Merhabalar kızlarBen de geldim.Şimdiye kadar 100 tane matematik çözdüm.Yemek arası verdim şimdi.Sonra tarihe falan devam ederim.Sizler ne yaptınız,nasıl gidiyor çalışmalar? ayugrasamam canımm gönderdiğin dosyadaki konuya baktım memurlar nette.Bir baktım ordaki bütün anneler atanmış.Nasıl gurur duydum onlarla bir kadın olarak;nasıl heyecan yapmışlar,bütün atama aşamalarını konuşmuşlar.Bayıldım onlardaki azime Biz de ilerde buralarda öyle konuşmaları yaparız inşallah.Ben hepimize inanıyorum.Haydi hanımlar atanma sırası bizdee
Dimi ya bende okumustum onlari ve cok etkilenmistim insallah bizde oyle olacagizzzzzzzz..
Oncelikle gozunuz aydin canmmm herseyden onmlisi bebisinbsuan bunlari dusynup uzulme daha cok erken senn icin bebeginin aana ihtiyaci cok ...ilk uc ay zir virz snra rahtlarsin i zamn iyice asilirsin neden olmasin simdide eger bebegin huysuz bi bebs degilse arada vak ana kendini bunaltmadan benim nacizane fikrim bu. Tekratdan bebisine saglikli omurlrr aanda gecmis olsunKizlar bebisim yen
Dogdu 20gunluk ...bende kps ye hazirlanmaliyim ama olurmu blkemiyorum bebisleben de ogretmenim ,3ayi gecse rahatlarmiyim az bilemiyorum cok umutsuzum cokk
Kizlarrr bolumlerinizide yazar misiniz netlerle beraber bwlki onceden yazmisainizdid ama goremedim ben...benimki sosyal bilgiler ogretmenligi hem boylece birbirimize eher hosumuza giden kaynak felan olursa onreri ve tavsiyede bulunuruz cokta iyi olur
Kizlar bebisim yen
Dogdu 20gunluk ...bende kps ye hazirlanmaliyim ama olurmu blkemiyorum bebisleben de ogretmenim ,3ayi gecse rahatlarmiyim az bilemiyorum cok umutsuzum cokk
Kizlarrr bolumlerinizide yazar misiniz netlerle beraber bwlki onceden yazmisainizdid ama goremedim ben...benimki sosyal bilgiler ogretmenligi hem boylece birbirimize eher hosumuza giden kaynak felan olursa onreri ve tavsiyede bulunuruz cokta iyi olur
Bende yaslari merak ediyorum aslinda .. Memurlar nette belirtilmis sanki daha motive olmus..
29 umu doldurdum 30 a yeni girdim :/ Ben belediyeciyim :) Yerel yonetimler ama buyuk ihtimal 3001 den tercih yapacagim duruma gore bakalim..
Ben de 29 yaşındayım.Bölümüm Jeoloji Mühendisliği. 4001 ve kendi bölümümden tercih yapacağım kısmetse.Ama bizim bölümün puanları çok yüksek.O yüzden iyi asılmam lazım.İlk atamalar 90+ 89 ve 88 lerle gidiyor genelde o da kadroya göre değişiyor tabi.Bize çok az kadro veriliyor daEn düşükler de 4. Atamada 86 85 lerle gidiyor.Yani durum çok vahim.Ama hiçbir şeyi imkansız görmüyorum.Eğer kısmetimde atanmak varsa tüm olumsuz şartlara rağmen ben elimden geleni yaparsam, Allah nasip eder diye düşünüyorum (inşallah).
elfeks kesinlikle ama kesinlikle bu gunlerini iyi degerlendir.. Calisamadigin zaman video izle yattigin yerden cunku bebek dogunca ciddi sorumluluklarin 3 e katlanicak :/ Benimki 8 aylik oldu ve keske diyorum hamileyken konulari bari bitirseydim yattigim yerden ama kismet iste..
Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?