Evli çiftlerin akşamları?

bende hemen gidip sarılıp öperim " hatta dur bir ayakkabımı çıkarayım" falan der ama ben rahat bırakmam :)

Ben açıyorum kapıyı bazen hoşgeldin bazen sade gulumsuyorum o da gülüp ayakkabı çıkarma faslına geçiyor
Tamam işte kapıyı kapatınca öp kokla sarıl ondan niye bekliyorsun ki. Eksiklerini görüyorsan sen tamamla. Sen aç muhabbeti de konuş soru sor planlarından bahset. Susup oturup ondan ilgi beklemekle kendini mutsuz edersin .

VE SİZ SİZ OLUN ASLA EVLİLİĞİNİZİ BAŞKA EVLİLİKLERLE KIYASLAMAYIN...HERKESİN KENDİNE GÖRE BİR OLUMSUZLUK TARAFI MUTLAKA VARDIR.

aynen çok doğru söylüyorsun canım kıyaslama çooook ama çook yanlış, bazen başaklarının ilişkisine imrenirdim ama ne zaman ki içlerine girdim dedim yok benim eşim bir tane

Birden mi degisti? nasıl bu noktaya geldiniz ilk yilki iletisimsizlikten?

yok canım birden değişmedi tabiki... çok defa aldım karşıma konuştum eşimle. genel yapısı geçiştirmek konuyu kapatmak. hatta bana şey demişliği bile var " ben konuşmayı sevmem, benle uzun uzun sohbet etmek istiyorsan al dışarı çıkar bir kafeye gidelim de , oturalım çay içerken konuşalım"

yaptım bunu bile ama çok salakça oldu tabi. çaylar geldi hadi başla dedim olmadı..

ama şuna bağlıyorum, biz çok kısa sürede evlendik. yanyana 1 ay geçirmedim eşimle tanışma ve evlenme arasında. telefonda günde yarım saat çok çok 1 saatti. haftada 1 skyptan konuşurduk 1 saat. ve tanışma nikah arası 5 ay. hiç tanımıyorduk birbirimizi özetle.. haftada 3 gün kavga gürültü sinir krizi bardak tabak kırmalar cam çerçeve indirmeler... öyleydi evliliğimizin ilk yılı şimdi işte 3 ayda 6 ayda bir tartışırsak tartışıyoruz o da eskisi gibi "şiddet"li olmuyor. tanıdık yani birbirimizi

ama yeni evli iken kadının beklentisi genelde yüksek oluyor. beklentilerini biraz aşağı çekip, grur yapmadan canın ne istiyorsa kendin yaparsan zamanla oturabilir. ya o gelsin sarılsın , hep ben gidiyorum diye düşünme. git sarıl. yada çağır yanına tatlı dille.. ne kadar az beklenti , o kadar çok mutluluk oldu kendi evliliğimde

Önce televizyonu kapatın. Hem dizi, film, maç izleyip hem sohbet edemezsiniz. Bizim evde çok önemli bir maç ya da gerçekten sevdiğimiz bir film yoksa tv iki saatten fazla açık asla kalmaz. Ama eğer maç varsa da beraber sarılarak izleriz, film varsa da beraber sarılarak izleriz. Bunun dışında evde sürekli hafif bir müzik sesi olur. İnanılmaz huzur veriyor. Gün boyu ne yaptığımızı birbirimize anlatırız. Ha bütün vaktimizi birlikte mi geçiriyoruz, hayır. Zaten insan sıkılır. Ben kitap okurken o oyununu oynar mesela. O bilgisayarda çalışırken ben hobilerimle uğraşırım. Ama geçirdiğimiz zaman kaliteli olur.

Esim işten gelir yemek yeriz naptin derim 'aynı bildigin gibi iş güç der' pek is yerinden bahsetmez daha çok ben anlatırım o dinler.bazen çok extrem ilginç bir durum olursa anlatır.

Onun dışında bizim ne film ne dizi zevkimiz uyusuyor. Ben onun sevdiği tarzda dizi ve filmleri sevmiyorum o da benim. Bu yüzden ben tv de o pc de izler filmleri dizileri.

Bazen birlikte de izleriz filmleri sarılarak izleyelim deriz sonra bana daral gelir yan kanepeye geçerim geniş geniş. sonra tekrar yanına geçerim ya da o benim yanına gelir.

Ama sarılma temas sakalasma sürekli olur.

Anlatirken farkettim biz de çok sıkıcı bi ciftiz Ama nedense hiç rahatsız etmedi beni bu durum

9 yıllık evliyim akşam yemekte günümüzün nasıl geçtiğini konuşuruz ben bulasiklarla uğraşırken eşim çocuklarla oynar evde telefon oynamak yasak bizde bende oyunlara katılırım iki erkek çocuğu olunca genelde maç yaparız yada toplu oyunlar oynarız hep beraber sonra çocuklar televizyon izlerken muhabbet ederiz dizi alışkanlığımız hiç yok meyve kuruyemiş faslı sonra çocukları yatiririm 1 saati bulur yanına giderim 1 saatte yine oturup muhabbet yada cilvelessme sonrası malum

Biz de çok sık tartışıyoruz gittikce doz düşüyor evet. Cicim ayimiz olmadı bizim mesela balayı harici sık sık tartıştık.
Eşimden sunu seziyorum beni istediğinde gelir sarılır öper. Sanki diğer zamanlarda gerek yok sarılmaya der gibi..

Belki istediginiz doyuma ulaştığınız içindir .

2 çocukla akşam yemeğimizin muhabbet konusu genelde Kızıııım yemeğini bitir, aşkım küçüğü tut sofraya tırmanıyo

Sonra eşim kızlarla oynar.Dizimiz olunca jenerik müziğinde ara teklam müziklerinde ben kızlarla tepinirim saçma sapan oynarız eşim bizi izler. sonra sigara mollarında başbaşa sohbet ederiz. diziye yorum yaparım ben saçma salak ona güleriz yada maç olur ben kk da takılırım rahat rahat laf işitmeden

En son yatış kısmındada iş paylaşımıyla sen birini uyut bende bunu derim 1 saat hadi uyu eeeee kızım'la geçer
Sonrası zaten malum pestil ikimizde

Burdaki evli kadınlarla kendi evliliğinizi kıyaslamak pek sağlıklı sonuçlar vermez. Her erkek aynı değil, biz de kadınlar olarak çok farklıyız. Tabi yeni evli bir çift olarak birbirinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekirdi gibime geliyor benim. Biz eşimle akşamları mutfağa beraber gireriz mutlaka bişey doğratırım ona hiç beceremez maksat beraber yemek yapmak...ben yemeği yapana kadar o ancak bitirir bu sırada da günün kritiğini yaparız.. Yemek yedikten sonra beraber yabancı dizilerimizi izleriz sonra herkes kendi alanına çekilir mutlaka birkaç saat ayrı takılırız. Bireysel alanlar önemlidir bizde o oyun oynar ben kitap okurum ya da dergi karıştırırım... Aşırı sarılma süreki dip dibe olmak falan yoktur bizde ama hiç yok da değildir. İşte herkesin evlilik dinamikleri farklı farklı bana normal gelen başkasına az gelebilir.. önemli olan sizi tatmin edip etmediği. Böyle bir konu açtığınıza göre duygusal olarak daha fazla beklenti içindesiniz. En iyisi eşinizle bu konuda konuşmak .Belki de siz de ona mesafeli geliyorsunuzdur canınız istediği an yakınlaşmayı deneyin ve konuşun eşinizle.

Aklıma bir anım geldi. Bir akşam bir koltukta eşim diğerinde ben sürekli telefonlarımızla uğraşıyorduk tv de açık ama biz izlemiyoruz o kadar kopmuşuz birbirimizden. Sonra telefonu bırakıp eşimin yanına sokuldum o da beni öptü sonra telefonda oyun oynamaya devam etti. O sırada aklıma birşey geldi kalktım elektrik şarterlerini attırdım sonrada aaaa elektrikler gitti diye odaya girdim mum getireyim bari dedim mumları yaktık ben yanına sokuldum yine tabi internette kesildiği için oyunda oynayamadı. O akşam eski günlerimizi konuştuk eski anılarımızı anlattık güldük çok eğlendik elektrikler gelmeyince (tabi ben oyunu bozmadım) birbirimize sarılıp koltukta uyuyakalmıştık. O gecemizi hiç unutamıyorum. Hala elektrikleri benim kapattığımı söylemedim belki ilerde yine lazım olur diye

eşimle meslektaş olduğum için akşamları günün değerlendirmesi çok oluyor. işle ilgili konuşmalar. işten gelince beraber yemek yapar yer toplarız. beraber otururuz. ben evin diğer işleriyle ilgilenirken o bazen oyun oynar .
ben gelince bırakır (bırakmazsa zorumla mecbur bırakır ) bazen puzzle yaparız. bazen saçma sapan videolar izleriz. tv yle pek aramız yoktur. sadece oyun için kullanırız. izlediğim tek bir dizi var ben onu izlerken o da dibimde uyur koltuk L olduğu için başkasına geçme şansı yok D: mecbur aynı battaniyenin içindeyiz her akşam.
Tabi bunlar 7 aylık evli çiftin yaptıkları. ilerleyen zamanda ne olur bilemem

sen git sarıl eşine işrinlik yap birlikte bunu izleyelim de.
biz gün değerlendrmesi bazen yaparız bazen yapmayız. tv birlikte izleriz evlendiğimden beri sevdiğim dizileri bıraktım eşim de maç izlemeyi bıraktı, film vs buluyoruz. o çok dalgınsa ben yanaşırım şirinlik yaparım, hadi benle ilgilen derim kucağına yatarım, yemekte çenesini gıdıklarım ayaklarına ayaklarımla vurarım, giderim sarılırım:) hamileliğimin son zamanlarında rahat edemediğim için aynı kanepede uzanıyorum o otururken ayaklarımmı kucağına dayıyorum.

Cok güzel olmuş nereden geldi aklınıza ?

Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraber bir de sizde oyle tensel temas yokmus ama biz operiz birbirimizi surekli mesela esim su icmeye kalkarken beni oper gider ya da yattigi yerden gel bi opucuk ver bakayim falan der :) normalsiniz yani cok anormal bir durum degil sizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…