Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin mutlaka yardım etmeli sana
normalde kv çocuğa bakıyo yemek falan kv de yeniyodu sonra tartışmamız oldu ben evde yapcam artık dedim şimd eim sırf bu yüzden ne yemeğimi ne de ev işimi, beğeniyo napcam ben
Cnm :)Allah kolaylık versın ..nekadar zormuş cidden ,aaaaaaaaa diye çığlık atasın geldiÇocuk olsa naparız demişsin?
Anlatıyım :)
Sabah kendin hazırlanmadan onu hazırlarsın, o bi dakika yerinde durmaz sen strese girersin.Bütün gün göremeyeceğin için kızmaya da kıyamazsın.Bu yüzden her sabah işe geç kalırsın.
Akşam 7 de döndüğünde ona sarılıp öpüşmekten hiç bi iş yapamazsın, o da seni özlemiştir paçandan ayrılmaz zaten.
Yemek mi yapsam onunla mı ilgilensem çamaşırlarımı assam, ütü mü yapsam, evi mi toparlasam bulaşıklarımı yıkasam uzanıp dinlensem mi diye ikilemdeyken yapacaklarını da unutursun.
Stresle yemek hazırlama, sofra kurma ve çay demleme durumundan sonra altını değiştirirken oynaşırsın biraz.Bu arada BELKİ eş de koca poposunu kaldırıp bi sofrayı toplayıverir.
Çocuğunun mamasını hazırlarsın, off yine doyamadım yavruma diye diye yatırır uyutursun.
Bu arada saat 10 olmuştur bile.
Çayını içersin, belki iki televizyona bi bakarsın.
Sonra yarın için çocuğun yemeğini çantasını hazırlarsın.(kayınvalidem de kalıyor)
Duş alır üstünü giyinir yatarsın.
Gece saatte bir uyanan bebeğini dakikalarca pışpışlar, emzirir parça pinçik uyku uyursun(!)
Sabah kalktığında gözlerin uykusuzluktan balon olmuş.. vücudun yorgun.
Kendin hazırlanmadan onu hazırlar...
(kısır döngü)
benimde öyle k.valide ve elti geldimi gümlüyorum..Çoook. Bu akşam çamaşır yıkanacak kirliler çoğaldı. Bugün de tam gün çalışıyorum. Yarın temizlik ve ütü günü :/
Birde belki kayınvalidem eltim kaynım gelebilirlermiş. Yine kendime zaman kalmadı![]()
aynen bende.eve vardığımda saat 7 oluyor.bugünde çalıyorum.yahu şu cumartesi çalışması özel sektörde yasaklansın artık.vallaha bir gün yetmiyor...valla çocuk olsa napıcaz bilmiorum akşam 6 buçukta eve geldim kahvaltı türü bişeyler hazırladım mutfak dünde bırakmıştım orduya yemek yaptım sanki neyse topladım makine var allahtan attım yıkıo ayrıca o benim gelinim :) evi süpürdüm sildim tozları aldım bide ütü akşam gözler böyleekoltukta uyuya kalmışım :)