Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of çok dogru aptal cenemi tutamiyorum arkadasim cok sagol bu arada cevap verdiğin zaman ayırdığın icin.nasıl unutcam nasıl dur diyecenm kendime bilmiyorum
Danismana gitmeye devam et, bir de unutmak icin farkli seyler yapmaya calis, kitaplar oku, bebeginle ilgilen, kendine bakim yap, kafani dagitmata calisEşim gelemiyor iş yerinden hiç izin vermiyolar.maddi durumumuz iyi degil ama ucretsiz belediyenin aile danismani var ona gidyorum oda iki aydir sehir disinda.esim gelemem diyo yillik iznimi bike vermiyolar diyo aman yaa
Affettim ama ona belirttim bir daha olursa asla ama asla durmam beklemem bir saniye bile.ve ins olmaz bilmiyorum yapmıycaktı ama yaptı lanet olasıca.aaa kendimi gördüm inanki. ben 1 yıl oldu neredeyse aldatılalı. o kadar paranoyaktım ki ölüm gibiydi. sürekli o kadının resimlerine bakıyordum günde kaçkez. bi süre sonra azalıyo güveniyosun ama küçük bi ilgisizlikte farklı şeyler düşünüyorsun. onun sana yardım etmesi gerekirdi. benim erkek arkadaşım çok yardım etti. paronayaklıklarıma olumlu yaklaştı ve bu konu yüzünden asla bana sıkıldım yeter demedi. eşininde sana öyle yapması gerekir. ben sevgiliyken ayrılamadım sen evliyken ve cocuğun küçükken asla ayrılığı düşünme. ama şunuda özürdileyerek ekleyim. aldatıldığında affedersen yine aldatır yine aldatır ve sen ömür boyu güvensizlikle yaşıcaksın. en küçük hatasında keşke diceksin benim şuan olduğum gibi.
kadını kocasına söylemekle tehtid eddebilirsin öncesinde de delilleri topla... hayatı zehir et onaDaha üç buçuk senelik evliyim yeni çocuğumuz oldu yedi aylıkken aldatıldığımı ögrendim.affetim.ama şimdide paranoyak olmaya başladım...
O kimki onun kaesina cikipta hayatini zehir edcem amannn allahindan bulsun.allaha havale ettim.kadını kocasına söylemekle tehtid eddebilirsin öncesinde de delilleri topla... hayatı zehir et ona
o da bir yaklaşım ama bence dinsizin hakkından gelmek için biraz imansız olmak gerek... yüz buluyor bu zilliler senin gibi asaletli hatunlardan ... aman boşver ya duruma göre takıl işte çok da üzülme sütünü yavrunu düşünO kimki onun kaesina cikipta hayatini zehir edcem amannn allahindan bulsun.allaha havale ettim.