evli bır kadın dısarda nasıl olmalı nelere dıkkat etmelıdır... buyrun

"Evlendikten sonra davranışlara çekidüzen vermek" eylemi veya fikri çok tuhaf.

Bu şu demek; bekâr bir insanken aklıma eseni, canımın istediğini yapmaya hakkım var, ama koca bulduktan sonra hanım hanımcık olmalıyım çünkü onun soyadını taşıyorum, evli bir kadın olarak toplumda kendine göre bir statüm var, ona zarar veremem. Ama evlenmeden önce hiç böyle takıntılarım yoktu, çünkü kendi kararlarım, karakterim, onurum, şahsiyetim, saygınlığım, kendime göre bir ahlak anlayışım da yoktu. İyi ki varsın kocişim

o masafeyi kadın bekarken de koyabilir
kocası yüzünden o mesafeyi koyması aslında ben mesafe koyacak biri değilim
senin haşmetlü egonu tatmin etmek daha özü senin emrine itaat etmek için koyuyorum
aslında ben eğriyi doğruyu yanlışı bilmiyorum
mal'ım ben demektir

Tırmızı .,ebu davud ,buhari,muslim'dense bana göre sahihtir!bu kadar
Bu arada tebrik ederim,nasıl araştırılması gerektiğini biliyorsunuz

Son düzenleme:
daha baskasının gozunden bahsedıyon sen daha ordamısın senden yorum ıstemıyorum gule gulee

pardon da konu neydi be canım..nolacak bu memleketin hali diye mi konu açmıştın
ayrıca sen yorum yap sen yapma diye buyuramazsın tapulu malın değil forum..
konuyu açıyosan herkes yorum yapar
hoş senin konularına yorum yapmaya da değmez ya..neyse
bana güle güle sanada eşin ne emrederse o artık

Konu sahibi arkadasim
evinize gelen kadin misafirleri ayri odaya oturtup,
esinizin gozunun icine bakarak konusmasini
engellediniz diyelim

Peki is yerinde, carsida, markette, bankada vs nasil engelleyeceksiniz?

Bence evli kadinlarin disarda nasil davranmasi gerektigine kota koyacaginiza,
esinize donup bir bakin
Cunku bu dusunceler ancak esine guvenmeyen bir kadina ait olabilir

Is yerindeki calisma arkadasi esinize selam verse
kadini kocanizi ayartmakla suclayacaksiniz neredeyse....

Son düzenleme:
eski konularına baktım
sen bu adama yaranmak için mi tiyolar arıyorsun
öyleyse sana kötü bir haberim var
yaranamazsın

evli olmadigim icin yasimda yirmi oldugu icin belki benim fikirlerim sizin için pek mühim olmaz ancak bir bayanın evlilikle degismesi dusuncesi bile sacma ne yani bir bayan evlenmeden once gezecek tozacak yanlis kişilerle yanlis mekanlarda evlenince de aa ben evliyim artik evime kapanayimmi diyecek. ikiside yanlis.suan da evli olmamama rağmen hal ve hareketlerime, yerine gore giydiklerime karsi cinsle iliskilerime dikkat ederim ki evlenince de bu böyle devam edecektir. simdi nasilsam ozamanda oyle olacagim sonradan degismek numara olur samimiyetsiz ve yalan olur

Son düzenleme:
bakış açın çok sağlıksız

nekadar uğraşırsan uğraş engelemezsın bırıne bakarmı edermı dıye

en ıyısı rahat ol hem kendınede dar etmemiş olursun hyatı

evlilik öncesı yada sonrası olayına gelirsek

sanırım herkes evli bekar fark etmıyor ve yaşayış tarzına devam edıyor

ben evlenmeden öncede çıkamazdım öyle fazla fazla şimdide çıkamıyorum

ben çıkıp gezmek isterım arkadaşlarımla

bundada bı kötülük yok ama yetiştiliş tarzım baskıcı olduğundan

hala bben bekarken öğretıldığı gıbı davranıyorum

yalnız atladığınız bi şey var
evlenene kadar her haltı yiyelim
evlenince hanım olalım
bu mu yani

ayrıca gözüyle adamı yiyen kadının erkekli erkeksiz evinde hayatında işi ne
amaaan
neyse işte

yapmayın kızlar ....

eminim hepimiz evlendikten sonra en az herhangi bir konuda kendimize bir çeki düzen vermişisdir...

bu da hal ve hareketlerimize yansımıştır....

ki zaten öyle de olmalı...çünkü artık 2 işi oluyoruz birde ciddi ciddi anne adayı sayılıyoruz...

oturun düşünün hepinizn olmuştur ....en azından düşünce tarzımız bile değişmiştir...

Ben evli bekar gibi bir ayrım yapmadım. Evli ya da bekar farketmez bu durumda. Daha önce yazdığım mesajımda bunu açıkça belirtmiştim. Zaten bekarken hal ve hareketleri farklı olup evlenince değişmek, daha doğrusu sırf evli olduğu için başka türlü davranmak kişiliğin oturmadığının göstergesidir.

konu o ama

kökten çözüm şu; evli kadınları karantina altına alalım kimsenin gözüne bakarak konuşmasınlar..

bu konu nereye gidecek acaba :26:

En kökten çözüm bu hatta evli kadın fotosentez yapsın ne gerek var doğadaki oksijeni tüketiyor. Yerleşsin şöyle evdeki saksıların yanına beraber takılsınlar tek sosyal aktivitesi bu olsun mesela.

pardonda bunun evlilikle diil yaşla ilgisi var insan büyüdükçe düşünceleri gelişio olgunlaşıo değişiyo yani bunu evliliğe bağlamak çok gereksiz
18 yaşındaki çılgın halleriniz şimdi varmı? yok olamazda zaten 18 yaşında evlide olsanız çılgın o toy halleriniz olcaktı
şu an evli olmasanızda yaşınızın vemiş oldugu olgunluk olcaktı:)

Sırf evlisin diye usturuplu oluyorsan orada sorun vardır diyoruz anlatamıyoruz..

Konu kapanacak zaten artık sakinleşelim cezalar yağmasın
Bu konuda uzlaşamayacağız belli...

evet daha rahat konusmak ıcın erkekle konusacak sey bellıdır ama kadınla konusacagın seylerı erkegın yanında konusamazsın onun ıcın ayrı yerde oturur muhabbet edersınn

O zaman eşli görüşmezsiniz olur biter.
Ayrı oturulacaksa eşli görüşmekte ısrar etmeye gerek yok.
Arkadaşınız olan hanımları ayrı çağırırsınız,gün yaparsınız.

Kitabın adı da adab-ı izdivaç olsun bari.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…