bakın sevgılı arkadaslar sız bana kızdınız ama ben hosgoruyorum canınız saolsunn ayette dedıgı gıbı yabancı erkeklere karsı nasıl olunması gerektını solemıs ben onu dıyorum yoksa erkeklere bakmayın konusmayın demıyorumm ayrıca bızım bı hocamızz fazla parfum sıkmAYIN o koku bıle erkeklerı etkıler yolda gıderken pesınıze dusebılır bır tek parfum kokusundan demıstı cok haklıı
ecmel anlamıs benı
“Her göz yabancı bir kadına bakarak göz zinası işlemiştir. Bir kadın da güzel kokular sürünerek erkeklerin yanından geçerse o da aynen bakan erkekler gibi zina etmiş gibidir.” (Tirmizî, Edeb, 35; Ebû Davud, Tereccül, 7)
Herkez oturup siyaset konusmuyo Ama. Konusulcak farkli seylerde var. Ayri ayri oturanlarin coguda gayet kulturlu bilgili insanlardir merak etmeyn
Kadın erkek ayrı da oturabilir bir arada da; kimse kimseyi yaşam tarzından dolayı yargılayamaz.
Bizde beraber oturulur; eğer çok kalabalık olur ve oda herkesi almazsa kadınlar yada erkekler başka bir odaya geçebilir; bu neden bu kadar sorun oluyor anlamıyorum.
ben sadece kendı dusunceerımı soyledım burda kavga amaclı acmadım konuyu herkes fıkrını solesın dıye ama baktımda o ona laf sokuyo o ona benle bı dalga gecmelr falan.... ben kımseye soyle yapın bole yapın demıyorumm işin dını boyutundada deılım ben fakatt sadece kendı dusuncemı soyledım ne varkı bunda öldurseydınız bıdee surda guzelce muhabbet edelım fıkır paylasımında bulunalım dedık nee carsaflara burunmedıgımz kaldı ne gerı kafalılıgımızz nedee dincılık bılmem ne bısey demıyoruma artık buraya ne zman bı konu acılsa mutlalka konu sahıbının uzerıne gelıınıyorr once bı anlayın ne demek ıstedıgımıı küçümsemeden yargılamadan once ısteyen parıs hayatı yasar ısteyen koy hayatı kımse karısabılırmı bende karısmam ama fıkır gorusler vr demıı
bir derdim var bölümüne konu açıp sohbet edemezsin...
ayrıca bu konunun neyiyle sohbet edilir onuda anlamadım
sen birinin gözüne bakarak konuşmazsın ben konuşurum
nasıl bi sohbet bekliyosun ..
ben bu zihin yapısını anlayamam ben ne ailemde ne çevremde bu tarz ilişkiler anlayışlar görmedim bize gelen misafir karma oturur şakalar yapılır fıkralar anlatılır okey falan oynanır çocuklar bi köşede oynar iş sıkıntıları ev sıkıntıları paylaşılır düğünü cenazesi acısı mutluluğu olanın derdi/mutluluğu paylaşılır tabiki ülke gündeminden dem vurulur kalkarkende annem ikramlardan bi tabak hazırlar evdede yensin diye el sıkışılır ayrılınır, kendi evimdede aynısını yapıyorum arkadaş dediğim herkes benim dünya ahiret kardeşimdir zaten bize uymayan insanları ne evime alırım ne evlerine giderim, evime gelen insandanda kendimi sakınmam kocamın sadakatinede kendi iffetimede güvenim tam, evime gelen erkek dostlarımızında en ufak bi yanlışını görmedim şimdiye kadar, Allah gönlünüze göre eş dost versin yerinize yakıştırsın.
ben sadece kendı dusunceerımı soyledım burda kavga amaclı acmadım konuyu herkes fıkrını solesın dıye ama baktımda o ona laf sokuyo o ona benle bı dalga gecmelr falan.... ben kımseye soyle yapın bole yapın demıyorumm işin dını boyutundada deılım ben fakatt sadece kendı dusuncemı soyledım ne varkı bunda öldurseydınız bıdee surda guzelce muhabbet edelım fıkır paylasımında bulunalım dedık nee carsaflara burunmedıgımz kaldı ne gerı kafalılıgımızz nedee dincılık bılmem ne bısey demıyoruma artık buraya ne zman bı konu acılsa mutlalka konu sahıbının uzerıne gelıınıyorr once bı anlayın ne demek ıstedıgımıı küçümsemeden yargılamadan once ısteyen parıs hayatı yasar ısteyen koy hayatı kımse karısabılırmı bende karısmam ama fıkır gorusler vr demıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?