daha baskasının gozunden bahsedıyon sen daha ordamısın senden yorum ıstemıyorum gule gulee
Mahremiyete dikkat etmek, kimseyle görüşmemek, sosyal hayata katılmamak değildir. Kadın ve erkeğin doğaları farklı. Yersiz samimiyet yanlış anlaşılmalara sebep olabilir ve yakışık almaz. Erkek ve kadın arasında bir mesafenin bulunması daha uygun.
hadisin senedini mi araştırdınız? ravi zincirini mi kontrol ettiniz? tüm ravilerin hayatlarını okuyup, rivayetin sıhhat şartlarını yerine getirip getirmediklerine mi baktınız? cevabınızı ve araştırma sonucunuzu bekliyorum. buhari de dahil olmak üzere bir çok sahih olmayan hadis tespit edilmişken siz nasıl bu hadisin sıhhatine karar verdiniz merak içindeyim.
daha baskasının gozunden bahsedıyon sen daha ordamısın senden yorum ıstemıyorum gule gulee
Hemen bir etiketleme vs. İnsanlar nasil isterse öyle oturur.. çok modern geniş bakış açısı olan bir takim insanlar maalesef etrafındaki insanların secim şansı olduğunu ona göre inancı gereği ayri oturma isteğiyle dalga geçiyorlar. . Ama sonra benim bedenim benim kararim kampanyaları.. eee sen daha benim evimde nasıl oturacagima bile laf ederken nasil olacak bu is???? Aslinda biraz saygi duymayi becerebilsek bir sorun kalmayacak da.. neyse...
o masafeyi kadın bekarken de koyabilir
kocası yüzünden o mesafeyi koyması aslında ben mesafe koyacak biri değilim
senin haşmetlü egonu tatmin etmek daha özü senin emrine itaat etmek için koyuyorum
aslında ben eğriyi doğruyu yanlışı bilmiyorum
mal'ım ben demektir
Ben evli bekar gibi bir ayrım yapmadım. Evli ya da bekar farketmez bu durumda. Daha önce yazdığım mesajımda bunu açıkça belirtmiştim. Zaten bekarken hal ve hareketleri farklı olup evlenince değişmek, daha doğrusu sırf evli olduğu için başka türlü davranmak kişiliğin oturmadığının göstergesidir.
kökten çözüm şu; evli kadınları karantina altına alalım kimsenin gözüne bakarak konuşmasınlar..
bu konu nereye gidecek acaba :26:
yapmayın kızlar ....
eminim hepimiz evlendikten sonra en az herhangi bir konuda kendimize bir çeki düzen vermişisdir...
bu da hal ve hareketlerimize yansımıştır....
ki zaten öyle de olmalı...çünkü artık 2 işi oluyoruz birde ciddi ciddi anne adayı sayılıyoruz...
oturun düşünün hepinizn olmuştur ....en azından düşünce tarzımız bile değişmiştir...
evet daha rahat konusmak ıcın erkekle konusacak sey bellıdır ama kadınla konusacagın seylerı erkegın yanında konusamazsın onun ıcın ayrı yerde oturur muhabbet edersınn
bi de bunu yapan kadınlar..yani bu konuyu açan bir erkek olsa hadi derdim neyse ama bir kadın başka evli kadınlar için açmış bunu..
kk daki hatunlar toplaşıp evli kadınların davranış adabı diye bir kitap mı yazsak napsak,kafamda deli sorular
pardonda bunun evlilikle diil yaşla ilgisi var insan büyüdükçe düşünceleri gelişio olgunlaşıo değişiyo yani bunu evliliğe bağlamak çok gereksiz
18 yaşındaki çılgın halleriniz şimdi varmı? yok olamazda zaten 18 yaşında evlide olsanız çılgın o toy halleriniz olcaktı
şu an evli olmasanızda yaşınızın vemiş oldugu olgunluk olcaktı:)[/QU
tabi o da var yaşla ilgisi de olabilir bir de genelikle öyle evliliklerde erkek ben seni kadın yaptım diyor
veya kadın senin için değiştim diyor ....
aslında demem şu ki çoüumuz farkında olsun ya da olmasın değişmiştir...
çevremde öyle çok gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?