Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

İlgileniyor fakat uzak durun derim. Karısı evde oturup çocuk bakacak, beyimiz sizinle gününü gün edecek(kafasında bunları kurduğundan eminim fakat ispatlayamam) ne istersen yapacak, alacak, tatile götürecek..kendine bağlayacak. Eşini sevmediğini seninle mutlu olduğunu söyleyecek. Boşanma evlilik lafları açılınca da bağırıp çağırıp gidecek. Özür dileyip yiine sn gelecek vs. Bence gereksiz bir ilişki. Uzak dur derim
Hahaha böyle demeyin 😂 diğer üyeleri kızdıracaksınız 😬

Biri bana iyilik yaptı diye yanıma otur dediğinde rahatsız oluyorsam oturmam hayır diyemeyen tiplerden misiniz anlam veremedim size. Ayrıca burada evet ilgisi var desek ne değişecek? Bu konu üzerinde fazla durmanız saçma sonuçta adam evli sizin terslemeniz gerekiyordu.

Biri bana iyilik yaptı diye yanıma otur dediğinde rahatsız oluyorsam oturmam hayır diyemeyen tiplerden misiniz anlam veremedim size. Ayrıca burada evet ilgisi var desek ne değişecek? Bu konu üzerinde fazla durmanız saçma sonuçta adam evli sizin terslemeniz gerekiyordu.
Yanına niçin oturdum? Ondan daha önce yardım aldığım konu hakkında yine konuşmamız gerekmişti. Salon da az kişi kalınca ve konu açılınca gel yanıma otursana dedi. Ben de o an farkında bile olmadan oturuverdim. Derin düşünmedim.

bence siz , adamla oldukça samimi şekilde konustunuz , kendinizi hiç geri cekmediniz hatta okadar sevecen davrandinizki adam yarım kalan tabaginizi önümüzden alıp yiyecek kadar cesaret bulmuş ..ve derdinizde acaba bunları evdekiler farkettimi?? burada vicdan muhasebesi yapıyorsunuz ..vicdanınız rahat değil...evdekilerin farkedecegini takacak kadar iyi davrandiniz adama ki acaba ev halkı ne düşündü diye vicdaninizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ..bizde hee gormemislerdir abartiyorsun diyecez , sende gönül rahatlığıyla adama oldukça sevecen rahat tavırlarla cevaplar muhabbetler etmeye devam edecen öylemi ? uzak durun evli adamlardan...içinizde art niyet olmasada uzak durun...karşı tarafın niyeti için uzak durun....onlar gündüz sizin gibi kızlara yanaşıp gece eşlerinin koynunda yatmaya meraklıdır ..
Bu arada abim ve eşi eminim ki o gece şöyle düşündü " ya bu da niye akşam boyu salonda oturup karı sohbeti dinledi ki bizim yanımıza gelseydi ya? Neden böyle yaptı acaba? Bende böyle düşündüklerine eminim ama ispatlayamam.

arkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Diyelim ki ilgi duydu .Agzının payını vermenız gerekıodu.Ayrıca adam EVLİ

Bence ilgi göstermiş uzak durun o kişiden sizi denemiş olabilir siz soğuk ve uzak durursanız o da sizden yana birşey göremediği için vazgececektir.
Ben olsam yakınıma oturdugunda kalkardim yada bir laf mı atıyor terslerdim ilgi duymaya cesaret bile edemezdi..

Bu kişi abimin sadık ve samimi bir arkadaşı. Ben de kendisini daha önce 1 kez görmüştüm bana kartını vermişti işi ile ilgili. Yine aynı işten dolayı kendisiyle 2 kez falan telefonda görüşmüştüm. Yani daha önceden konuştuğum biri olması belki bu cesareti verdi bilemiyorum. Yemekte de tam 12 kişiydik. İllaki muhabbetler espriler oldu ben de soğuk davranamadım haliyle. Ama eve gelip sakin kafayla düşününce bu soruyu sordum kendime.
Belki eşinden ayrılmıştır , ya da ayrı yasıyordur vardır bir durum
Ya da tamamen karakteri bozuk biridir
Bazı erkekler evlense de flörtöz oluyor beğendikleri kişilere karışı öyle davranıyor ondan da olabilir.
Siz mesafenizi koruyun en doğrusu bu olur

Bu (bazı) kadınlardaki evli erkek merakı nedir ya? Kıtlık mı koptu. Birde gece onu düşünmüş hey Allah ım sen sabır ver..Şey ya sendeki evli ama bak benimle ilgileniyor demekki karısından daha çekici ya da güzelim bla bla bla hadi kardeşim hadi eyyorlamam bu kadar.. Hiç boşuna garibime gitti falan deme yaniii

Fesat demeyelim de feriştah diyelim :işsiz: yaw yürü git işine gücüne bak kendin etkilenmişşin sonra yok tabagımı yuttu evrağıma dokundu peşime takıldı. He anam he seni secti sen mükemelsin harıka ötesı bır endamın var.
Birde her ince ayrıntısına kadar dikkat edilmiş evrak ucumdan tuttu tabağımı yedi bana şöyle baktı. Mutfağa peşime geldi. Ama arkadaşlar tamamen garipsediğim için soruyorum nedenn evli bir erkek bana ilgi gösterdi? Hoşuma gitti demeyelim sadece merak diyelim?

Bu arada ben şimdiye kadar eşini daha güzel bir kadınla aldatan erkek görmedim. Erkekler evli olup flört bulmaya çalışırken çıtayı baya düşürüyorlar 😅 ee bu kızda hiç karşı cinsten ilgi görmemiş. Bana baktı tabağıma dokundu falan diye havadan nem kapma peşinde 😂

Hahaha böyle demeyin 😂 diğer üyeleri kızdıracaksınız 😬
Size ilgi duyan fazla insan olmuyor mu? olan biri olduğunda kafanıza oldukça takılmış.evli olduğunu düşünüp kendinizi secilmis ya da özel mi hissettiniz?yapmayın.bir heyecandan öte biri isenizse de sağlıklı ne yaşanabilir ki şöyle bir durumda.evde karısı varken iddia ettiğiniz gibi sizinle bu kadar ilgilenen bir adami sapik olarak degerlendirebiliyorum sadece.Bir çok kadının geldiği gibi benim de hatirlamadigim bir çok benzer şey gelmistir başıma,hala daha geliyor ben de evli olmama rağmen laubali insanlar oluyor surekli.hiç bu kadar önemsediğimi bilmem.evli olsun veya olmasın her ilgi gösteren kisiyle iletişim kurup onemseseydik umursasaydik işimiz vardi.saglikli ilişkiler dilerim

arkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Şerefsiz bir de evli... Uzak durmak en iyisi görüşme sonra yuva yıkan diye sen suçlu olur damga yersin

fesat değilsin ama abinin arkadaşı biraz heyecan arayan bir tip sanırım

Back
X