evli bır kadın dısarda nasıl olmalı nelere dıkkat etmelıdır... buyrun

Dalga gecmeyin sizde biliyosunuzki turkiyede milyonlarca Insan hala ayri ayri oturuyor. Bu geri kafalilik demek degildir . Daha rahat oturup konusmak icin. Arkadas fikrinizi sormus .havaya girip bu Dalga gecmek niye

ecmel anlamıs benı

daha rahat neyi konuşacaklar,biz biraraya gelince siyaset konuşuyoruz daha ziyade, bi erkek kadar kafam çalışıyo ülkemde olup bitenleri anlıyorum yorumluyorum, kadınsal şeyler konuşulacaksa mutfakta bi yarım saat oturulur zaten servis için illaki gelinip gidilecek

bakın sevgılı arkadaslar sız bana kızdınız ama ben hosgoruyorum canınız saolsunn ayette dedıgı gıbı yabancı erkeklere karsı nasıl olunması gerektını solemıs ben onu dıyorum yoksa erkeklere bakmayın konusmayın demıyorumm ayrıca bızım bı hocamızz fazla parfum sıkmAYIN o koku bıle erkeklerı etkıler yolda gıderken pesınıze dusebılır bır tek parfum kokusundan demıstı cok haklıı

Kişilik oturmamışsa, aileden eğitim görülmemişse bu tarz değişimler görülür.
Bekarken her haltı yap evlenince de yolda giderken kaldırım taşlarını say olay bu mudur ?

Benim kanaatim de buna yakın. Bir kadın, evliyken de bekarken de ağırbaşlılığını muhafaza etmeli.
Yalnız, konu amacından sapmış sanırım farklı yerlere doğru gidiyor.
"Mahremiyet" kavramı çerçevesinde yaşamak alay edilip eleştirilmiş.
Neden bu kadar tepki verildiğini anlamadım aslında.
Asıl gericilik, erkek ve kadının doğasını, dürtülerini inkar etmektir.
Aldatılma ile ilgili konulara baktığımızda, "ikinci kadın" konumunda olan kadının hep aile çevresinden, eve gidip gelen ve eşle aynı iş yerinde çalışan evli ya da bekar bir kadın olduğunu okuyoruz.
Neden bu kadar iki yüzlü bir toplum olduk biz?

Evli bir kadın, bekarken nasıl kendine dikkat ediyorsa, nasıl yaşıyorsa öyle olmamalı.
Davranış karakterden gelir. Evlilik de karakteri etkilemez. Sadece medeni hali değişir
kişinin.

Benim düşüncem erkek veya kadın evlendikten sonra değişirse karşı taraf için .,kötü huylar degil de zararsız olanlardan mesela giyim,arkadaşlar falan ,tabi cozutmamak şartıyla,o kişi bi süre sonra mutsuz olduğunu fark eder.kadınlar erkeklere göre daha fedakar bu durumda.bir de kafanı kaldırıyorsun ki o yıllar nerdee,sen nerdesin.mesela ben aileye ilgimi çok verdim,hatta eşim bana dedi ki neden böylesin,biraz serbest ol,gez,evden dışarıya çık,ille de benimlemi çıkman lazım.bak eşiylemi herkes.

çok net bişey sorucam sana ve diğer konularınada şöyle bi bakıcam: mutlumusun?
bu kadar şüpheci, kendine güvensiz, insanlara güvensiz yaşamaktan mutlumusun, yaşadığın hayat seni tatmin ediyomu?

Konunun giyim tarzıyla veya modernliğin giyim tarzıyla alakası ne.
Siz nasıl mutluysanız öyle yaşarsınız,ister erkeklerle ayrı oturun ister beraber,bunu burda kimse yadırganmaz,sizin seçiminiz.
Burda eleştirilen sizin ayrı oturma gerekçeniz.
Başka evli kadınlara erkeklerle gözüne bakarak konuşuyor diye nerdeyse fingiryo diyeceksiniz.
Siz evlendiğiniz için hareketlerinizi kısıtlayın,ama başkaları sizi ilgilendirmez.
Rahatsız olduğunuz insanlarlada görüşmeyiverirsiniz.

Herkez oturup siyaset konusmuyo Ama. Konusulcak farkli seylerde var. Ayri ayri oturanlarin coguda gayet kulturlu bilgili insanlardir merak etmeyn

kimseyle görüşmeyelim o zaman

Dalga gecmeyin sizde biliyosunuzki turkiyede milyonlarca Insan hala ayri ayri oturuyor. Bu geri kafalilik demek degildir . Daha rahat oturup konusmak icin. Arkadas fikrinizi sormus .havaya girip bu Dalga gecmek niye

evet daha rahat konusmak ıcın erkekle konusacak sey bellıdır ama kadınla konusacagın seylerı erkegın yanında konusamazsın onun ıcın ayrı yerde oturur muhabbet edersınn

“Her göz yabancı bir kadına bakarak göz zinası işlemiştir. Bir kadın da güzel kokular sürünerek erkeklerin yanından geçerse o da aynen bakan erkekler gibi zina etmiş gibidir.” (Tirmizî, Edeb, 35; Ebû Davud, Tereccül, 7)

Herkez oturup siyaset konusmuyo Ama. Konusulcak farkli seylerde var. Ayri ayri oturanlarin coguda gayet kulturlu bilgili insanlardir merak etmeyn

erkekle ayrı oturmasını gerektirecek ne konuşabilir başka kadın hastalığı vs meselesi değilse,ayrıca kültürsüz diyenmi oldu

Benim müslüma olup olmamam sizi hiç enterese etmez bu cesareti nereden buluyorsunuz bu 1...

Bana ayetlerle örnek vermeyn buda 2....

Bu benim özgür tercihimdir,ister namaz kılarım ister oruç tutarım buda 3..

Evet benim mantığım bunu almıyor buda 4...

Müslümanım diyen bir çok farzlarını getirmeye çalışan ama yürekleri kötü olan insanlardan daha müslümanımdır buda 5..

Hadi size iyi günler...

Son not: Müdürüm ceza verebilirsin buna sessiz kalamazdım herhalde

Son düzenleme:
kimseyle görüşmeyelim o zaman

Mahremiyete dikkat etmek, kimseyle görüşmemek, sosyal hayata katılmamak değildir. Kadın ve erkeğin doğaları farklı. Yersiz samimiyet yanlış anlaşılmalara sebep olabilir ve yakışık almaz. Erkek ve kadın arasında bir mesafenin bulunması daha uygun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…