- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
Ben işten eşimden önce geliyorum, kapıyı çaldığında gidip açınca hemen boynuna sarılırım öperim 1 2 dk kapıyı kapatınca öyle. Bence sende denemelisin bak gerçekten hoşuna gidecek. Hem senin hem eşinin.
Aynen montundan tutar içeri çekerim hattabende hemen gidip sarılıp öperim " hatta dur bir ayakkabımı çıkarayım" falan der ama ben rahat bırakmam :)
Tamam işte kapıyı kapatınca öp kokla sarıl ondan niye bekliyorsun ki. Eksiklerini görüyorsan sen tamamla. Sen aç muhabbeti de konuş soru sor planlarından bahset. Susup oturup ondan ilgi beklemekle kendini mutsuz edersin .Ben açıyorum kapıyı bazen hoşgeldin bazen sade gulumsuyorum o da gülüp ayakkabı çıkarma faslına geçiyor
VE SİZ SİZ OLUN ASLA EVLİLİĞİNİZİ BAŞKA EVLİLİKLERLE KIYASLAMAYIN...HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR OLUMSUZLUK TARAFI MUTLAKA VARDIR.
Birden mi degisti? nasıl bu noktaya geldiniz ilk yilki iletisimsizlikten?
Önce televizyonu kapatın. Hem dizi, film, maç izleyip hem sohbet edemezsiniz. Bizim evde çok önemli bir maç ya da gerçekten sevdiğimiz bir film yoksa tv iki saatten fazla açık asla kalmaz. Ama eğer maç varsa da beraber sarılarak izleriz, film varsa da beraber sarılarak izleriz. Bunun dışında evde sürekli hafif bir müzik sesi olur. İnanılmaz huzur veriyor. Gün boyu ne yaptığımızı birbirimize anlatırız. Ha bütün vaktimizi birlikte mi geçiriyoruz, hayır. Zaten insan sıkılır. Ben kitap okurken o oyununu oynar mesela. O bilgisayarda çalışırken ben hobilerimle uğraşırım. Ama geçirdiğimiz zaman kaliteli olur.Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Biz de çok sık tartışıyoruz gittikce doz düşüyor evet. Cicim ayimiz olmadı bizim mesela balayı harici sık sık tartıştık.yok canım birden değişmedi tabiki... çok defa aldım karşıma konuştum eşimle. genel yapısı geçiştirmek konuyu kapatmak. hatta bana şey demişliği bile var " ben konuşmayı sevmem, benle uzun uzun sohbet etmek istiyorsan al dışarı çıkar bir kafeye gidelim de , oturalım çay içerken konuşalım"
yaptım bunu bileama çok salakça oldu tabi. çaylar geldi hadi başla dedim olmadı..
ama şuna bağlıyorum, biz çok kısa sürede evlendik. yanyana 1 ay geçirmedim eşimle tanışma ve evlenme arasında. telefonda günde yarım saat çok çok 1 saatti. haftada 1 skyptan konuşurduk 1 saat. ve tanışma nikah arası 5 ay. hiç tanımıyorduk birbirimizi özetle.. haftada 3 gün kavga gürültü sinir krizi bardak tabak kırmalar cam çerçeve indirmeler... öyleydi evliliğimizin ilk yılışimdi işte 3 ayda 6 ayda bir tartışırsak tartışıyoruz o da eskisi gibi "şiddet"li olmuyor. tanıdık yani birbirimizi
ama yeni evli iken kadının beklentisi genelde yüksek oluyor. beklentilerini biraz aşağı çekip, grur yapmadan canın ne istiyorsa kendin yaparsan zamanla oturabilir. ya o gelsin sarılsın , hep ben gidiyorum diye düşünme. git sarıl. yada çağır yanına tatlı dille.. ne kadar az beklenti , o kadar çok mutluluk oldu kendi evliliğimde
Belki istediginiz doyuma ulaştığınız içindir .Esim işten gelir yemek yeriz naptin derim 'aynı bildigin gibi iş güç der' pek is yerinden bahsetmez daha çok ben anlatırım o dinler.bazen çok extrem ilginç bir durum olursa anlatır.
Onun dışında bizim ne film ne dizi zevkimiz uyusuyor. Ben onun sevdiği tarzda dizi ve filmleri sevmiyorum o da benim. Bu yüzden ben tv de o pc de izler filmleri dizileri.
Bazen birlikte de izleriz filmleri sarılarak izleyelim deriz sonra bana daral gelir yan kanepeye geçerim geniş geniş. sonra tekrar yanına geçerim ya da o benim yanına gelir.
Ama sarılma temas sakalasma sürekli olur.
Anlatirken farkettim biz de çok sıkıcı bi ciftizAma nedense hiç rahatsız etmedi beni bu durum
Cok güzel olmuşAklıma bir anım geldi. Bir akşam bir koltukta eşim diğerinde ben sürekli telefonlarımızla uğraşıyorduk tv de açık ama biz izlemiyoruz o kadar kopmuşuz birbirimizden. Sonra telefonu bırakıp eşimin yanına sokuldum o da beni öptü sonra telefonda oyun oynamaya devam etti. O sırada aklıma birşey geldikalktım elektrik şarterlerini attırdım sonrada aaaa elektrikler gitti diye odaya girdim mum getireyim bari dedim mumları yaktık ben yanına sokuldum yine tabi internette kesildiği için oyunda oynayamadı. O akşam eski günlerimizi konuştuk eski anılarımızı anlattık güldük çok eğlendik elektrikler gelmeyince (tabi ben oyunu bozmadım) birbirimize sarılıp koltukta uyuyakalmıştık. O gecemizi hiç unutamıyorum. Hala elektrikleri benim kapattığımı söylemedim belki ilerde yine lazım olur diye
Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraberEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?