Evliliğin ilerisi 10 sene sonra olsa her neyse de.. yeni evliyim diyorsunuz..
İşve cilve, cicim ayları olur derler. sıkıntı.
Siz yanaşsanız mı acaba? ne tepki veriyor?
Bana ketum sanırım. Arkadas ortamında gayet konuşkan biri.Canım fıtratında var demekki.Yani eşin ketum birisi sanırım.
Hayır genelde birbirimizi ozlerdik sarılır dururdukFlört ederken de işten,güçten,aileden,arkadaşlardan bahsetmez miydiniz?
Bilmem..Öyleyse birazda sen konuşkan olmalısın, belki senden bekliyor, sen yaklaş herşeyi erkekten beklememek lazım.
maç izlerken elinimi tutsun hemde bir erkek maç izlerken hele o eli bi tut bı bakayım napıyolar adamın yanına jartiyerle otursan dönüp bakmaz :))Ay evli değilim ama kafamdaki evlilik portresini size anlatayım. Mesela galiba ben sarılıp otururdum o yanaşmasa bile ben sırnaşırdım, bazen bizden cilve bekliyorlar odunlar çünkü.Bence dizileri izleyip yorum yapmanız da gayet sevimli. Ya ben öyle "maç izlemesin yaaaa kızayım da" diyen insanları pek fazla anlamıyorum. Maç mı izliyor otur yanına tut elini izle işte. Ne karışıyorsun adamın maçına yani pembe dizi mi izleyecek? Bazı insanlar da ben kocama laf geçiriyorum diye bilerek söylüyorlar bence kendilerini yüceltmek için. Tamam söz geçir de, aranızda kalsın bu olay. Bana ne reklam ediyorsun? Misal ben söz geçiremezsem televizyon konusunda benim koca kötü mü oluyor? Bence o gelmiyorsa, siz gidin. Yanına oturun, yanına uzanın. O öpmüyorsa siz 'hoşgeldin' diye gidip öpün. Bir süre sonra bunlar alışkanlık olur zaten.
Garipmiş.Hayır genelde birbirimizi ozlerdik sarılır dururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?