Evli biri başkasına ilgi gösterebilir mi

Selamlar iyi seneler herkese

Şimdi sizlere bir konu danışmak istiyorum. Benim kuzenim ( eniştemin kızı değil diğer teyzemin kızı ) eniştemin şirketinde çalışıyor eniştem dış ticaret işi yapıyor işi gücü durumları yerinde teyzeme ve kuzenlerime çok düşkündür yaşları 50 civarı
Neyse gelelim konuya kuzenim eniştemle çalışıyor ya eniştemin işyerinde bir müşterisi olan kadınla çok samimi olduğunu görmüş
Nasıl samimiyet diyecekseniz örnek vermek gerekirse kadın gelmeden önce ofisi temizlettiriyormuş , güzel güzel pastalar alıp kadını kapıda karşılıyormuş , geldiğinde de 2-3 saat uzun uzun sohbet ediyorlarmış işle ilgili değil öyle havadan Sudan ( diğer müşterilere böyle davranmıyormuş )
İş dışında iletişimleri var mı bilmiyoruz ama mesela kadının taşınma işi olmuş eniştem nakliyeci ayarlamış vs işte kadında ofise çiçek göndermiş , eniştem o kadın gelince bütün gün gülümseyerek geziyormuş böyle şeyler yani tam ifade edemedim eniştem bu arada hep yüzüğünü takar ofiste teyzemin resimleri çocukların resimleri vs var , buna rağmen eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ? Sizce teyzeme söylesek mi ?
Bir de eniştem orada bir erkek Çalışanına beni beğenen çok kadın var Peşimde çok kişi var da kimseye yüz vermiyorum falan demiş yani çok beğenildiğini düşünüyor.
Eniştenizin tavrı bana da normal gelmedi.. Ama yine de teyzenize söylemeyin bence. Ben olsam karışmamayı tercih ederdim.. Eğer bir durum varsa zaten teyzeniz bunu farkedecektir onlar ne yaparsa yapsın bence..

Olay bana göre resmen 'akrabalari neden ise almamaliyiz kamu spotu' gibi olmus. Adam iİşsizliğine acımış, eşinin yeğenini ise almis, kız da maşallah aslı astarı olmayan bir konuda , emin olmadan milleti doldurmus,az kaldı yuvasını yikacsk. Yok eniştem 'bana ilgi gösteren çok kişi var ama yuz vermiyorum' demiş de bilmemne... Böyle bir şey dediği bile meçhul, belki de 'bana da böyle böyle dedi' diye eniştesinin dedikodusunu yaptığı iş arkadaşı, dedikodunun gazıyla uydurmustur. OlamaZ mı? Dedikodu yaparken bazen bazı cümlelere yorum katılır, bazen olmayan seyler de söylenebilir. Adı üstünde, dedikodu
Yani çok saçma.
Kız oraya çalışmaya mı gitti,ajanlık yapmaya mı? Resmen hiç değişmeyen bir senaryo , ise aldirilan yakının senin hayatın hakkında abuk subuk yorumlar yapıp suyu bulanirması.
Bence ortada teyzeyi yuvasından edecek bir şey yok. Her iste değil tabii ki ama bazı işlerde iyi müşteriye yapilan böyle iltimaslar mümkün. İnsanlar müşterilerine kendilerini özel hissettirebilirler. hatta bir tık üstü, yemeğe davet edip güzel mekanlara götürebilirler ..
Benim çalıştığım bir festival vardı. orada , benim sorumlu olduğum alandaki katılımcıların neredeyse yarısını (kendi şirketinden) getirecek bir kadın arkadaş vardı ve diger seneki festivallerde de gelmesi için bu kadına ekstra bir nezaket gösterilmesi gerekiyordu. Koskoca proje koordinatörü işi gücü bırakıp alandaki golf arabasıyla kadını
tum festival alanını gezdirmisti , ilginç dekora sahip yerlerde fotoğrafını falan çekmişti 😅 bir yere gidip gelecekse görevli bir arkadaş arabasıyla bırakır,alırdı... Çoğu insana yapılmayan bir iltimas, bir iltifatlar, bir ağzının içine dusme durumu vardı. Saatlerce geyik muhabbeti yapılırdı,ısrarla yemeğe davet edilirdi .. Cünkü kadınla şirket bir gönül bağı kurmak isteyordu ki gelecek festivallerde de bize gelsin, öncelik versin, ömürlük müşteri olsun. Belki de böyle bir durum vardır.
daha olayı bilip bilmeden,Tüm sulaleye yayıp iyi aile babası bir eşe çamur atmak bence çalışan yeğenin ayıbı. Belki de yanlış bir yorumu yüzünden güzel bir yuvayı yıkacak.
ben adamın karısını aldattığını düşünmüyorum,
Zaten karısını aldatacak adam tutup da kadının yakın akrabasını ise almazdı .
Bence kuzeniniz kendi işine baksın, insanların hayatını gozleyip giybetini yapmaya bir son versin. Enisteyi o kadınla basmadigi sürece de kimseye bir yorumda bulunmasin

İş dışında iletişimleri var mı bilmiyoruz ama mesela kadının taşınma işi olmuş eniştem nakliyeci ayarlamış vs işte kadında ofise çiçek göndermiş , eniştem o kadın gelince bütün gün gülümseyerek geziyormuş böyle şeyler yani tam ifade edemedim eniştem bu arada hep yüzüğünü takar ofiste teyzemin resimleri çocukların resimleri vs var , buna rağmen eniştem kadına ilgi duyuyor olabilir mi ? Sizce teyzeme söylesek mi ?

Başlığınıza istinaden evli biri başkasına ilgi duymamalı.

Ama kuzeniniz eniştenizle müşterisi arasındaki arkadaşlığı yanlış anlıyor olabilir, belki eniştenizin yıllardır çalıştığı bir müşterisidir ve aralarında bir samimiyet oluşmuştur, insan yıllarca aynı kişilerle çalışınca muhakkak bir samimiyet, birbirini tanıma, sohbet etme vb durumlar oluyor, ortada bir aldatma veya ilgi duyduğuna dair net bir şey olmadan ilgi duyuyor veya teyzenizi aldatıyor diyemeyiz.

Şu durumda teyzenize söylemeniz hiç doğru olmaz.

Ne uzerine sirket? Kadin yagli bir musteri olabilir mi? Enisteniz belki kadinin gozunu boyamak icin yapiyordur, musteri memnuniyeti baabinda :D

Bana kadın varlıklı biri ve enişteye de iyi kazandırıyor gibi geldi. O yüzden kadına yağ çekmek için o geleceği zaman hazırlıklar yapıyor. Geldiğinde de iyi bir iş bağlamış oluyorsa ağzı kulaklarında gezmesi normal. Zaten hali hazırda aldatıyor olsa bir kere kadını o dükkana oyle rahat rahat getirmez. Hem evli bir erkeğin, birlikte olduğu bir kadın için bu kadar hazırlık yapacağını sanmam, olsa olsa tek taraflı ilgi duyuyordur, bu da teyzeye söylemek için cok yetersiz bir sebep. Kaldı ki nasıl ispatlayacaksiniz? Birebir aldattığına şahit olursanız o zaman düşünürsünüz ama şu an söylenecek bir şey yok.

Benim size naçizane tavsiyem şu olur; şahsen tanıdığınız bir kişi hakkında kendi gözünüzle görmediğiniz, kendiniz gördükten sonra kendi aklınızla tartmadığınız hususlarda hiç bir "dedikoduyu" hiç kimseye taşımayın.

Sizinle konuşan kişi enişteniz ya da söz konusu edilen o kadın olmadığı sürece, canınız ciğeriniz de olsa fark etmez, kuzeninizin aktardıkları "dedikodu" hükmündedir.

Bir de naçizane şunu eklemek isterim, insan ruhu karmaşık ve fazla ışık da almayan bir labirent gibidir. Burada kuzeninizin - genelde hiç kimsenin-, neye/kime nasıl baktığını, baktığını hangi nedenle nasıl gördüğünü, gördüğünü niye öyle yorumladığını asla bilemezsiniz, bazen kendisi bile bilemez. Bu da bizi ilk paragrafa döndürüyor zaten :)

Başlığınıza istinaden evli biri başkasına ilgi duymamalı.

Ama kuzeniniz eniştenizle müşterisi arasındaki arkadaşlığı yanlış anlıyor olabilir, belki eniştenizin yıllardır çalıştığı bir müşterisidir ve aralarında bir samimiyet oluşmuştur, insan yıllarca aynı kişilerle çalışınca muhakkak bir samimiyet, birbirini tanıma, sohbet etme vb durumlar oluyor, ortada bir aldatma veya ilgi duyduğuna dair net bir şey olmadan ilgi duyuyor veya teyzenizi aldatıyor diyemeyiz.

Şu durumda teyzenize söylemeniz hiç doğru olmaz.
Hayır iyi kazandırdığı bir müşteri değil , yeni çalışmaya başlamışlar.

Olay bana göre resmen 'akrabalari neden ise almamaliyiz kamu spotu' gibi olmus. Adam iİşsizliğine acımış, eşinin yeğenini ise almis, kız da maşallah aslı astarı olmayan bir konuda , emin olmadan milleti doldurmus,az kaldı yuvasını yikacsk. Yok eniştem 'bana ilgi gösteren çok kişi var ama yuz vermiyorum' demiş de bilmemne... Böyle bir şey dediği bile meçhul, belki de 'bana da böyle böyle dedi' diye eniştesinin dedikodusunu yaptığı iş arkadaşı, dedikodunun gazıyla uydurmustur. OlamaZ mı? Dedikodu yaparken bazen bazı cümlelere yorum katılır, bazen olmayan seyler de söylenebilir. Adı üstünde, dedikodu
Yani çok saçma.
Kız oraya çalışmaya mı gitti,ajanlık yapmaya mı? Resmen hiç değişmeyen bir senaryo , ise aldirilan yakının senin hayatın hakkında abuk subuk yorumlar yapıp suyu bulanirması.
Bence ortada teyzeyi yuvasından edecek bir şey yok. Her iste değil tabii ki ama bazı işlerde iyi müşteriye yapilan böyle iltimaslar mümkün. İnsanlar müşterilerine kendilerini özel hissettirebilirler. hatta bir tık üstü, yemeğe davet edip güzel mekanlara götürebilirler ..
Benim çalıştığım bir festival vardı. orada , benim sorumlu olduğum alandaki katılımcıların neredeyse yarısını (kendi şirketinden) getirecek bir kadın arkadaş vardı ve diger seneki festivallerde de gelmesi için bu kadına ekstra bir nezaket gösterilmesi gerekiyordu. Koskoca proje koordinatörü işi gücü bırakıp alandaki golf arabasıyla kadını
tum festival alanını gezdirmisti , ilginç dekora sahip yerlerde fotoğrafını falan çekmişti 😅 bir yere gidip gelecekse görevli bir arkadaş arabasıyla bırakır,alırdı... Çoğu insana yapılmayan bir iltimas, bir iltifatlar, bir ağzının içine dusme durumu vardı. Saatlerce geyik muhabbeti yapılırdı,ısrarla yemeğe davet edilirdi .. Cünkü kadınla şirket bir gönül bağı kurmak isteyordu ki gelecek festivallerde de bize gelsin, öncelik versin, ömürlük müşteri olsun. Belki de böyle bir durum vardır.
daha olayı bilip bilmeden,Tüm sulaleye yayıp iyi aile babası bir eşe çamur atmak bence çalışan yeğenin ayıbı. Belki de yanlış bir yorumu yüzünden güzel bir yuvayı yıkacak.
ben adamın karısını aldattığını düşünmüyorum,
Zaten karısını aldatacak adam tutup da kadının yakın akrabasını ise almazdı .
Bence kuzeniniz kendi işine baksın, insanların hayatını gozleyip giybetini yapmaya bir son versin. Enisteyi o kadınla basmadigi sürece de kimseye bir yorumda bulunmasin
Çok uzun yazmışsın yengeç hepsini okuyamadım haliyle
İlk paragrafa istinaden söylüyorum
Kuzenim fitneci ortalığı karıştıran biri değildir , gözlemini sadece bana aktardı. Öyle biri olsaydı zaten atıyor der konu açma gereği bile duymazdım

Çok uzun yazmışsın yengeç hepsini okuyamadım haliyle
İlk paragrafa istinaden söylüyorum
Kuzenim fitneci ortalığı karıştıran biri değildir , gözlemini sadece bana aktardı. Öyle biri olsaydı zaten atıyor der konu açma gereği bile duymazdım
Devamında böyle şeylerin bazı işler için normal olduğunu,hatta kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bazı 'gelecegi olabilecek' müşterileri akşam yemeğine çıkarmanın vs de olası olduğunu söylemiştim.
En iyisi gözünle görmeden hiç kimseye bir şey dememek. Çok istiyorsa yeğen söylesin,siz sakın dahil olmayın. Olan size olur

Başlığa cevap vereyim, normalde göstermemelidir. Evli çünkü.
Ama sizin enişteniz başka birine ilgi gösterdiğine göre, demek ki o evlilikte bir şeyler eksik (heyecan, beğenilme ve takdir edilme arzusu, vs.).
Bunu o evliliği sürdüren kişiler telafi etmeliler. Hatta bence kuzeniniz babasıyla konuşursa adam kendine çekidüzen verir bir ihtimal. Ama siz kesinlikle karışmayın.

Hayır iyi kazandırdığı bir müşteri değil , yeni çalışmaya başlamışlar.
Yine de şu an için teyzenize söylemeniz doğru olmaz, eniştenizin niyeti belli değil çünkü, ilgi gösteriyorsa dahi X yanlış anlayıp aktarmış diyerek olayı kapatabileceği ve sizleri suçlayacağı kadar muğlak yaşıyor bu ilgiyi, sağlam iş bağlantıları getirebilecek bir müşterim, iyi davranıyorum ki bağlantılarından yararlanayım vs vs açıklamalarla bir anda okları sizin üzerinize çevirebilir, zira sosyal medya hesabında teyzenizle mutlu aile tablosu çizdiğini, şirketteki masasında aile fotoğrafları olduğunu ve teyzenize ilgi gösterdiğini söylüyorsunuz.
Ters giden bir şeyler olursa zaten teyzeniz anlar çünkü eşini çok iyi tanıyacak kadar uzun bir birliktelikleri var.

Şimdi sizlere bir konu danışmak istiyorum. Benim kuzenim ( eniştemin kızı değil diğer teyzemin kızı ) eniştemin şirketinde çalışıyor eniştem dış ticaret işi yapıyor işi gücü durumları yerinde teyzeme ve kuzenlerime çok düşkündür yaşları 50 civarı
Neyse gelelim konuya kuzenim eniştemle çalışıyor ya eniştemin işyerinde bir müşterisi olan kadınla çok samimi olduğunu görmüş
Nasıl samimiyet diyecekseniz örnek vermek gerekirse kadın gelmeden önce ofisi temizlettiriyormuş , güzel güzel pastalar alıp kadını kapıda karşılıyormuş , geldiğinde de 2-3 saat uzun uzun sohbet ediyorlarmış işle ilgili değil öyle havadan Sudan ( diğer müşterilere böyle davranmıyormuş )
Bir de eniştem orada bir erkek Çalışanına beni beğenen çok kadın var Peşimde çok kişi var da kimseye yüz vermiyorum falan demiş yani çok beğenildiğini düşünüyor.
Evli bir insan asla askasina ilgi gosteremez bence teyzenize bise demeyin karismayin olan size olur basina dert acarsin

Benim su hayatta anlamadığım bir seydir baskasının özelini mahremini kafasına takan, ille kendisini bisey yapmak zorunda gibi hisseden gercekten cehenneme giden taslar iyilik kisvesi ile örülü diye bosuna dememisler size sorulmadan kimsenin isine karısmayın, kimseyi üzmeyin, hatta ilgilenmeyin kendinize bakın. Ben aynada gördügümden başkası ile ilgilenmem

Teyzenize söyleseniz ne olacak benim kocam yapmaz olur arada sizde kaynarsınız... Boşverin siz değil kuzeniniz söylesin sizin gözünüzle gördüğünüz bir şey yok zan altında kalmayın....

Ayrıca konu eskimiş kusura bakmayın

Kim konuşursa ihale ona kalır. Hiç müdahil olmayın bence

Size ne eniştenizin ilgi gösterip göstermediğinden bir de adamı iyice takip edip tüm gün gülümseyerek geziyor diyor kuzeniniz. Çok tuhaf geliyor bana böyle işler. İnsanların hayatına karışmayın

Gosterebilir tabii niye gosteremesin ? Etik olur mu, vijdani rahat eder mi, evde esinin suratina utanmadan bakabilir mi kismi ise ayri bi konu, herkesin huyu suyu farkli, kimi yapar, kimi yapamaz

İlgisi var tabii ki cok bariz belli ama somut bir sey bulmadan ben olsam soylemezdim. Cunku yatakta yakalasan inkar eder bu erkekler bu durumda 'evet hoslaniyorum' demez yani

Sorunuza cevabım hayır. Konuda anlattıklarına ise teyzenize söylenecek bir durum yok. Siz bile "kuzenim yanlış anlamış olabilir mi" diye tereddüt ediyorken şüphe uğruna aralarını bozup huzursuz etmeniz doğru değil. Kadın iş yaptığı bir insan olabilir, yüzden ayrıcalıklı davranıyor olabilir, sadece insan olarak değer verip saygı duyduğu bir insan olabilir. Hem iş yerine getirip herkese göstere göstere ilişki yaşamaz evli insanlar. Ortada somut ve emin olduğunuz bir durum yok sadece bir kişinin dedikodusuna inanıp ortalığı karıştırmak doğru olmaz

Back
X