Olay bana göre resmen 'akrabalari neden ise almamaliyiz kamu spotu' gibi olmus. Adam iİşsizliğine acımış, eşinin yeğenini ise almis, kız da maşallah aslı astarı olmayan bir konuda , emin olmadan milleti doldurmus,az kaldı yuvasını yikacsk. Yok eniştem 'bana ilgi gösteren çok kişi var ama yuz vermiyorum' demiş de bilmemne... Böyle bir şey dediği bile meçhul, belki de 'bana da böyle böyle dedi' diye eniştesinin dedikodusunu yaptığı iş arkadaşı, dedikodunun gazıyla uydurmustur. OlamaZ mı? Dedikodu yaparken bazen bazı cümlelere yorum katılır, bazen olmayan seyler de söylenebilir. Adı üstünde, dedikodu
Yani çok saçma.
Kız oraya çalışmaya mı gitti,ajanlık yapmaya mı? Resmen hiç değişmeyen bir senaryo , ise aldirilan yakının senin hayatın hakkında abuk subuk yorumlar yapıp suyu bulanirması.
Bence ortada teyzeyi yuvasından edecek bir şey yok. Her iste değil tabii ki ama bazı işlerde iyi müşteriye yapilan böyle iltimaslar mümkün. İnsanlar müşterilerine kendilerini özel hissettirebilirler. hatta bir tık üstü, yemeğe davet edip güzel mekanlara götürebilirler ..
Benim çalıştığım bir festival vardı. orada , benim sorumlu olduğum alandaki katılımcıların neredeyse yarısını (kendi şirketinden) getirecek bir kadın arkadaş vardı ve diger seneki festivallerde de gelmesi için bu kadına ekstra bir nezaket gösterilmesi gerekiyordu. Koskoca proje koordinatörü işi gücü bırakıp alandaki golf arabasıyla kadını
tum festival alanını gezdirmisti , ilginç dekora sahip yerlerde fotoğrafını falan çekmişti

bir yere gidip gelecekse görevli bir arkadaş arabasıyla bırakır,alırdı... Çoğu insana yapılmayan bir iltimas, bir iltifatlar, bir ağzının içine dusme durumu vardı. Saatlerce geyik muhabbeti yapılırdı,ısrarla yemeğe davet edilirdi .. Cünkü kadınla şirket bir gönül bağı kurmak isteyordu ki gelecek festivallerde de bize gelsin, öncelik versin, ömürlük müşteri olsun. Belki de böyle bir durum vardır.
daha olayı bilip bilmeden,Tüm sulaleye yayıp iyi aile babası bir eşe çamur atmak bence çalışan yeğenin ayıbı. Belki de yanlış bir yorumu yüzünden güzel bir yuvayı yıkacak.
ben adamın karısını aldattığını düşünmüyorum,
Zaten karısını aldatacak adam tutup da kadının yakın akrabasını ise almazdı .
Bence kuzeniniz kendi işine baksın, insanların hayatını gozleyip giybetini yapmaya bir son versin. Enisteyi o kadınla basmadigi sürece de kimseye bir yorumda bulunmasin