Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Konu sahibi arkadaş kendisi evde olsa ayrı sorun çıkarıyor ,evde olmasa ayrı sorun !! Eşine açıkça "ben evimde erkek misafir istemiyorum" dese tüm sorun çözülecek gibi 🙄

Kadin evdeyken erkek misafir gelmesi uygun deeldir. Kadin evde degilken erkek misafir gelmesi uygun deeldir. Binaenaleyh erkek misafir gelmesi uygun deeldir.

Yok bu sefer kadin, pardon, evin hanimi evde degilken erkek misafir gelebilir mi konusunu açmış.

Ozetle eve erkek gelebilir mi derdinde :KK70:
Evet onu diger konuda da yazdim bu konuya da atifta bulundum :)
Kadin evdeyken erkek misafir gelmesi uygun deeldir. Kadin evde degilken erkek misafir gelmesi uygun deeldir. Binaenaleyh erkek misafir gelmesi uygun deeldir.
Hocam buradan cikan sonuç zinhar caiz değildir :KK70: :KK70: :KK70:

Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Şu kadar soylıyım nefret ediyorum. Bizde aynı sorunu yaşadık. Artık gelemiyor yatıya kimse. Başlarım öyle işte yani. Caya gelir kahveye yemege neyse .Ayda yılda bir anca kalirlar artik. Diren bacım rahatsız olduğunu anlasin gelen kişi. Tuvalete bile gitmek istemiyorum diye kıyameti koparmıştım rahat rahat tavırlar, dus almalar saatlerce alkol alıp oyun oynamalar ses yapmalar sanki öğrenci evi ay cildirmistim artik. Sabah kalkiyorum ev daginik sanki anasiyim arkasini topluyorum fln yani gereksiz buluyorum bekar bi adamın böyle evde takılmasını. Bastir, haklisin. Gelen kişi fln değişir şartlar ama bunlar önemli detaylar

Back
X