Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Bunu sormanın sebebi ne? Evli adam sana ilgi göstermiş veya sen gösterdiğini zannetmişsin. Ne fark eder. Adam evli! Evli! Ayrıca artık tabağı alıp yemek nedir ya. Öğk! 🤮
Kiz benim kalan tabağımi bile yedi demek istiyor yani o kadar sevecen bir tiple karşı karsiya neden tiskiniyorsun :KK69: 😂

Cimrilik boyle bisey zaten, hesabı odemedıklerı halde kalan tabakları yerler.
Adamın senle isi yok bu arada, sende dert etme.
Peki niye söyleceğim yemeğe karıştı o halde? Bıraksaydı istediğimi yeseydim? Bana ısrar yapmasaydı?

Peki niye söyleceğim yemeğe karıştı o halde? Bıraksaydı istediğimi yeseydim? Bana ısrar yapmasaydı?
Bu sabah bir arkadasımla Bı saatliğine bulustum ve yedıgı seyden yemem konusunda ısrar etti. Vaktim yok kahve ıcıp donmem lazım dedım ve sustu.
Birilerinin bana ettıgı ısrar cokta umrumda olmaz benim, aklim fikrim var zira.

Bıraksaydı ıstedıgımı yeseydim nedir? ellerini veya agzını mı bagladı adam? Yoo.
Abinin yanında sana yurudugunu sanmiyorum.
Belli ki adamdan etkilenmıssın ama vazgec.

Adam suan karısına mangal yakmıs keyıf yapıyor olabilir.
Her ısrar ve harekete anlam yuklemek ıyı degıldır hele de karsımızdakı ınsan evlıyse...

Bunu sormanın sebebi ne? Evli adam sana ilgi göstermiş veya sen gösterdiğini zannetmişsin. Ne fark eder. Adam evli! Evli! Ayrıca artık tabağı alıp yemek nedir ya. Öğk! 🤮
İşte sorun o zaten. Bir insan neden öyle iğrenç bişey yapar? Bir sebebi olmalı mıdır? Bende kafama takıldı soruyorum işte.

Mesele sadece tabak değil. Sorumu baştan tekrar oku istersen.
Mesele adamdan ektılenmen.
Evlı adamı fikrinde buyutmekten vazgec
Adam suan karısına mangal yakıyor keyıf yapıyorlar, sana yemek tavsiye ettıgını unuttu bile.

İstediğini yemeni engelleyen neydi? Kim olursa olsun ne kadar ısrar ederse etsin ne yiyeceğime kimse karışamaz. Benim midem benim zevkim. Bunun kırmayayım aman falanla alakası yoktur. Senin hayır onu yemeyeceğim demeni engelleyen neydi? Kırmamak için deme lütfen.

Bu sabah bir arkadasımla Bı saatliğine bulustum ve yedıgı seyden yemem konusunda ısrar etti. Vaktim yok kahve ıcıp donmem lazım dedım ve sustu.
Birilerinin bana ettıgı ısrar cokta umrumda olmaz benim, aklim fikrim var zira.

Bıraksaydı ıstedıgımı yeseydim nedir? ellerini veya agzını mı bagladı adam? Yoo.
Abinin yanında sana yurudugunu sanmiyorum.
Belli ki adamdan etkilenmıssın ama vazgec.

Adam suan karısına mangal yakmıs keyıf yapıyor olabilir.
Her ısrar ve harekete anlam yuklemek ıyı degıldır hele de karsımızdakı ınsan evlıyse...
👆👏👏👏👏👏👏👏😏😏

İstediğini yemeni engelleyen neydi? Kim olursa olsun ne kadar ısrar ederse etsin ne yiyeceğime kimse karışamaz. Benim midem benim zevkim. Bunun kırmayayım aman falanla alakası yoktur. Senin hayır onu yemeyeceğim demeni engelleyen neydi? Kırmamak için deme lütfen.
Adam senden hoslanmıs etkilenmiş dememiz lazım.

Heheh. Ne hoşlancak ya? O an bi yokladı, umduğunu bulamadı, şimdi eve gitti unuttu yağni. 🌝
Yokladıgını da sanmiyorum. Kararsız durduysa konu sahıbı o da arkadasımın kardesı kardesımdır diyip bak bundan ye kefilim super bir yemek demıs olabılır
Hepsi bu.
Arkadasının yanında evlı haliyle kardesıne yuruyecek kadar tıynetsız oldugunu sanmiyorum adamın.

M Mutsuzcadi77 rumuzunun hakkını vermek istemiyorsan kim olursa olsun hiçbir zaman evli bir adamın bu tarz yaklaşımını alttan alma. Tavrını koy. Yakın bile davransa karşılık verme. Yoksa gerçekten mutsuz ve cadı olursun..

Back
X