Evli bir kadına aşık olma

nilaycik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1
1
86
Edirne
Merhabalar öncelikle sözüme yanlış birşey yaptığımı bilerek ama bunu kendime söz geçiremeyen birisi olarak yazıyorum malesef ki evli bir kadına aşık oldum aşık olduğum kadın benden yaşça büyük ben 27 yaşindayım o ise 39 yaşında yıllarca beraber çalıştık gözleri hep üstümdeydi hissederdim bunu onunla konuştuğum zaman elleri titrerdi heyecandan ama hiç bir zaman kendime evli bir kadina bakmayi onu sevmeyi yakıştıramazdım ama sonraları ne oldu ise ona ilgi duymaya başladım her zaman yanında olmayı her zaman onunla zaman geçirmeyi düşünür oldum sürekli etrafında olup konuşmayı birlikte gülüşmeyi severdim sonra dayanamayıp ondan çok hoşlandığımı söyledim şok olmuş bir biçimde yanımdan uzaklaştı ama bir gün sonra sanki aramizda hic boyle bir konuşma yasanmamış gibi herseye normal sekilde devam ettik tabi aşık olduğum bayan malesef kocası ile cok sorunlar yaşayan birisi kocası çok kıskanç ve surekli kavga ediyorlar buna defalarca şahitte oldum kısaca mutlu bir evliliği yok sanıyorum sürekli aklimda ve onu sıkmak üzmek istemiyorum boşansa bu gün evlenirim onunla o kadar çok seviyorum sürekli aklimda yaptiğimin yanlış olduğunu düşündüğüm için 1 yil kendisinden uzak durdum hiç konuşmadım selam bile vermedim ama surekli gozlerimiz bir birlerimizin üstündeydi uzak kalamadım gittim yanina sensiz duramiyorum dedim sustu dinledi kocanı bırak demiyorum senden cinsel bir isteğimde yok sadece yanımda ol gözlerimin içine bak dedim aramizdaki yaş sorununu bahane edip uzaklaştı benden her gun aklimda her gun düşlerimde arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lutfen bir fikir verin kafayi yiyeceğim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: sub
Back
X