Evli çiftlerin yanınızda öpüşüp koklaşması sizi rahatsız eder mi?

evet gıcık olurum, hele bi de sokakta metroda öpüşen tipler vardır sinir olurum onlara. birbirleriyle şakalaşmaları güzel sözler söylemeleri normal ama öpüşüp koklaşma noluyo copur copur

Vallahi ben kendi dünyamda yasadigim icin, baskalari metroda veya yolda ne yaptigini pek görmem.
Ya elimde kitabim veya gazetem, yada kulagimda ipod ve müzigimi dinlerim.
Ha evime misafir (arkadaslarim) gelmisse ( ki hepside görgülü insanlardir ) zaten öyle yakinlasmalari abartili yapmazlar.
Ama sunu yapariz, esimde bana bazen milletin icinde belime sarilir, veya bende esimi toplum icinde dudagindan kücük öpmüsümdür, birazda nasil yaptigina bagli. Eger abartiyorsan tabiki hic bir yerde hos olmaz.

Arkadaslarimiz, genelde hepside evli ve mutlu ciftler ve hala birbirlerine asik ciftler oldugundan arada bir birbirlerine sevgi belirtileri gösterirler, ama ne beni nede esimi bu gibi ufak flörtler rahatsiz etmez, tam aksine onlar icin seviniriz.
Abartilmadikca, seviyesi düsmedikce cok güzel bir davranis sekli insanin hayatinda.
Sevgi olan yerde savas olmaz, onun icin sevgi yanlisiyim ben...

sadece evliler değil, sevgililer de yaptığı zaman açıkçası iğrenç buluyorum.

bir şey anlatıyorsunuz diyelim, hoppppp bi anda birbirlerini mıncırıp öpüyorlar. ohoooo sizin ne dediğiniz kimin umrunda.

böyle durumlarda hep şunu yapmak istemişimdir. diyelim ellerini mi birleştirdiler masanın üstünde ben de elimi koyup bu durumu protesto etmek istiyorum.

ben eski sevgililerimle dışarda yürürken bile mesafeli olan biriyim. empati kuramıyorum gerçekten bu duruma.

Hiç hoş bişe değil ulu orta öpüşmek vs çocuklarımızla parka, gezmeye gidiyoruz çocuklarımız görüyor.
Ben hoş bulmuyorum sevişmek isteyen gitsin otel pansiyon tutsun sevişsin edep adap var ar namus var..
Ayıp var..
Cahillik başka bişi değil..

Bende böylelerine çok denk geldim çünkü en yakınımda var...eltilerim böyle benim. Büyük mü var, misafirliktemiyiz falan demezler nerdeyse kucaklarına otururlar kayınlarımın, birbirlerinin ağzına yemek yedirirler,mucuk mucuk, sanki kendilerinden başka kimse yokmuş gibi davranırlar ve çoook sinir olurum, hem ayıp gelir hem komik. Sanki kocalarını evde görmüyorlarda...Yetiştirmeyle falan hiç ilgisi yok benim eşimin ailesi çok resmi insanlardır ama eltiler sulu olunca kayınlarda uyuyor demekki onlara. Biz eşimle gezerken sarılırızda küçük busede kondururuz ama eş dost aile ortamında resmiyizdir, çok yersiz gereksiz, kimseye bişey göstermeye gerek yok, herşey yerinde ve zamanında olmalı. Evli bir bayan nerde nasıl davranacağını bilemiyorsa geç olmadan öğrenmeli hiç yakışan bir davranış değil...haa sevgilileri, nişanlıları kınamam yeni hevesdir, gençliktir şu bu...ama evli insan adı üstünde akşam aynı yatakta yatıyo zaten akşamlar çuvala mı girmediya.

Çok haklısınız.Okuldan oğlumu alıyorum.Mecburen parkın içinden yada yanından geçiyoruz ve çocuk görüyor.Anne o abla niye abinin kucağına çıkmış,abi niye öyle yapıyo,abla niye böyle yapıyo ...Gelde açıkla...Gerçekten terbiyesizlik ve cahillik...

aynı benim sevmediğim şeyleri yazmışsın canım

.ben evlilikte aşkım,aşkitom,bebeğim,şirinem,kuşum, gibi sözleri dahi duysam iğrenç buluyorum.yok yani sevgili sevgilisine bile aşkım ya falan diye konuşsa duysam sahte gelir bana.ben de mesela eşimle severek evlendim ama daha aşkım demedim bana hep basit geldi.canım derim ki gerçekten de o benim canımdan parça sanki .ve bu bana gayet samimi gelir.evli arkadaşlarımdan biri kocasına hep birtanem der ben gülerim
ha dediğin gibi hele de misafir gelmiş biri bunlar çok yapma davranmışlar ,bankacı olmazsa müdür olsun tatlım bu onun el şakaları yapmasını falan gerektirmiyo üstüne üstlük kariyer sahibi biri aile içinde sıvanmalar falan daha kücük düşürücü geldi bana.

kizlar cogunluk basit ve itici bulmus,bazilari ciftler cok abartiyor olabilir cevremde yok fakat evli ciftlerin el-ele gezmesi birbirine hayatim,canim,askim demesi bana cok hos gelir.

Bizde misafir varken yada biz bi yerde misafirken o sekilde hitap etmeyiz birbirimize. ...'cim vs deriz.
Cekinirim ben baskalarinin yaninda o sekilde konusmaya, ama baskalarinin hitabini duymakta itici gelmez

benimde çevremde bu tarz bi çift var maalesef uzaktan akraba...(yaşaları 32 ve 35 çocuk değiller yani...)
kalabalık aile ortamında karı koca birbirlerine cicişim, bebişim, balböceğim, aşkitom vs demelerini çok yapmacık buluyoruz ve çok utanıyoruz eşimle...
bu yüzden onlarla aramıza mesafe koymaya karar verdik... çok daha az görüşeceğiz...
bence eşler birbirine üçüncü bir şahsın yanında isimleriyle hitap etmeli evde birbirlerine ne söylerse söylemeli...

Görümcem kk ya üye olsaydı Bu konuda dedikodumuzu yapardı kesin =)) Biz çook çook samimi olduğumuz kişilerin yanında Böyleyiz.. Gerçi Ben değildim yapma etme Bırak ayip derdim sözlüm bişey olmaz derdi.. şimdi görümcemin yanında kumru giBiyiz. ama kendi aBlamın yanında asla ! yani her insanın yanında aynı olamıyorsun. demek ki görümcem çok yakın geliyor Bize. halBuki aBlamla görümcem aynı yaştadır ama kendi aBlam Biraz ağirdir Böyle şeylerden hoşlanmaz, görümcemse tam tersi çok rahattır çok samimiyiz, sözlüm de rahattır kendi tarafından çoğu insanın yanında öper sarılır, hep elini iteklerim yapma derim en azından annesinin yanında gelip Boynuma sarılması Beni utandiriyor, annesiyse Bi keresinde "oğluma neden hep adıyla hitap ediyorsun hiç aşkım demiyorsun dikkatimi çekti" demişti, sözlüm de BaşBaşayken diyor sizden çekiniyor dedi, annesi " Ben duymak isterim Benim yanımda da söyle " dedi, Ben de canım falan derim de sizlerin yanında (Büyüklerimizin) aşkım diyemem dedim. herkesin tarzı farklı işte. Ben hala aşamadım. Sadece dediğim giBi görümcemin Bi de sözlümün kuzenlerinin yanında çok rahatım. onlar da sevgilileriyle çok rahatlar yanımızda. genelde hep çift çift gezeriz, onların yanında Biz masum kalıyoruz onlar dünyadan kopuyo çünkü =) görümcem varken de çoğu kez canım ayip aBlanın yanında öpme ikide Bir dedimse de görümcem hep kızdı Bana Ben mutlu oluyorum yanımda böyle sizi görünce dedi. onun verdiği rahatlık var sanırım. Gerçi rahatlık derken en fazla Biz sözlümle aptal aşık gibi Bakışırız veya dans ederiz onun yanında sarmaş dolaş otururuz öpüşmeyi asla sevmem asla Başkasının yanında.. Benim aBim de yengemi sever öper koklar Bizim yanımızda Ben çok mutlu olurum, ama Ben aBim varken sözlümün yanına Bile oturmam =)))

benim eşim bana sadece ismimle hitap eder evde de başkalarının yanında da
ben nadiren canım derim evimizdeyken evlenmeden önce derdi gülüm falan yine desin diyorum ama demez,yapı meselesi
aşırı değil ama arada bir başkalarının yanında canım dese çok mutlu olurum
fakat başkalarının yanında kocasının yanağını okşayıp,sarılan hatta öpen aşkım deyip duranlara da ki var öyle tanıdığımız birkaç yakınımız gerçekten sinir oluyor ve yapmacık buluyoruz
önemli olan dört duvar arasında yalnızken bakalım öyleler mi?

ortama baglı, mesela gece klubündeysek etmez, bir yerde kahve içiyorsak deliririm asla dayanamam, saçmalığın bu kadarı olmaz derim ve kim olursa olsun uyarım ben acık acık...

Biz henüz eşimle nişanlıydık görümcemler bize gelmişti bi ziyaret sebebiyle
Ama nerdeyse kucak kucaga oturacaklar o derece
Annem de demez mi bunlar uzun zamandır görüşmüyolar herhalde diyeee ayyy koptum tabii ben
Biz de de ters gelir öyle davranışlar

Topluma açık yerlerde we misafirlikte böyle dawranışları hoş bulmuyorum .

Geçenlerde ; eşimin arkadaşını we eşini ewimize çağırmıştık . Biz mutfaktayken fazlaca samimi durumlara girmeye başlamışlar .Gidip gelirken görmemize rağmen hiç üstlerine alınmadılar . Bende artık dayanamadım we ( eşimin yapma nolur demesine aldırmadan ) ' Ya hareketlerinize dikkat edin , ya da ewinize gidin , benim mezhebim o kadar geniş değil ' dedim '.

Gitmediler ama gece boyunca çıtları çıkmadı

Biraz deli miyim neyim

supersin, cok iyi yapmissin, aslinda herkes seningibi tavir yapsa, onlarda hatalarinin farkina varirlar.
ve dolayisiyla boyle igrenc sahnelere sahit olmayiz.

hayır hayır doğruları söylemişsiniz.
bu edep ve haynın ailede başladığı inancındayım
ve yerleşim yerlerinin de bu konuda etkili olduğu kanısındayım.
yanlışmı düşünüyorum karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…