Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
evli çalışan bayanlar durumlar nasıl yoruluyormusunuz?

Çoook. Bu akşam çamaşır yıkanacak kirliler çoğaldı. Bugün de tam gün çalışıyorum. Yarın temizlik ve ütü günü :/
Birde belki kayınvalidem eltim kaynım gelebilirlermiş. Yine kendime zaman kalmadı :(

Ben yorulmuyorum sadece beynim dolu oluyor o kadar.
çocuğum olmadığı için kendime bolca zamanım var...

valla çocuk olsa napıcaz bilmiorum akşam 6 buçukta eve geldim kahvaltı türü bişeyler hazırladım mutfak dünde bırakmıştım orduya yemek yaptım sanki neyse topladım makine var allahtan attım yıkıo ayrıca o benim gelinim :) evi süpürdüm sildim tozları aldım bide ütü akşam gözler böylee :KK57: koltukta uyuya kalmışım :)

Çocuk olsa naparız demişsin?
Anlatıyım :)
Sabah kendin hazırlanmadan onu hazırlarsın, o bi dakika yerinde durmaz sen strese girersin.Bütün gün göremeyeceğin için kızmaya da kıyamazsın.Bu yüzden her sabah işe geç kalırsın.
Akşam 7 de döndüğünde ona sarılıp öpüşmekten hiç bi iş yapamazsın, o da seni özlemiştir paçandan ayrılmaz zaten.
Yemek mi yapsam onunla mı ilgilensem çamaşırlarımı assam, ütü mü yapsam, evi mi toparlasam bulaşıklarımı yıkasam uzanıp dinlensem mi diye ikilemdeyken yapacaklarını da unutursun.
Stresle yemek hazırlama, sofra kurma ve çay demleme durumundan sonra altını değiştirirken oynaşırsın biraz.Bu arada BELKİ eş de koca poposunu kaldırıp bi sofrayı toplayıverir.
Çocuğunun mamasını hazırlarsın, off yine doyamadım yavruma diye diye yatırır uyutursun.
Bu arada saat 10 olmuştur bile.
Çayını içersin, belki iki televizyona bi bakarsın.
Sonra yarın için çocuğun yemeğini çantasını hazırlarsın.(kayınvalidem de kalıyor)
Duş alır üstünü giyinir yatarsın.
Gece saatte bir uyanan bebeğini dakikalarca pışpışlar, emzirir parça pinçik uyku uyursun(!)
Sabah kalktığında gözlerin uykusuzluktan balon olmuş.. vücudun yorgun.
Kendin hazırlanmadan onu hazırlar...
(kısır döngü)

nezaman var nede mutluluk bu aralar bunalımdayım eşim sürekli eleştiriyor bide artık kafayı yicem haftanın altı günü çalış bir tek pazar var onlada çocukla ilgilen eşim hiç anlayışlı değil napcam ben;(

normalde kv çocuğa bakıyo yemek falan kv de yeniyodu sonra tartışmamız oldu ben evde yapcam artık dedim şimd eim sırf bu yüzden ne yemeğimi ne de ev işimi, beğeniyo napcam ben

CANIM YEMEK YAPMAKTA NE VAR BİZE SOR KAFANA TAKTIGINA DEĞMEZ

eşin mutlaka yardım etmeli sana

ona kalsa bütün işi o yapıyor zaten.
Ve bütün işleri ona(!) yaptırmamdan oldukça şikayetçi.
Bütün gün çalışıyormuş, uzanıp koltukta yarım saat keyif yapayacakmıymış?
Ne diyim? laf yetiştiremiyorum artık.

EE SEN NAPIOSUN OTURUOSUN SANKİ EVDE YATIOSUN SENDE ÇALIŞIOSUN SENIN CANIN YOKMU ALLA ALLA ÇOCUK DOĞUR BAK YETİŞTİR BU NE YAA

normalde kv çocuğa bakıyo yemek falan kv de yeniyodu sonra tartışmamız oldu ben evde yapcam artık dedim şimd eim sırf bu yüzden ne yemeğimi ne de ev işimi, beğeniyo napcam ben

Yahu beğenmezme yemesin, yeterli bulmuyorsa kendi temizlesin.
Bunca hengamenin içinde bi de eşinin triplerine mi takıyorsun kafanı?
Boşveeer..

BENDE DÜN TEMİZLİK YAPTIM BENİMKİ YAYILMIŞ KOLTUĞA YERLERİ SİLİORUM HEMEN DİO AMAAN BOŞVER GÜNLER BİTTİMİ YARIN YAPARSIN YARIN CUMARTESİ BİZİM ÇALIŞMADIĞIMIZI BİLDİKLERİ İÇİN EVE MİSAFİR GELEBİLİR PİSMİ OLIYIM Bİ KALKIP YARDIM ETMEDİ İŞİNE GELİRSE ANCA

Çocuk olsa naparız demişsin?
Anlatıyım :)
Sabah kendin hazırlanmadan onu hazırlarsın, o bi dakika yerinde durmaz sen strese girersin.Bütün gün göremeyeceğin için kızmaya da kıyamazsın.Bu yüzden her sabah işe geç kalırsın.
Akşam 7 de döndüğünde ona sarılıp öpüşmekten hiç bi iş yapamazsın, o da seni özlemiştir paçandan ayrılmaz zaten.
Yemek mi yapsam onunla mı ilgilensem çamaşırlarımı assam, ütü mü yapsam, evi mi toparlasam bulaşıklarımı yıkasam uzanıp dinlensem mi diye ikilemdeyken yapacaklarını da unutursun.
Stresle yemek hazırlama, sofra kurma ve çay demleme durumundan sonra altını değiştirirken oynaşırsın biraz.Bu arada BELKİ eş de koca poposunu kaldırıp bi sofrayı toplayıverir.
Çocuğunun mamasını hazırlarsın, off yine doyamadım yavruma diye diye yatırır uyutursun.
Bu arada saat 10 olmuştur bile.
Çayını içersin, belki iki televizyona bi bakarsın.
Sonra yarın için çocuğun yemeğini çantasını hazırlarsın.(kayınvalidem de kalıyor)
Duş alır üstünü giyinir yatarsın.
Gece saatte bir uyanan bebeğini dakikalarca pışpışlar, emzirir parça pinçik uyku uyursun(!)
Sabah kalktığında gözlerin uykusuzluktan balon olmuş.. vücudun yorgun.
Kendin hazırlanmadan onu hazırlar...
(kısır döngü)
Cnm :)Allah kolaylık versın ..nekadar zormuş cidden ,aaaaaaaaa diye çığlık atasın geldi

Çoook. Bu akşam çamaşır yıkanacak kirliler çoğaldı. Bugün de tam gün çalışıyorum. Yarın temizlik ve ütü günü :/
Birde belki kayınvalidem eltim kaynım gelebilirlermiş. Yine kendime zaman kalmadı :KK43:
benimde öyle k.valide ve elti geldimi gümlüyorum..
valla çocuk olsa napıcaz bilmiorum akşam 6 buçukta eve geldim kahvaltı türü bişeyler hazırladım mutfak dünde bırakmıştım orduya yemek yaptım sanki neyse topladım makine var allahtan attım yıkıo ayrıca o benim gelinim :) evi süpürdüm sildim tozları aldım bide ütü akşam gözler böylee :KK57: koltukta uyuya kalmışım :)
aynen bende.eve vardığımda saat 7 oluyor.bugünde çalıyorum.yahu şu cumartesi çalışması özel sektörde yasaklansın artık.vallaha bir gün yetmiyor...

Back
X