Evli biriyle beraberim

Eklentiler

• IMG_8741.webp
    IMG_8741.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 100
Gizlice dini nikah falan kıymadınız, dinde öyle bi şey yok bu arada. Aklınızda olsun bu kadar dini bütün biriyseniz zina yapıyorsunuz yine de

Ayrıca evet, metressiniz, kaba tabirle kapatma. Ev kapamış ya. Size üzülmem de çocuğunuza yazık
Kesinlikle... çok doğru söylemişsiniz. Nikah kelime anlamı itibariyle ilan demek zaten... ilan edilmeuen nikah geçersizdir.

Kimse m.tresleri savunmuyor burada. Okuduğunuzu anlıyor musunuz gerçekten?
Kusura bakmayın sanırım ben sızın mesajınıza cevap yazmışsım,ben uygulamayı kullanmayı pek bılmıyorum😚şimdi farkettim.ben konuyu acan bayana cevap vermiştim😀😀sizin yorumunuzun altına yazmılım sanırım

Ironıde olsa valla ben kendimi metres yerıne koymaktan ar ederim.
Yanı ıroni olduğunu anlamadınızmı derkende,soruyu soran kısının ıronı yaptığını yazdığınızı sandım.yoksa sızın ona verdiğiniz cevabın ıronı olduğu bellı zaten.ben sızın yoruma yanlışlıkla cevaplamışım.ıygulamada soru cevap ne nerede anlayamadım😍

Yaptığınız o kadar yanlışli,bunu soylemekle anlatamam sanırım.neden evli bir erkek! O coluk cocuğun ve karısının hakkı ve vebali üzerinizden nasıl atıcaksınız.sizde bir kadınsıznı? Bildiğini metressiniz,adam sizi sevse zaten karısını bırakır sızı alırdı.ama sizin gibi salaklar varken erkeklerde oh kısss
Pardon ?? İyimisiniz doğru kişiye yazdigininiza eminmisini,Z?? Konunun sahibi ben degilim yalnız. Orada ironi yapmışım farkında mısınız. Allah'ım sabır

Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Doğru tabi seviyorsunuz ya birbirinizi o yeter. Yıkıp geçin geride kalan herkesin hayatinı.
Ev açmışmış birde yüzsüz yüzsüz söylüyor metres olduğunu pes artık ya yuh.

Konuyu sedef savurdan nefret eden biri açmış bence.
Aklı başında bir insan ad soyad kullanarak böylesine yüz kızartıcı bir konuyu tüm dünyaya açık bir platformda paylaşmaz.

Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
İyi ki dinen nikah kiymissiniz.Yoksa günah olurdu.Cok ince dusunmussunuz.Tam cennetliksiniz

Back
X