Evli çiftlerin yanınızda öpüşüp koklaşması sizi rahatsız eder mi?

evli bekar farketmez hiç hoşlanmadığım bi durum yolda görüyorum tamam sevgilisindir ama herşeyin bi boyutu var yapış yapış şapur şupur.. bence o aşk sevgi değil göstermelik ben hoşlanmıyorum saygısızlık ne yapıyosan git evinde yap

elele dolaşmak ve aşkım,canım denmesi rahatsız etmez fakat cıvık cıvık sırnaşmalar birbirleriyle yanımda ulu orta cilveleşmek çok sinir olurum sonuçta bi mahrem diye bişi var ya abartı başka bişi değil kime ne kanıtlıyosun be kardeşim demek geliyo içimden:umursamaz:

ayy uyuz olurum evli bekar fark etmez sanki gösteriş yapıyolar yapmacık yapmacık hareketler bişyler yapasınız varsa gidin odanızaalsanaalsanasmile ben utanıyorum öyle durumda onlardan çok:kedi:

ayyy çok saçma ya benimde başıma geldi bakın anlatayım
biz yeni bir aptna taşındık ev yerleştiriyoruz ve daha yeni evliyiz babamda bize yardıma gelmişti o gün eşimin bi akrabası uzaktannnnnnn bize yardıma diye geldi hanımeefendi azıcık bişey yaptı ay yoruldum aşkıııııııım omuzuma masaj yapppppp dedi ve biz o sırada eşşek gibi iş yapıyorduk ve babamda vardı ay ben utancımdan yerin dibine geçtim
bu hanımda 7 yıllık evli ve o zman 3 yaşında oğlu vardı tabi ben hiçbişey diyemedim sonraki görüşmelerimizdede baktım durum aynı şimdi teleondan teleona görüşüyoruz
görgüsüzlerrrrrrrrr ıyyyyyyyyyy iğrençler işte mükemmel çit pozlar veriyolar

Sınırları vardır bu tarz şeylerin.
Abartmadıkça sorun yok bence.
El ele tutuşmak, canım, sevglim, aşkım gibi konuşmalar beni rahatsız etmez.

bana çok komik geliyor azgın kudurmuş falan...delikafadulden gömemişin kocası olmuş

bizim böyle bir komşu vardı görseniz dünyanın en mutlu çifti sanırsınız ama adamın dostu vardı kadının da gidecek bir yeri olmadığı için katlanıyor tabi ama kimse anlamasın daha fazla rezil olmayayım diye kadın sürekli aşkım canım bitanem el şakaları ay kocam işe gitse özlüyorum çok seviyorum onu ... vs

bence çocukluğa inmek lazımguclubacismileguclubacismile

en sinir olduğum şey...
böyle arkadaşlarım vardı öpüşmelerini bile görüyoduk artık o arkadaşımdan da erkek arkadaşından da soğumuştum.
gidin eviniz odanız yok mu sizin ne yaşayacaksanız orada yaşayın ya gözümüzün içine sokmaya ne hakkınız var??

böyle tipler evde birbirlerini yer. milletin önünde de sevgi gösterileri yaparlar. gerçekten de böyleyseler zamanla birbirlerinden bıkarlar. benim kocam milletin içinde sadece gülümser bi iki espiri yapar bana o kadar insanların özellerini bu kadar göz önünde yaşamaları çok yapmacık geliyor bana.

bende rahatsiz olmam arkadaslarimin evde birbirlerine sevgi sozcukleri iltifatlari etmesindan yada opusmesinden bu neden rahatsiz etsinki hem demekki bizi yabanci olarak gormuyorlar derim bence her insan her arkadasinin evinde bunu yapamaz cok yakin oldugu insanlarin yaninda yapabilir bence normal ve guzel tabi rahatsiz olanlarada saygi duyuyorum zaten rahatsiz olucagini bildigin birinin yaninda yapmakta gözüne sokmak gibi olur oyuzden yani acikcasi ben rahatsiz olmam evimde arkadaslarimin opusmesi v.s

Benim bir arkadaşım vardı ben bekarken benim yanımda eşinin içine girerdi çok rahatsız olurdum ama aslında hiç mutlu değillerdi sürekli kavga ederlerdi, güzel söz söylemelerinden değilde yanımda öpüşülmesinden rahatsız olurum. Eşim bir kez komşumun yanında bana aşkım dedi diye kadın çok kınamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…