Evli Çıkan Sevgili

Kolay kabullenip bırakabildiyse, hiçbir şekilde sizinle iletişime geçme çabası olmadıysa, büyük ihtimal gerçekten evli degil ve tamamen kurtulmak ve birşeyler talep etmemeniz adına böyle yalan söylemiş olabilir.

Son düzenleme:
Konunuzu okuyunca üzüldüm. Keşke biraz daha uyanık olsaydınız ama bir büyüğünüz olarak sizi uyarmak isterim. Malaesefki başınıza gelen olayda sizinle aynı şeyi yaşayan birçok kadın gibi kendinizi kandırıyorsunuz. Öncelikle beni cinselliği ben istedim onun için önemli değildi demişsiniz ama bu kocaman bir aldatmaca, zira ortada söylenmiş bu kadar büyük bir yalan varken, sizin duygularınızı kullanarak sizle beraber olmuş ki ilerde evli olduğunu öğrenince sizin isteğinizle olduğu için tek laf edemeyin ama evli olduğunu bilseydiniz öyle bir yakınlaşma hiç olmayacaktı, evli olmasına rağmen sizin için özel olan bir anınsizi kandırark sizden almış. Zaten gerçekten seven bir adamın sevdiği kadını toplum önünde öyle bir konuma düşürmeyeceğinden bahsetmeyeceğim bile zira adamın bütün çevresi arkanızdan ne gözle bakmıştır tahmin edersiniz. Ayrıca eşi ile gerçekten sorunu olan ve size aşık olan adam sizle cinsel birliktelik yaşayıp tatillere gidene kadar eşine bir boşanma davası açabilirdi. Tüm bunları yapmadıyasa emin olun sizi sevmediği içindir. Karısını seviyor mu derseniz onuda sevmiyor böyle adamlar sadece kendini seviyor biran evvel gerçeği kabullenin;,sizin kafanızda yarattığınız gibi duygusal ve romantik bir ilişki yok ortada; sadece evli bir adamın hoşlandığı bir kadınla yaşadığı cinselliğide içeren kaçamak bir ilişki var o kadar. Bunları kabullenmek size ağır geliyor ama en kötü olan insanın kendini kandırmasıdır. Çünkü bu o insanı daha büyük yanlışlara sürükler. Meslek hayatımda ve çevremde evli iken gerçekten aşık olan adamlarda gördüm sizin sevgiliniz gibi çakallarda. Gerçekten aşık olan adamlar hemen evliliklerini bitirmek için adım atıyorlar. Böyle çakallarda ise herşeyi yaşayıp hevesini alınca evli olduğunu açıklıyor, ortaya dramarik bir çocuk için devam eden bir evlilik hikayesi anlatıp sevgilinin vicdanına oynuyor, kadına biraz ağlayıp yalvarıp gazını alıyor ki ikinci kadın ortalara çıkıp rezillik çıkarmasın. Bu hikayelere bir çok kez şahit oldum. Ve emin olun birkaç aya kalmaz , boşanacağım yalanıyla gelip bir süre daha sizle görüşmek bile isteyebilir. Ama hikaye hiç değişmez,öyle adamlar hiç boşanmaz, hatta olay karısı tarafından duyulsun, sana basar iftirayı, masum evli adamı ayartan kötü kadın olursun. Bunları seni üzmek içinde yazmadım genç bir kadın olarak başına gelen olayda kendini kandırıp daha büyük yanlışlar yapma diye anlattım. Biliyorum ilkini verecek kadar aşık olduğun adamın evli bile olsa sana aşık olduğuna inanmak istiyorsun ama malesef ki aşık değil. Zira gerçekten aşık olan adam senin bakire olduğunu ve senin için özel olduğunu bile bile en azından senin kendini kötü hissetmemen için ortada söylenmiş bu kadar büyük yalanlar varken sen istemiş olsan bile gerçekleri açıklamadan sana dokunmazdı. Ayrıca aşık olan adam için boşanmak bir seçenek değildir. Öyle sevgilisine boşanacağım ama bu süreçte yanımda olursan gibi yuvarlak laflar etmez; sana aşık olduğunu anladığı anda karakteri varsa konuşur karısıyla açar davasını karşına öyle çıkardı.

Pardon çok tanıdık geldi bu olay. Mesleki ne bu adamın nerde tanıdınız? Bende mağdur olan eşim bir kızım var yeni. İlişkisi olduğunu biliyorum. Ama hep inkar etti. Eğer aynı kişiyse bana yardım ede bilirsiniz. Mahkemede.
Konu sahibinin sonradan eklediği detayları gördünüz mü ? Adamın ailesinin çiftliği varmış falan, bu detaylar da tutuyor mu?

Kesinlikle uzak durun o adamın karısıyla konuşsanız eminim ki hiç.bir sorunumuz yoktu diyecek...Hepsi boşanmak üzere oluyor bu hıyarların kocamın konuştuğu kadında bunları söylemişti bana halbuki biz boşanmak üzere değildik inanma bu şerefsize

Kolay kabullenip bırakabildiyse, hiçbir şekilde sizinle iletişime geçme çabası olmadıysa, büyük ihtimal gerçekten evli degil ve tamamen kurtulmak ve birşeyler talep etmemeniz adına böyle yalan söylemiş olabilir.
Kolay kabullenmedi. Ailesi siyasi ve varlıklı bir aile. Tehditvari konuştum, en ufak iletişimi reddettim. Ortak arkadaşlarıyla ulaşmaya çalıştı sadece o kadar.

Konu sahibinin sonradan eklediği detayları gördünüz mü ? Adamın ailesinin çiftliği varmış falan, bu detaylar da tutuyor mu?
Sizin adınıza çok üzüldüm fakat o kişi olduğumu sanmıyorum.

Aile şirketleri var bahsettiğim kişinin ve baya Türkiye çapında bilindik bir aile.

Konunuzu okuyunca üzüldüm. Keşke biraz daha uyanık olsaydınız ama bir büyüğünüz olarak sizi uyarmak isterim. Malaesefki başınıza gelen olayda sizinle aynı şeyi yaşayan birçok kadın gibi kendinizi kandırıyorsunuz. Öncelikle beni cinselliği ben istedim onun için önemli değildi demişsiniz ama bu kocaman bir aldatmaca, zira ortada söylenmiş bu kadar büyük bir yalan varken, sizin duygularınızı kullanarak sizle beraber olmuş ki ilerde evli olduğunu öğrenince sizin isteğinizle olduğu için tek laf edemeyin ama evli olduğunu bilseydiniz öyle bir yakınlaşma hiç olmayacaktı, evli olmasına rağmen sizin için özel olan bir anınsizi kandırark sizden almış. Zaten gerçekten seven bir adamın sevdiği kadını toplum önünde öyle bir konuma düşürmeyeceğinden bahsetmeyeceğim bile zira adamın bütün çevresi arkanızdan ne gözle bakmıştır tahmin edersiniz. Ayrıca eşi ile gerçekten sorunu olan ve size aşık olan adam sizle cinsel birliktelik yaşayıp tatillere gidene kadar eşine bir boşanma davası açabilirdi. Tüm bunları yapmadıyasa emin olun sizi sevmediği içindir. Karısını seviyor mu derseniz onuda sevmiyor böyle adamlar sadece kendini seviyor biran evvel gerçeği kabullenin;,sizin kafanızda yarattığınız gibi duygusal ve romantik bir ilişki yok ortada; sadece evli bir adamın hoşlandığı bir kadınla yaşadığı cinselliğide içeren kaçamak bir ilişki var o kadar. Bunları kabullenmek size ağır geliyor ama en kötü olan insanın kendini kandırmasıdır. Çünkü bu o insanı daha büyük yanlışlara sürükler. Meslek hayatımda ve çevremde evli iken gerçekten aşık olan adamlarda gördüm sizin sevgiliniz gibi çakallarda. Gerçekten aşık olan adamlar hemen evliliklerini bitirmek için adım atıyorlar. Böyle çakallarda ise herşeyi yaşayıp hevesini alınca evli olduğunu açıklıyor, ortaya dramarik bir çocuk için devam eden bir evlilik hikayesi anlatıp sevgilinin vicdanına oynuyor, kadına biraz ağlayıp yalvarıp gazını alıyor ki ikinci kadın ortalara çıkıp rezillik çıkarmasın. Bu hikayelere bir çok kez şahit oldum. Ve emin olun birkaç aya kalmaz , boşanacağım yalanıyla gelip bir süre daha sizle görüşmek bile isteyebilir. Ama hikaye hiç değişmez,öyle adamlar hiç boşanmaz, hatta olay karısı tarafından duyulsun, sana basar iftirayı, masum evli adamı ayartan kötü kadın olursun. Bunları seni üzmek içinde yazmadım genç bir kadın olarak başına gelen olayda kendini kandırıp daha büyük yanlışlar yapma diye anlattım. Biliyorum ilkini verecek kadar aşık olduğun adamın evli bile olsa sana aşık olduğuna inanmak istiyorsun ama malesef ki aşık değil. Zira gerçekten aşık olan adam senin bakire olduğunu ve senin için özel olduğunu bile bile en azından senin kendini kötü hissetmemen için ortada söylenmiş bu kadar büyük yalanlar varken sen istemiş olsan bile gerçekleri açıklamadan sana dokunmazdı. Ayrıca aşık olan adam için boşanmak bir seçenek değildir. Öyle sevgilisine boşanacağım ama bu süreçte yanımda olursan gibi yuvarlak laflar etmez; sana aşık olduğunu anladığı anda karakteri varsa konuşur karısıyla açar davasını karşına öyle çıkardı.
Evi terkedeceğini ve boşanma davası açacağını söyledi zaten. Benim yanıma taşınacakmış beyfendi bu süreçte. Çünkü ben enayiyim ya. Düşündükçe sinirleniyorum yine. Tuhaf gelecek belki size ama gerçekten sevgisinden şüphem yok.

Kesinlikle uzak durun o adamın karısıyla konuşsanız eminim ki hiç.bir sorunumuz yoktu diyecek...Hepsi boşanmak üzere oluyor bu hıyarların kocamın konuştuğu kadında bunları söylemişti bana halbuki biz boşanmak üzere değildik inanma bu şerefsize
Zaten bundan sonra boşandım geldim desede bir önemi ve kıymeti yok. Bir karaktersizi ben adam diye koluma takmam. Aşkım büyük bir nefrete dönüştü. O nefretten kurtulacağım ve önüme bakacağım zamanı iple çekiyorum.

Evi terkedeceğini ve boşanma davası açacağını söyledi zaten. Benim yanıma taşınacakmış beyfendi bu süreçte. Çünkü ben enayiyim ya. Düşündükçe sinirleniyorum yine. Tuhaf gelecek belki size ama gerçekten sevgisinden şüphem yok.
Oyle şüphe ettirmezler zaten.cok guzel iyi inssan taklidi yapar bu seytanlar.ama sevgilerine de güven olmaz bunların.

Yeni kimliklerde medeni durum yazmiyor
Ya adamın babasının adını yazdığında tonlarca gazete haberi dökülüyor. O kadar bilindik biri ama ailesi ve çocukları hakkında sıfır bilgi. Muhafazakar bir aileler. Adam işiyle ön planda olmuş sürekli. Düşün evlilik haberi falan hiçbir şey yoktu ne kimliği.

Belki bir gönül eğlencesi hoşlantı ile başladı ilişkiye ama zaman içersinde sevmiş belliki. Bir adamın iki kadının duygularıyla oynaması kandırması çok kötü. Ne deseniz haklısınız. Öfkeniz siniriniz geçer yaşananları unutur ve hayatınızda mutlu olursunuz inşAllah. Herşey ilkini onunla yaşadım sevgi aşk güven demişsiniz. Buna üZüldüm çünkü güven kırıklığı beni daha çok yaralıyor. Bundan sonraki hayatınız için size büyük bir ders olmuş. İyi niyetin saf duyguların karşılıklı olmadığını gördünüz. Hepimiz için bir ders aslında. Herkes farklı yaşıyor tecrübesini. Biten hatalı ilişki için kendinizi yıpratmayın. Huzurlu güzel ferah günler yakındır umarım.

Şimdi gördüm yok o değil. Aynısı benim başıma geldi yazdıkları çok tanıdık. Ama biz boşanma durumunda falan deyildik. O daha önce de böyle hata yaptı bütün sülalelesi ailesi beni tuttu bırakmadı sonra özür diledi kadınız işte yuva yıkılmasın diye barıştım. Tekrar aynı haltı başkasıyla yaptı ama bu defa kimseyi müdahele etmeye izin vermedim kendim bitirdim resmi olmadı daha. Ama elime geçerli bir kanıt bulup öyle istiyorum.

Erkekler böyleymiş. Gerçekten haberiniz olmadan yaptıysanız bişey diyemem. Ama yine de karşı tarafdaki kadının ne halde olduğunu bilemezsiniz. Düşünün siz sevgili oldugunuz adamdan bu kadar etkilendiniz. Onun eşi sevgilisi olduğunu öğrenince ne hale düşmüştür ben çok iyi anlıyorum. Çünkü bu durumu yaşamak gerçekten daha zor. Aylar oldu ben daha toparlanamadım. O keyfinde ben niye ben niye çocuğuma bana bunu yaptı diye diye kendimi yedim bitirdim. Kızımla nefes alıyordu resmen şimdi aylardır kızını 1 kere bile aramadı. Doğum gününde bile gelmedi aramadı. Bende rabbime havale ettim, böyle uçkurunun peşinde olan insandan baba olmaz. Allah benim evladımın yolunu bahtını açsın. Evladını bile terkeden bir adam herkese yapar. Size tavsiyem asla boşanıp geri dönse bile devam etmeyin. Çünkü size de aynı şeyi yaşatacak. Döneceğini pek sanmıyorum, o başkasını bulmuştur bile. Ama vicdanınızı rahatlatmak istiyorsanız eşine ulaşın herşeyi anlatın, bilmediğinizi nasıl öğrendiğinizi söyleyin. Emin olun sizi affeder. Yoksa ömür boyunca size ah eder. Herşeyi bilsin.

daha erken zamanda bu adamdan kurtulmus olmanıza sevındım
verılmıs sadakanız varmıs
ya daha uzun zaman aylar yıllar gecseydı dusunsenıze bılmeden nasıl bır hayata dahıl olurdunuz

gercekten artık dırekt kımlık sormak gerek gbt sorgulatmak gerek gercekten artık durum bu

İşte daha kendini kötü hissetmemek için öyle inanmak istiyorsun çünkü diğer türlü daha çok can yakıyor. Ama emin ol o adamın hareketleri tam bir çakal.
Seni seviyor gibi gözükmek zorunda çünkü diğer türlü intikam almaya kalkabilirsin, senin gazını öyle alıyor. Desenki hadi yarın aç davayı, açarsan bir şans veririm emin ol açmaz. Çünkü seni sevse şimdiye kadar sana karşı elini güçlendirmek için 10 defa açardı. Sen barışsan dava aç desen; bu seferde çocuğun psikolojisi için bir süreç ister. Her şeyi karına anlatıcam, seni rezil edeceğim falan de bakalım, seni sevdiğini düşündüğün adam sana neler yapıyor. Sana son bir bilgi vereyim hiçbir erkek biten bir evliliği çocuk için devam ettirmez. Bunu malesefki daha duygusal olan kadınlar yapıyor. Şimdi karısına gitsen emin ol normal bir evliliğim var sanıyordur.

Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
kotu bir tecrubr olmus ama kurtuldugun icin cok sevinnn emin ol evliligi ve senle olan iliskisi icin sunu diyebilirim adam macera yasadi sonra evliligi rayina oturunca sana aciklama yapti keske boyle adamlarin yaptigi yanina kar kalmasa

Back
X