Sizin iş noldu gormusken soruyum dedm:)Geçmez. ..
Ya barış ya ayril
Evlilik sürecinin uzun olması!Akan zamana duyulan acıdır.21 yıllık bir evliliğimi bitiriyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum. Kendi ömrünün katili . Kimi zaman kader dir rahatlatma şekli , ama acıtır insanı, düşününce anlayabiliyorumEvlilik sürecinin uzun olması!Akan zamana duyulan acıdır.
Çok güzel anlattınız.Yorum yapmaktan ziyade,beğenmek daha makbul.Kesinlikle katılıyorum. Kendi ömrünün katili . Kimi zaman kader dir rahatlatma şekli , ama acıtır insanı, düşününce anlayabiliyorum
. Bu bir adım aslında ikimiz içinde alışma süreci.Boşanmadan aynı evde mi yaşayacaksın,aldığın karar bu mu?
Lutfen ayrılın kendinize bu zulmu yapmayın. Bundan sonra ne kadar ömrünüz var garantisi var mi?Çok güzel anlattınız.Yorum yapmaktan ziyade,beğenmek daha makbul.
Ayrılmak!Düşüncesi,çok kolay geliyor,dile benim için,kendim için bunu yapmalıyım biliyorum.Huzur istiyorum evimin içinde eşimi görünce yüz mimiklerimle oynamaktan yoruldum.Sonra diyorum kendime çocuklar!Yıllardır çocuklar eskiden küçükler derdim!Şimdi ise büyükler sınavları var.Etkilenirler düşüncesi tekrar bana aldığım kararları boşa çıkartıyor.Lutfen ayrılın kendinize bu zulmu yapmayın. Bundan sonra ne kadar ömrünüz var garantisi var mi?
Siz de hakediyorsunuz bu saatten sonra hayatın tadını çıkarmayı. En azindan ayni cati altinda 21 yil bekleyişten sonra sevilmemisseniz, bir ihtimal baskais tarafindan sevilebilmek gbi bi umut dogar , dogmasa bile acı çekmemiş olursunuz cok zor..
Her fark ettiğinde pişmanlığını sürdürüp.Kendince affettirdiğine inanır.Eşinizin neyinden sikayetcisiniz. size bu kadar acı mutsuzluk verdiğini fark etmiyormu. nasıl dayandınız 21yıl...
Geçirebilen vardır
Alışıp rütine bağlayıp aynı evin içerinde 20 yıl hiç konuşmadan devam eden komşum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?