Evli Çıkan Sevgili

Öyle mi oysa erkekler kendileri gayet basit varlıklar olduğunu kabul ediyor. Kadınlar bunu böyle görmek istiyor. Ha bu arada son 2-3 senedir erkeklerden de gayet "erkek gibi düşünüyorsun" iltifatına sık sık nail olduğum için kendimi hiç bu konuda aşağı koyamam.
Basit mi olduğunuzu söylemek istiyorsunuz yani?

Konu sahibi onu mu sormuş. Kadın cinsel bağımsızlığını eleştirmeye yer arıyorsunuz
Konu sahibi tam da onu sormuş. Şuan bu sıkıntısını kimseye anlatamadigini soylemis sence neden? Eğer bu konuyla ilgili yorum istemiyorsa neden yatağına aldığını vurgulamış? Çoğu zaman konu açılıyor buraya ilk ilişkisini eşinden başkasıyla yaşayıp kızlık zarını diktirmek isteyenler diye. Bazı şeylerden ders çıkarmak gerekir. Ama işte insanoğlu bir musibet bin nasihattan her zaman iyidir.

Adam karaktersiz biri ona laf yok ama hiç değilse diğer kadın sizin de söylediğiniz gibi 'evli karısı'. Bu kadın yarın o adamdan boşandığında hic kimse o kadına bir şey diyemez. Adam zararlı çıkar hatta aldatılan kadın hukuki haklarını savunursa o adamın donuna kadar alır. Olan da böyle ilklerini yaşadığı kıza olur. Sadece dini boyut değil kastım insan kocasına bile bazen özel herşeyi açmayabilir guvenmeyebilir bu kız nasıl sadece sevgilisiyle bu kadar özel şeyleri paylaştı. Eğer bu adamla evli olsaydı şuan onu yatağıma aldım diye de korkmazdı.

Herkes dini kendine göre yasar. Bu konuda kimseye hesap vermek zorunda degil, ne konu sahibi, ne baska insanlar.

Seks "o kadar özel"de degil yani. Evet güzel, harika duygu fakat abartmaya gerek yok. Neticede 5-10 dakikalik birsey. Seks, insanin degerini belirlemiyor. Hali ile insanin ne üzülmesine, ne korkmasina degmez.

Sizin gibi insanlardan dolayi, kadinlarin üzerinde halen bu baski var. Namus baskisi, ne bilim ne baskisi. Kadinlar halen istedikleri gibi yasayamiyorlar. Vücüdlarina istedikleri gibi sahip çikamiyorlar, zira vücüdlari topluma ait. Eger bu olay çözülecekse, ancak biz kadinlar bunu çözebiliriz. Birbirimize özgürlük vererek, tabulari yikarak.

Yani seksi sadece yazili bir belge ile olan birsey olarak görmemek ile baslayabiliriz. Evet kimi buna ihtiyaç duyar, bunada saygi duyariz fakat kimi buna ihtiyaç duymaz ve bunada saygi duymaliyiz.

Basit mi olduğunuzu söylemek istiyorsunuz yani?
Hayır o basit düşünceleri saniyesinde çözecek kadar zeki olduğumu çünkü pek çok kadın adamların hareketlerini çözmeyip sürekli farklı yönlere çekiyorlar. Burada ayyy ne sığ diye aşağıladınız adamların çoğu sizlerin çevresinden mesela, bir tiyatro izler gibi izliyorum hepinizi.

Hayır o basit düşünceleri saniyesinde çözecek kadar zeki olduğumu çünkü pek çok kadın adamların hareketlerini çözmeyip sürekli farklı yönlere çekiyorlar. Burada ayyy ne sığ diye aşağıladınız adamların çoğu sizlerin çevresinden mesela, bir tiyatro izler gibi izliyorum hepinizi.
Benim çevremi anca izlersiniz zaten 😄
Size zekanızla mutluluklar dilerim

Benim çevremi anca izlersiniz zaten 😄
Size zekanızla mutluluklar dilerim
Yüzüme farklı konuşup arkamdan bir takım şeyler denen çevrede olacağıma zaten ancak izlemeyi tercih ederim. En azından bana dürüstler.

Öyle mi oysa erkekler kendileri gayet basit varlıklar olduğunu kabul ediyor. Kadınlar bunu böyle görmek istiyor. Ha bu arada son 2-3 senedir erkeklerden de gayet "erkek gibi düşünüyorsun" iltifatına sık sık nail olduğum için kendimi hiç bu konuda aşağı koyamam.
kadın olmakla ilgili öyle bir aşağılık kompleksiniz var ki erkek ağzıyla burada kendi hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. öncelikle kendi cinsiyetinizle barışın; erkek söylemlerini bu kadar sahiplenmeniz sizi erkek ortamlarında populer ve farklı yapabilir ama yaşadığınız bu özgüvensizliği hayatınız boyunca yenemezsiniz. üzüldüm sizin adınıza.

kadın olmakla ilgili öyle bir aşağılık kompleksiniz var ki erkek ağzıyla burada kendi hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. öncelikle kendi cinsiyetinizle barışın; erkek söylemlerini bu kadar sahiplenmeniz sizi erkek ortamlarında populer ve farklı yapabilir ama yaşadığınız bu özgüvensizliği hayatınız boyunca yenemezsiniz. üzüldüm sizin adınıza.
Tabiii canım birileri erkeklerin gerçek düşüncesini ortaya döküp feminizme laf ediyorsa kesin onda kompleks vardır. Hiç başka bir şey olabilir mi? Erkek ortamlarında pek popüler değilim cicim maalesef, erkekler düşüremeyeceklerini anlayınca arkadaş olmayı seçiyorlar, öyle kimse size özel muamele çekmiyor. Ama güzel arkadaş oluyorlar isteyince.

Tabiii canım birileri erkeklerin gerçek düşüncesini ortaya döküp feminizme laf ediyorsa kesin onda kompleks vardır. Hiç başka bir şey olabilir mi? Erkek ortamlarında pek popüler değilim cicim maalesef, erkekler düşüremeyeceklerini anlayınca arkadaş olmayı seçiyorlar, öyle kimse size özel muamele çekmiyor.
ben size "siz" olarak hitap ettim farkettiniz mi?

Konu açmış gitmiş konu sahibi, bir cevap bile yok.
Üstelik bundan önceki son mesaj 2018'de.
Belki canı sıkıldı bir fakeleyeyim dedi üyelik de var diye.
Millet birbirini yemeye başladı bile :)

Ben de öyle düşündüm de açıkçası günah almak da istemedim.
Sanki Shameless dizisi psikolojik etkileri görüyor gibiyim. Bilemiyorum.. :)

Konu sahibi tam da onu sormuş. Şuan bu sıkıntısını kimseye anlatamadigini soylemis sence neden? Eğer bu konuyla ilgili yorum istemiyorsa neden yatağına aldığını vurgulamış? Çoğu zaman konu açılıyor buraya ilk ilişkisini eşinden başkasıyla yaşayıp kızlık zarını diktirmek isteyenler diye. Bazı şeylerden ders çıkarmak gerekir. Ama işte insanoğlu bir musibet bin nasihattan her zaman iyidir.
Burada musibet kadının cinsel özgürlüğü değil hanımefendi; toplumda erkek egemenliği. Yani kadın kalıplara daha iyi uyduğunda hayatı Gül bahçesi olmuyor. Konuda bahsedilen adamın eşi nikah kıymış da bu nikahın ona ne kadar hayrı olmuş

Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.

Yaşadığınız her şeyi kabullenmekle başlayın. O zaman unutması ve aşk acısını atlatması kısa sürecek. Cinsellikle ilgili eğer kendinizi suçluyorsanız suçlamayın, bir şey yaşadınız ve arkasında durun kurban rolüne girmeyin çünkü kurban rolüne girmeye çalışırsanız emin olun daha beter bunalıma girersiniz. Şu an yaşadıklarınız fazlası ile ağır ama siz üzüldükçe stres yaptıkça olan size oluyor. Kendinize şefkat gösterin (sanki sizin yerinize çok sevdiğinizin bir dostunuzun başına gelmiş gibi düşünün ona şefkat gösterirdiniz yanında olurdunuz). Erkekleri genellemek doğru değil bence her erkek/kadın aynı değil. Çevre,aile, eğitim(kendini geliştirmek) insan kişiliğini fazlası ile etkiliyor. Örneğin Covid-19 var gündemimizde insanların bir kısmı bilinçli olarak evden çıkmıyor çünkü bencil değiller ama bir kısmı dışarıda (zorunlu olarak gidenleri kast etmiyorum) bu örnekte bile herkesi genellemek yanlış. O yüzden bu kişi böyle çıktı diye herkes böyle olacak diye önyargı yapmayın. İnanıyorum önümüzde ki yıllarda siz hazır olunca çok daha güzel bir insan hayatınıza girecek. Kendinize zaman tanıyın ve kabullenin durumu

bu bile sizin hakkınızda çok şey söylüyor. size "zor kadın(!)" oyununuzda başarılar dilerim:)
Yukarıda başka biri mesela geldi dedi ki yerden yere vurduğunuz erkekler... siz geldiniz kadınlık kompleksi, erkekler arasında popülerlik vs dediniz. Benim psikolojimi ve nasıl muamele gördüğümü o yüzden bunları yazdığımı, hatta şu an "zor kadın" oynunu oynadığımı çözdüğünüze göre ben de size cicim diyebilirim öyle değil mi? Sonuçta o kadar yakınlaşmışız. Hayır tüm yazdıklarımda erkeklere sitem var kadınlara yaptıkları ile ilgili ama siz bendeki cevheri gördünüz. Çok ısındım size inanın.

Ahahaha🤣🤣
Ya çok komiksiniz gerçekten.
Çok şükür kendi kalemimden bir eşim var, gayet de keyfimiz yerinde hayatı mutlulukla yaşıyoruz. Çevremdeki evliliklerin pek çoğu da böyle. Kaç senelik evli kuzenim 14 yaşındaki kızı anneannesinde kalınca kaçamak civar illere gider elele göz göze takılırlar. Macera arayıp sonradan elin kızını suçlu çıkaran araerkil beyinli eziklerden olmayınca evlilik de şahane giden bir şey. Sizin tiyatro gibi izlediğiniz hayatlar Muhtemelen normalleştirdiğiniz ruhsuz adamların eseridir.
Erkeklerin de duyguları vardır. Sadakat duyarlar. Ve çok şaşıracaksınız kendilerine ilişkilerine saygıları vardır bu nedenle aldatmazlar.
Böyle adamları da nafakayla fln cezalandırmaya gerek kalmaz.

BDV’de böyle konulara ne zaman denk gelsem, bazı kadınların hemcinslerine olan acımasızlığını, her şeyin doğrusunu bilmişliğini okuyorum ve çok üzülüyorum. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu bir de hemcinslerinden gören kadınlara üzülüyorum. İnsanlar ne ara bu kadar tanrı rolüne soyunup da çok kolay yargılama hakkını kendinde bulmaya başladı? Nasıl cesaretle benim doğrum doğrudur diyip ahkam kesebiliyorlar? Neyse, herkes söylediklerinden sorumludur ve ben şuna inanıyorum söylediğimiz şeyler bir gün karşımıza çıkacaktır.

Konu gerçekse eğer, konu sahibesi kendinize yüklenmeyin hatalar insanlar içindir, kışın ardı bahardır. Yeter ki kendinize merhametli olup acınızı yaşarken kendinizi yiyip bitirmeyin. Ailenize, işinize sımsıkı sarılın. O kişinin size ulaşmasına asla izin vermeyin. İnşallah karşınıza dürüst ve sizi gerçekten hep sevecek olan ve sizin de seveceğiniz hayırlı biri çıkar. 🙏

Ahahaha🤣🤣
Ya çok komiksiniz gerçekten.
Çok şükür kendi kalemimden bir eşim var, gayet de keyfimiz yerinde hayatı mutlulukla yaşıyoruz. Çevremdeki evliliklerin pek çoğu da böyle. Kaç senelik evli kuzenim 14 yaşındaki kızı anneannesinde kalınca kaçamak civar illere gider elele göz göze takılırlar. Macera arayıp sonradan elin kızını suçlu çıkaran araerkil beyinli eziklerden olmayınca evlilik de şahane giden bir şey. Sizin tiyatro gibi izlediğiniz hayatlar Muhtemelen normalleştirdiğiniz ruhsuz adamların eseridir.
Erkeklerin de duyguları vardır. Sadakat duyarlar. Ve çok şaşıracaksınız kendilerine ilişkilerine saygıları vardır bu nedenle aldatmazlar.
Böyle adamları da nafakayla fln cezalandırmaya gerek kalmaz.
:) siz bir gün eşinizle boşanmaya kalkışın da görelim şu duygusal eşinizi. Böyle havadan konuşmak kolay. Neyse siz büyük büyük konuşmaya devam edin. Burada sizin gibi büyük konuşan çok oldu.
Ben hep demişimdir kendi ailemde olmadı, Allah da göstermez inşallah böyle olaylar. Sizin gibi kimseye de kefil olmam.

Muhtemelen eşi ailesinin yanındaydı o süreçte (annesi hastadır, ya da hamile diye ailesinin yanına gitmiştir) sizin güveninizi kazandığını düşününce de ondan vazgeçemeyeceğinizi düşünüp evli olduğunu da açıklamış işte. Kısacası zararın neresinden dönerseniz kardır. Size tanıttığı karakteri yalandan ibaret. Sizi nasıl bir hale düşürdüğünü, eşini nasıl kandırdığını düşünün ona karşı bir hissiniz falan kalmaz. Şayet bir daha ararsa tamam o zaman eşini bulup onunla konuşacağım deyin gerçek yüzünü o zaman görürsünüz.

Back
X