Evli çift,aynı,çatı aldında ayrı odalarda bir ömür geçire bilir mi?

yasanabilir belkide ama sonu mutlaka ihanete gider e bunun sonu zaten ayrilik
Kabullene bilse bu duru mu her fırsatta şansını denemekten ne vazgeçiyor nede geri kalıyor.

Herkes ısrarla sormuş cevap vermemişsnz...naptı bu adam dövdü mü, sövdü mü, aldattı mı, sapık mı, cimri mi, yalancı mı, ne yani ne?
21 sene diyorsunz ama Allah bağışlasın 9 yaşında evladınz var yani ben pek anlamadım 9 sene öncesinde herşey yolundamıydı

Konumda belirttim ondan açıklama gereği duymadım.Tartışma esnasında dilinin kemiği olmadığını ve bu yüzden duyduğum sevginin zamanla bittiğini.

3gün oldu gerçekten zor en derim uykumdan uyandırıyor gel konuşalım söz veriyorum bir daha asla saygısızlık yapmıycam ama kaçıncı söz bu diyorum kendi kendime.
Bi şans daha verin
21 yıl çoğumuzun yaşı kadar..
heba etmeye değmez.. karar sizin

Ben 7 yil eski esimle ayri odalarda yasadim. Gencligimi yedi.zorda olsa bosandim yakamdan dusmuyordu.8 yil bekar kaldim.suan 1.5 yillik evliyim 5 aylik kizim var.omrunu sevmedigin biriyle gecirme

Ben 7 yil eski esimle ayri odalarda yasadim. Gencligimi yedi.zorda olsa bosandim yakamdan dusmuyordu.8 yil bekar kaldim.suan 1.5 yillik evliyim 5 aylik kizim var.omrunu sevmedigin biriyle gecirme
Rabbim inşallah mutluluğunuzu daim kılar.Bsna gelirsek boşanmak benim için çok zor yaşayacakları mı azda olsa kestire biliyorum.

Inanin cok zorluk cektim.hic kolay degil.hatta korkarak bosandim.ama insan herseyin ustesinden geliyor.kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim.ķolay bisey degil.hayatini sevmedigin biriyle yasama.sevgin varsada asla bosanma tabi.

Hayata bir kez geliyoruz klişe bir laf gibi dursa da cidden öyle..
Neden ömür boyu kendinizi mutsuzluga mahkum edesiniz ki !!
Iyi düşünün bugünün tekrarı yok.

Hayata bir kez geliyoruz klişe bir laf gibi dursa da cidden öyle..
Neden ömür boyu kendinizi mutsuzluga mahkum edesiniz ki !!
Iyi düşünün bugünün tekrarı yok.
Üzülüyorum mahsun duruyor

Neyin kavgasi yasandi bunca yil peki?
Sudan sebepler büyük bir sebep barındırmayan tartışma esnasında kırıyor beni beni kırdıkça ben uzaklaşıyorum

Inanin cok zorluk cektim.hic kolay degil.hatta korkarak bosandim.ama insan herseyin ustesinden geliyor.kendi ayaklarimin uzerinde durmayi ogrendim.ķolay bisey degil.hayatini sevmedigin biriyle yasama.sevgin varsada asla bosanma tabi.
Çok zor ve ben ona üzülüyorum nedense

Yazi rengi gözlerimi gözlerimden aldi!! Bide ne demek istediginizi hic anlamafim. Biraz edebiyat vari yazmak istemissiniz ama olmamis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…