi kaybettim o yemek demekki öle bi geçmiş ki en ufak bi yakınlaşma siz pislikleri bu hale getirebilmiş oyüzden geç oraları sen gayet kendini bilerek isteyerek hatta iğrenç bi şekilde zevk alarak yapmışsın bunu yazıklar olsun..seni yetiştiren annen baban böle ol diye mi yetiştirdi gercekten yazık ...

Ayrıca:Bu konu fake olabilir; öle bile olsa evli bi erkekle bişeyler yaşanmasına dair her türlü konu , yazı vs vs biz kadınlardan tabi kendini bilen, onurlu, allahtan korkan kadınlardan alacağı tepki budur..

Karışıklık olmuş sanırım çünkü alıntı yaptığınız mesajdaki "tanıyor" kısmı en yakın arkadaşımla ilgili.

Özür dilerim o zaman yanlış algılamışım o zaman düzelterek yakın arkadaşının seni tanıdığını bildiğini varsayarak pek kızdığını düşünmem yalnızca yuh evli adama da bulaştın derim. yok anlıkmış birden olmuş millet gelmiş gelmese ne olacak acaba yada nasıl akıl edemediniz arabayı ıssız sessiz sakin bi yere çekmeyi ha pardon anlık olmuştu sonra kızdın tabi gerçi arabası ile mi bıraktı seni sen mi oradan ayrıldın oda muamma

"Helal olsun koçum be:46::46::46:
Bi daha kıstırırsan gene ileri git ama bu sefer tamamla işi:23:Yarım yamalak ayıp oluyo:23:
Evli mevli nolcakkk yaaaa :24:"
dememizi falan bekliyorsunuz sanıyorum:31:
o adamla öpüşmekten çok buraya konu açtığınıza pişman olucaksınız:34:
Sonuna kadar hak ediyorsunuz burdaki lafları:34:

"Helal olsun koçum be:46::46::46:
Bi daha kıstırırsan gene ileri git ama bu sefer tamamla işi:23:Yarım yamalak ayıp oluyo:23:
Evli mevli nolcakkk yaaaa :24:"
dememizi falan bekliyorsunuz sanıyorum:31:
o adamla öpüşmekten çok buraya konu açtığınıza pişman olucaksınız:34:
Sonuna kadar hak ediyorsunuz burdaki lafları:34:

ALLAHINA kurban canım ya böyle ınsanların canı cehenneme :33::33::33::33:

Çoğu hanım adamın karısının yerinde olmak istemem demiş ama bence bu hanım ablanın yerinde olmamak lazım.
Otopark köşelerinde evli erkeklerin burnunu silip attığı mendilden bile daha değersizleşmiş ve kullanılmış...
Yazık size. Bekar adamlar bakmıyor mu yoksa size :ssz:

Eminim karısının haberi bile yoktur başka bi kadınla baş başa yemek yiyeceginden.
Yani siz tek görüşüyoruz dediğinizde biz he karısı içinde problem yok gibi bişey düşünmüyoruz.
Ayrıca bu adi herif diğer arkadaşlarınızdan birine söyler ve bu yayılırsa durumunuz ne olur siz düşünün artık.
Sonra hangi evli erkekle buluşup yemek yersiniiiiz?!
Gerçi otopakta o haltları yiyen bunuda bilir.
Kameralara el sallasaydınız bide. Kameraları hiç düşündünüz mü?

Çoğu hanım adamın karısının yerinde olmak istemem demiş ama bence bu hanım ablanın yerinde olmamak lazım.
Otopark köşelerinde evli erkeklerin burnunu silip attığı mendilden bile daha değersizleşmiş ve kullanılmış...
Yazık size. Bekar adamlar bakmıyor mu yoksa size :ssz:

Kullanılmış mı ? Bu tipler ( konu sahibinden beterleri var ) kullandım ne güzel diyenler oluyor genelde aman karısı sahip çıksaydı bana ne vs. Ama konu sahibi temiz saf anlık olmuş ya aklının ucundan geçmezdi kesin böyle bişey

Konu sahibi bir link paylastim insallah izlemissindir.

Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.
Kiz arkadaslari bize yemege / oturmaya gelir.
Iclerinde kizimin halasi sandiklari bile var.
Biz -esimle- onlarin ailelerine (bekarlarin da evlilerin de) yemege/ oturmaya gideriz.
Bu insanin icinde olmasi ile alakali. Icinde varsa napsaniz engelleyemezsiniz.
I
canim paylastigim linki seninde izlemeni tavsiye ederim

Hamile olmam imkansız, cinsel ilişki olmadı.

Peki çok ileri gittik demistiniz
benim bildigim opusmekten cok daha ilerisi iliskidir.
Tabiki iliskiden önce bir ön sevisme lazim ama siz yer ve zaman farkindan isi aceleye getirdiniz sanmistim

herneyse bir hata yapmissin.sayet iliski yasamadiysan sevindim.
Yine opusnus olmak bile baslibasina sacmalik.

Kalpten pisman olduysan Allah affeder merak etme buda sana ders olsun:2:

bir daha asla görüşmeyin cvp vermeyin msjlarına
unutursunuz zamanla bu vicdanınızı rahatsız eden durumu çevrenizdende kimseyle paylaşmayın bu konuyu

Back
X