Evli çiftlerin akşamları?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
 
Öyleyse birazda sen konuşkan olmalısın, belki senden bekliyor, sen yaklaş herşeyi erkekten beklememek lazım.
 
Reactions: Yeu
sen yönlendir. film seç bu akşam bunu izleyelim mi de. o uzanıyorsa sende onun yanına uzan...
sabırlı ise eşiniz puzzle alın biz yapıyoruz çok eğlenceli oluyor. akşamları yaparsınız. sevildiğinizi hissetmek istiyorsunuz sanırım sen hissettir bakalım devamı gelir
 
hadi oturalım günün değerlendirme saati geldi diye bişeyimiz yok. eve gelir yemek yaparız işte birlikte. o arada gün içinde önemli bişey varsa olan anlatırız birbirimize -ki genelde benim hep olur anlatacağım 1 milyon olay- yemek yerken genelde bişeyler izleriz ya film ya dizi. bu ara game of thrones a başladık. yemek sonrası köşe takımına geçeriz, izlerken sabit durmuyoruz yani sürekli bir şekil değişikliği oluyor. yan yana, üst üste, baş ayağa, ayrı ayrı, sarılarak, dizime yatarak, ben onun dizine yatarak vs vs.. 3-4 bölümden sonra ben sıkılıyorum artık , hadi biraz benle ilgilen deyip kapatıyorum.

işte sohbet sararsa 1 saat de öyle sohbet edip kakara kikiri sonrası yatıyoruz. ben genelde eşimle birlikte uyuyamadığım için o uyuduktan sonra kanepeme geçiyorum. bazen de hiç yatağa gitmeden direk kanepeye gidiyorum ben.. 3 bitti 4. yılımız, çocuk yok.

ama ilk yıl sohbet eksikliği , ilgi eksikliği ben de çok hissederdim. zamanla zamanla birbirimizi daha iyi anladık, ilk yıla göre 500 kat artmış bir iletişimimiz var yani şu an.
 
Ay evli değilim ama kafamdaki evlilik portresini size anlatayım. Mesela galiba ben sarılıp otururdum o yanaşmasa bile ben sırnaşırdım, bazen bizden cilve bekliyorlar odunlar çünkü. Bence dizileri izleyip yorum yapmanız da gayet sevimli. Ya ben öyle "maç izlemesin yaaaa kızayım da" diyen insanları pek fazla anlamıyorum. Maç mı izliyor otur yanına tut elini izle işte. Ne karışıyorsun adamın maçına yani pembe dizi mi izleyecek? Bazı insanlar da ben kocama laf geçiriyorum diye bilerek söylüyorlar bence kendilerini yüceltmek için. Tamam söz geçir de, aranızda kalsın bu olay. Bana ne reklam ediyorsun? Misal ben söz geçiremezsem televizyon konusunda benim koca kötü mü oluyor? Bence o gelmiyorsa, siz gidin. Yanına oturun, yanına uzanın. O öpmüyorsa siz 'hoşgeldin' diye gidip öpün. Bir süre sonra bunlar alışkanlık olur zaten.
 
benim eşimde çok sessizdir.
işten gelince öper sarılır gözlerinden görünce mutlu olduğunu anlarım o ayrı mesele ama hiç konuşmazdı bıraksam gelınce yataga girip hiç uyanmadan ertesı gun ıse gıdene kadar uyurdu ben dürtmeye başladım şikayet etmeye başladım daha esnemeye başlar başlamaz söylenıyodum uykusu kaçıyodu tabi söylenmek derken kalp kırma değil madem uyuyacaktın bekar kalsaydın ya falan dıye espırıyle soylerdım garıbım 2 senedir hala bır gun akşama kadar evımde yatamadım ağız tadıyla derdı bende ne zaman konuşmayı öğrenır işten gelir beni deşarj edersin ozaman yatarsın dedim taktik bu şimdi benle oturuyo dizi izliyo film izliyo baktım yıne susuyo gıdıp uzerine tünüyorum resmen sen uğraşmazsan olmaz yani
 
mesela çalışıyorsanız iş yerinde yaşadığınız bir olayı anlatarak sohbet başlatabilirsiniz gerisi gelir zaten. Bu tarz hiç konuşmuyor musunuz evde? gün değerlendirmesi gibi düşünüp rapor verir gibi konuşulmaz bence spontone bişey anlatırsın gün içinde yaşadığın gerisi gelir. bizde öyle oluyor.
 
Yeni evli biri için çok heyecansızmış eşiniz..Bazı erkekler böyle olabiliyor malesef
 
maç izlerken elinimi tutsun hemde bir erkek maç izlerken hele o eli bi tut bı bakayım napıyolar adamın yanına jartiyerle otursan dönüp bakmaz :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…