Evli çiftlerin akşamları?

Oluyor tabii ki önemli şeyleri konuşmak. Ben çalışmıyorum o çalışıyor ama cok nadirdir benimle isle ilgili bir sey paylaştığı anca ben sorarsam.

her akşam yemekte saatlerce gevezelik yaparız o işyerinde, yolda vs olanları anlatır, ben de o gün neler yaptıysam onları (bu dönem gündemimizin büyük bölümünü benim iş görüşmesi maceralarım oluşturuyor) sonra ufaklığı yatırana kadar arada dedikodu yaparak vakit geçiriyoruz. kızımız uyuduktan sonra ya oyun oynuyoruz ya da dizi/film izliyoruz, genelde birlikte uzanarak izleriz, alışkanlık.
gece uyumadan da sesli hayal kuruyoruz, çok kaptırınca saat 3-4 bile olabiliyor

Canım 3 yıllık evliyiz. Her akşam anlasamda anlamasamda gün içinde neler yaptığinı anlattiririm eşime. Bende neler yaptigimi anlatirim. Gün degerlendirmesi yapariz. İletisimi koparmamak Lazim. Hamile kalmadan once ayni koltukta sarilir otururduk, dizi belgesel vs seyrederdik. Simdi ben cok agirlastigim icin ayri koltukta uzanio yatiyorum ama aralarda yanima gelir koltukta oper sarilir sonra kendi koltuguna gecer. O yapmiyorsa sen yap bunlari. Ufak tefek ama onemli nüanslar bunlar.

Ben de reklamları dinledikçe bi tek biz böyleyiz sanırım diyorum.. Mac izlerken bi kalkıp bi oturuyolar bağırıyorlar falan ayrı koltuk daha iyi o durumlarda

bizde öyleyiz ama sevglilik döneminden alışkınım o yüzden garipsemiyoum. sık film izleriz ama koltukalrımız 2 kişinin yatmasına müsade etmediğinden ayrı koltuklarda takılıyoruz, valla benimkide pek öpmez ben film aralarında gider sırnaşırım. onu öyle kabul ettim. genelde sarılan öpen, sıkıştıran taraf benim. çok önemsemeyin bu durumu yoksa mutsuz olursunuz.

Malesef cok onemli ki eksikliğini hissediyorum. Esime yol yordam ogretemem gibi geliyor kendi icinden gelmesi gerekiyor sanki bu konuda..

Birden mi degisti? nasıl bu noktaya geldiniz ilk yilki iletisimsizlikten?

Biz böyle bile değildik. Güzel bir sofra hazırlayın haftada bir iki. Televizyonu kapatın. Arada dışarda program yapın. Dizi bağımlılığını bırakın. İnsan bi izledi mi devamını merak ediyor. Dizilerde o hayatlarını izlediğiniz insanların hiç biri dizi izlemiyorlar. Oturup hayatını yaşayan insanların hayatını izliyorsunuz kendi hayatınızdan vazgeçerek. Oyunlar oynayın beraber. Arkadaş toplantıları organize edin. Yaşamaktan vazgeçmiş gibisiniz.

beraber bişeyler izleyin sarılıp. niye bu kadarayrı takılıyosunuz ki? o gelmiyosa sen git.

Kocanız işten geldiğinde anahtarla açıp mı giriyoda siz solanda falan öpücük mü bekliyorsunuz anlamadım ki

Benim eşim çok konuskan dir sağolsun. Her gün sohbet ederiz. Gün değerlendirmesi yapariz. Birlikte puzzle yapıyoruz o maç falan izlerken ben elisi yapıyorum. Yada sarılıp yatarak tv film izleriz. Ama çocuktan sonra ne kadar yapariz bilmiyorum. Bence sen git eşine sırnaş

Ben bunu yapmaya baslar da hala caba gormezsem ondan cok üzülürdüm sanırım

Bilmem..
Işten gelip bi sarılıp öpmek zor olmasa gerek her gün.
Nadiren yapıyor bunu.

canım sen yap bir şeyyy olmazz, oo ben eşime neler yapıyorum. sevgilin değil artık o senin hep ondan adım bekleyesin. valla evlilikte rahat olacaksın, her şeyi sorgulayıp üstüne düşünmeyeceksin yoksa mutsuz olmak için çok sebep bulunur. normal normal ailenle nasıl yaşıyorsan eşinle de öyle yaşayacaksın.

Akşam TV izlerken yapışırız birbirimize genelde. Hoş son 2 haftadır falan, hacı yastık getir be bide az ötede dur modundayım. L koltukta kafalar kesişiyo anca.
Yemek yerken uzaya uzaya muhabbet ederiz.
Genelde eşli 101 oynarız bide. Kesinlikle konuşmayız ama anca mavi 10 var mı?
Genelde muhabbeti yatakta ediyoruz. 1 gibi yatar 3 gibi anca uyuruz. Ya da sabah önce kalkan diğerini uyandırır muhabbet eder.
Yani dikkat dağıtan başka faktör varsa biz de aşırı muhabbet sevmiyoruz.

Bilmem..
Işten gelip bi sarılıp öpmek zor olmasa gerek her gün.
Nadiren yapıyor bunu.
Ben işten eşimden önce geliyorum, kapıyı çaldığında gidip açınca hemen boynuna sarılırım öperim 1 2 dk kapıyı kapatınca öyle. Bence sende denemelisin bak gerçekten hoşuna gidecek. Hem senin hem eşinin.

Cok aktivite olanağı olan bi yerde yaşamıyoruz
Herkes te her zaman musait olmuyor
Arada buluşuyoruz

Ben bunu yapmaya baslar da hala caba gormezsem ondan cok üzülürdüm sanırım

ya canım herkesin mizahı farklıdır, mesela sende fazla konuşkan değilmişsin benim eşim de öyle ben de gevezenin önde gideniyim ama ne yapayım adamın yapısı o, her akşam konuşturmak için 10 bin tane laf açıyorum, bir tane ilgisini çeken konu bulursam mutlu oluyorum

alınganlık yapmayın artık o eşiniz, gerekirse konuşun, ben her gün gidip "hadi sohbet edelim, hadi kahvemizi birlikte içelim, hadi film izleyelim" diye sıkıştırıyorum hiçte alınmıyorum bu arada bizde yeni evliyiz daha. ama dikkat ettim yavaş yavaş oda benim düzenime alışıyor, alınganlık yapıp salsam ondan beklesem belki iyice kopardık.

Eksikligini hissetmiyorsunuz sanırım
Bizde tensel bi sıcaklık olmadığı icin de boyle hissediyor olabilirim

Oluyor tabii ki önemli şeyleri konuşmak. Ben çalışmıyorum o çalışıyor ama cok nadirdir benimle isle ilgili bir sey paylaştığı anca ben sorarsam.

Bazı erkekler öyle oluyor genelde biz kadar paylaşmayı sevmiyorlar. Ben sorarım genelde sordukça ilgilendiğimi gördükçe paylaşımı artıyor. Belki senin ilgini çekmeyeceğini düşündüğü için anlatmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…