Evli çift,aynı,çatı aldında ayrı odalarda bir ömür geçire bilir mi?

Ablacim yorumlari tek tek okudum yuzune bir soguk su carp kendine gel.Hayati neden bu kadar zorlastiriyorsun her yonden acitasyonla ve ozlu sozle bakiyorsunuz .esinizle aranizdaki problem nedir tam olarak .Dilin kemigi yok ve ardindan biten sevgi demisiniz Yani esiniz kufur mu ediyor agir sozler mi soyluyor birazdaha halk diliylen konussaniz .Daha iyi anlasilirsiniz herkes edebiyata yada ozlu sozden anlamaz. Bu kadar kendinizi karalara baglamayin olmuyorsa olmuyordur cocuklariniz buyumus saglikliysaniz tasi bile siksaniz suyu cikar bu devirde.Cocuklarda zamanla alisir. Mutsuz evlilikte buyumektense onlar icin daha iyi olur.Siz sorumluluk almaktan korkuyorsunuz birazmucadele ediceksiniz hersey zamanla rayina otur.

Sudan sebepler büyük bir sebep barındırmayan tartışma esnasında kırıyor beni beni kırdıkça ben uzaklaşıyorum
Cok zordur evlilikte tartisma lar.insanin saygisi kalmaz birbirine.sogursun tabiki.insan belli bir yastan sonra tartisma istemiyor inan huzur diyosun,sakinlik diyosun.rabbim hic kimsenin evinden o guzel muhabbeti,sicakligi eksik etmesin insallah.cok zor seyler,bir kez yasadim,uzun yillar cektim.rabbim hic kimseyede bana da birdaha yasatmasin insallah...

bu kadar melankolik olmanız olmasın evliliğinizi yıpratan derdinizi alangirli anlatmaya çalışmışsınız ama olmamış malesef. açıkca kızlar yıprandım eşim ilgi göstermiyor kararlarıma saygı duymuyor beni üzüyor aldatıyor yıpratıyor deseydiniz yön verecek bir sürü kişi çıkardı dilin kemiği yok demişsiniz ama cidden yok kemiği eşinizi bu hale getiren ne acaba karşılıklı olan bir şey bu sen söylersin o söyler yıpranır gidersin. 21 yıllık evlisiniz ve yaşınız en az 39 40 olmalı ama burdan bakınca 17 18 yaşındaki gibi duruyorsunuz bence bu buhrandan çıkın yüz vermiyorsanız vermeyin ayrılacaksanız ki ayrılamam diyorsunuz kabullenin oturun çok muhatap olmayın düzelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…