evli bir kadınla aldattı eşim beni

kader22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
12
1
6
32
Daha üç buçuk senelik evliyim yeni çocuğumuz oldu yedi aylıkken aldatıldığımı ögrendim.affetim.ama şimdide paranoyak olmaya başladım...

Demek ki ya sen kendi içinde affedememişsin ..
Ya da eşinin yeterince pişman olduğunu düşünmüyorsun .

Affetim ama güvensizlik arttı ona göre sadece konuşmuş.daha hiç buluşamamışlar herseyi ögrendim.çocuğum on aylık kadın dogum yaptı bir ay oluyo esini hamile iken alldatmış.ya neler esim pisman yeminler ediyor pismanim inan dusundugun gibi degil asla ben ona duygusal olarak yaklasmadim çocuğumuzun ustune yemin ediyor.ben unutamiyorum.kendimi toplayamadım bir türlü.minik bebeğim var ona bile zor konsantre oluyorum

Çok ağır bir durum haklısın ..
Ama affettiysen bir daha konusu açmaman gerekli ..
Hazmedemiyorsan da ayrılman .

Of çok dogru aptal cenemi tutamiyorum arkadasim cok sagol bu arada cevap verdiğin zaman ayırdığın icin.nasıl unutcam nasıl dur diyecenm kendime bilmiyorum

Of çok dogru aptal cenemi tutamiyorum arkadasim cok sagol bu arada cevap verdiğin zaman ayırdığın icin.nasıl unutcam nasıl dur diyecenm kendime bilmiyorum

Çok haklısın, zor çok zor yaşadığın şeyler ..
Ayrılmayı düşünmüyorsan eşinle bir evlilik terapistine gitmeni tavsiye ederim ..

Eşim gelemiyor iş yerinden hiç izin vermiyolar.maddi durumumuz iyi degil ama ucretsiz belediyenin aile danismani var ona gidyorum oda iki aydir sehir disinda.esim gelemem diyo yillik iznimi bike vermiyolar diyo aman yaa

Eşim gelemiyor iş yerinden hiç izin vermiyolar.maddi durumumuz iyi degil ama ucretsiz belediyenin aile danismani var ona gidyorum oda iki aydir sehir disinda.esim gelemem diyo yillik iznimi bike vermiyolar diyo aman yaa
Danismana gitmeye devam et, bir de unutmak icin farkli seyler yapmaya calis, kitaplar oku, bebeginle ilgilen, kendine bakim yap, kafani dagitmata calis

Çabalıyorum ama olnuyor ya kinseye de anlatamadim.off çok sıkldm bu hayattan.o kadim kicasi ile mutlu mesut devam ediyo.ben kocamla her an tartisiyirum.

aaa kendimi gördüm inanki. ben 1 yıl oldu neredeyse aldatılalı. o kadar paranoyaktım ki ölüm gibiydi. sürekli o kadının resimlerine bakıyordum günde kaçkez. bi süre sonra azalıyo güveniyosun ama küçük bi ilgisizlikte farklı şeyler düşünüyorsun. onun sana yardım etmesi gerekirdi. benim erkek arkadaşım çok yardım etti. paronayaklıklarıma olumlu yaklaştı ve bu konu yüzünden asla bana sıkıldım yeter demedi. eşininde sana öyle yapması gerekir. ben sevgiliyken ayrılamadım sen evliyken ve cocuğun küçükken asla ayrılığı düşünme. ama şunuda özürdileyerek ekleyim. aldatıldığında affedersen yine aldatır yine aldatır ve sen ömür boyu güvensizlikle yaşıcaksın. en küçük hatasında keşke diceksin benim şuan olduğum gibi.

aaa kendimi gördüm inanki. ben 1 yıl oldu neredeyse aldatılalı. o kadar paranoyaktım ki ölüm gibiydi. sürekli o kadının resimlerine bakıyordum günde kaçkez. bi süre sonra azalıyo güveniyosun ama küçük bi ilgisizlikte farklı şeyler düşünüyorsun. onun sana yardım etmesi gerekirdi. benim erkek arkadaşım çok yardım etti. paronayaklıklarıma olumlu yaklaştı ve bu konu yüzünden asla bana sıkıldım yeter demedi. eşininde sana öyle yapması gerekir. ben sevgiliyken ayrılamadım sen evliyken ve cocuğun küçükken asla ayrılığı düşünme. ama şunuda özürdileyerek ekleyim. aldatıldığında affedersen yine aldatır yine aldatır ve sen ömür boyu güvensizlikle yaşıcaksın. en küçük hatasında keşke diceksin benim şuan olduğum gibi.
Affettim ama ona belirttim bir daha olursa asla ama asla durmam beklemem bir saniye bile.ve ins olmaz bilmiyorum yapmıycaktı ama yaptı lanet olasıca.

Daha üç buçuk senelik evliyim yeni çocuğumuz oldu yedi aylıkken aldatıldığımı ögrendim.affetim.ama şimdide paranoyak olmaya başladım...
kadını kocasına söylemekle tehtid eddebilirsin öncesinde de delilleri topla... hayatı zehir et ona

O kimki onun kaesina cikipta hayatini zehir edcem amannn allahindan bulsun.allaha havale ettim.
o da bir yaklaşım ama bence dinsizin hakkından gelmek için biraz imansız olmak gerek... yüz buluyor bu zilliler senin gibi asaletli hatunlardan ... aman boşver ya duruma göre takıl işte çok da üzülme sütünü yavrunu düşün

[QUyazıkki pembe_pirenses, post: 43786791, member: 645745"]o da bir yaklaşım ama bence dinsizin hakkından gelmek için biraz imansız olmak gerek... yüz buluyor bu zilliler senin gibi asaletli hatunlardan ... aman boşver ya duruma göre takıl işte çok da üzülme sütünü yavrunu düşün[/QUOTE]
Ne yazikki yavrumu düşünüyorum arkadasım.ona neler yapmak istedim ama hen bana yakışmaz hemde eşim pişman baya düzeldi ben sadece olayı unutmaya calışıyorum çünkü eşimin yüzüne vurdukça herşey kötü oluyor.bebeğim daha çok etkileniyor ağlıyor.

Back
X