Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Eşimin erkek arkadaslarini tanirim ama ben varken kalmasini ben istesemde esim istemez. Benimde rahat edemeyeceğimi bilir. Gelip cay sohbet giderler ama ben o ortamda pek olmam. Ben evde yokken arkadasi günlerce degilde 1 günlük kalmasi sıkıntı olusturmaz. Benim bekar kiz arkadasim gelir kalir. 2-3 gün ama esim o gunlerde biz otururken bizim yanimiza surekli gelmez etmez. Yemek yerken falan sadece bizimle olur veya uzak bir yere gidiceksek bizi birakir eder. Erkegin kalmasini istememe sebebi de tesettürlü bir kadinim ve küçük çocuğum var. Tam tesettur her dk evde baska bir erkek varken duramam.

Ona ben de üşenebilirim duruma göre 😂 Ama erkeklerin çoğu temizliğin detayina dikkat edip, yemegin cesitliligine bakmiyor kadinlar gibi. 😁 Erkek misafir daha kolay bence.
Gerci kadin da olsa biz bazen pizza gecesi yaptik geçtik nedir yani.
Senin pizzani yerim 🤣

Eşimin çok yakın arkadaşı, aynı zamanda benim de zaman içerisinde samimi olduğumuz bir erkek arkadaşımız var. Normalde aynı şehirdeydik, kendisi şimdi 1,5 saat mesafede bir şehre taşındı. Her ay ortalama 4-5 gün misafir ediyoruz. Sırf fırında makarna yemek için bile gelmişliği var. Aynı şekilde kız arkadaşlarımızın da kaldığı oluyor.
Ama bu tip şeyler her ilişkide farklılık gösteriyor. Yani bana göre aşırı normal bir durum hatta sormanız absürd ama size göre de kalmaması gerekiyor işte.

erkekler evden nasıl soğutulur vol1 : adam evine arkadaşını çağıramayacaksa neden o evde yaşıyor?
iş temizliğe vs gelince erkek de yapacak tabi demesini biliyorsunuz ama misafir çağırmaya gelince nedense ev birden sadece sizin oluveriyor.
Elbette arkadaşını çağırabilir sadece yatılı olması bence hoş bir durum değilmiş gibi geliyor, rahatlık açısından

Elbette arkadaşını çağırabilir sadece yatılı olması bence hoş bir durum değilmiş gibi geliyor, rahatlık açısından
Misafiri ortanızda yatırmıyorsanız başka bir odada yatan biri size ne gibi bir rahatsızlık verebilir ki?

Onemli bir durum varsa olabilir 1 2 günlük sayet yoksa evim bekar evi degil arkadas bulusmalaei yapilsin bende asci basi değilim

Bekar kadın olsada düşüncem aynı, aslında aile dışındaki kişiler için demek daha doğru olur.
Bu düşünce bana tuhaf geliyor. Ben kayınvalidemi görümcemi ağırlamak yerine arkadaşımı ağırlamayı tercih ederim. Daha çok eğlenirim, daha çok keyif alırım arkadaşımla geçirdiğim bir geceden.
cidden ne yapıyor bu bekarlar size?

Bütün bekarlar bizim kıllı göbekli adamların peşinde😂 Hele arkadaşımız olanlar ölüyor bitiyor kocalarımıza. Sonra onlar evleniyor bu sefer onların kocalarına onların bekar arkadaşları ölüp bitmeye başlıyor. Çünküm kocalar kıymetli, kocalar hint kumaşı 😂😂😂
Ay evet göbekli kocamı paylaşamıyorum çünkü o benim hayat kaynağım o olmazsa ölürüm ondan dolayı kimseler görmesin diye kapıları da üzerine kitliyorum.

Ay evet göbekli kocamı paylaşamıyorum çünkü o benim hayat kaynağım o olmazsa ölürüm ondan dolayı kimseler görmesin diye kapıları da üzerine kitliyorum.
Çok mantıklı. Ben de fanusa koydum şimdi evdekini. Mazallah aklı çelinir falan 😂

Ama o şehire gelmiş işi düşmüş gibi bı durum değil ki. Esi davet etmiş büyük ihtimalle sohbet muhabbet için
İşte onu diyorum acil bir durum yok.Pekala otelde de kalabilir.Zaten düşünceli bir insan olsa konu sahibinin eşi ısrarla davet etse bile çifti rahatsız etmemek adına gelmez.Zaten konu sahibinin eşide daha evlilik kavramını tam anlayamamış sanırım bekar evi zannediyor.

Back
X