- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #2.081
gördünmü adres bile verdim daha ne istiyorsun
ayak işlerinizi hep bana gördürüyorsunuz ameleniz oldum iyice
senin saçların çok çabuk beyazlar ,yakında kafayı yersin ben sana diyeyim
Tamam tamam celallenme gitçez pazar günü :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gördünmü adres bile verdim daha ne istiyorsun
ayak işlerinizi hep bana gördürüyorsunuz ameleniz oldum iyice
Tamam tamam celallenme gitçez pazar günü :))
gidin bakalım bir de foto çektirin anımız olsun
bize yollarsın :))
ne niye herşeye takıyorsun da ondan ..
kocan niye geç geldi eve
Sorma yaa herseyi kafama takiyormmanneme cekmisim oda boyle esim yazilim muhendisi ayrica sirketn disinda kendiside disaridan is yapiyor is icin gorusmelere gittide. Sorn gitmesi degil bana yarm saat dedi bnde yemek hzirladm masayi hazirladm saat 11 e kadr bekledm gelmedi acta kaldm onsuz yemiym diye saat 11 e geliyor ben yedim sen ye diyince sinirlendm
Sorma yaa herseyi kafama takiyormmanneme cekmisim oda boyle esim yazilim muhendisi ayrica sirketn disinda kendiside disaridan is yapiyor is icin gorusmelere gittide. Sorn gitmesi degil bana yarm saat dedi bnde yemek hzirladm masayi hazirladm saat 11 e kadr bekledm gelmedi acta kaldm onsuz yemiym diye saat 11 e geliyor ben yedim sen ye diyince sinirlendm
bu mu yani ,e adamın işi uzamış demekki ne var bunda ,valla senin herif sana iyi dayanıyo,ota b...ka kafayı takıyorsun ,ben olsam çoktan boşamıştım seni:)
sakin ol yaa adam iş için gitmiş ,ekmek parası sonuçta.
ben hamile hamile kocamı kaç kere yurtiçi -yurtdışı göreve gönderdim senin haberin varmı ..
hem de 2 çocuğu sabah kreşe bıraktım akşam aldım bu hamile halimle akşam uyuttum ,gece kalktım ,sen ne sanıyorsun bu işleri
eşini çok bunaltıyorsun bence haberin olsun ..
ufak yaşta evlenmenin sonuçları bunlar ,daha evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun ,büyümen lazım
gidin bakalım bir de foto çektirin anımız olsun
bize yollarsın :))
Ok:)
Ok:)
yaww hepimiz aynı ilde yaşasak ne güzel olurdu ,iyi kaynatırdık hee, atardım hepinizi arabanın arkasına ,çekerdim tenhaya
Çok açıktım tirtir titriyom tansiyon mansiyon hepsi düştü taze fasülye tutmadım beni bişey yemekte istiyorum ama yemiyorum çünküme kilo aliyorum)bişey yesem iyi olcak düşüp kalcam:'(
yaww hepimiz aynı ilde yaşasak ne güzel olurdu ,iyi kaynatırdık hee, atardım hepinizi arabanın arkasına ,çekerdim tenhaya
İyi olurdu dimi)toplaşsak orta biyerde bigün:)
bu mu yani ,e adamın işi uzamış demekki ne var bunda ,valla senin herif sana iyi dayanıyo,ota b...ka kafayı takıyorsun ,ben olsam çoktan boşamıştım seni:)
sakin ol yaa adam iş için gitmiş ,ekmek parası sonuçta.
ben hamile hamile kocamı kaç kere yurtiçi -yurtdışı göreve gönderdim senin haberin varmı ..
hem de 2 çocuğu sabah kreşe bıraktım akşam aldım bu hamile halimle akşam uyuttum ,gece kalktım ,sen ne sanıyorsun bu işleri
eşini çok bunaltıyorsun bence haberin olsun ..
ufak yaşta evlenmenin sonuçları bunlar ,daha evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun ,büyümen lazım
Buyuruz elbet
ne yiyosonuz ulen ben bilmiyorum he ,bende daraldım ya niyeyse içime bir sıkıntı var
Bişey yokki yiyim yogurt ekmek yiyorum ne oldu icine sıkıldın ilkduyan anlat hele(
iltihap varmıss
HAKLISIN EŞİNİ BEKLİYORSUN ODA YEMİŞ GELİYOR
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
HAKLISIN EŞİNİ BEKLİYORSUN ODA YEMİŞ GELİYOR
Tsk ederm aynen ama yapicak brsey yok
saçmalama ye birşeyler ,kilo alıcam diye sağlığından olucaksın ,tam cahil işi seninki hee
bişey yok da böle bi daraltı var dein nefes alıyorum veremiyorum.
Nasıl ya:O nefes alıyon ama veremiyon öylemi iyiymiş:)))
aile hekimi uzmanıyım canım mecbur p... bile bakıyom ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?