- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.381
burdaydım araba alıcam cnm harıl harıl arıyorum valla
İlkduyansenol iyisin ozaman eşinle durumlar ne alemde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasiip evet 15000 t ye kadar işte .biz çıktık oğlumla baktım evin etrafında tur atıyo ,kornaya bastı ne ben ne çocuk kafasını kaldırmadı ,camı açtı gel oğlum dedi çocuk koşa koşa gitti ,ama babasının ölümünden sonra ilk kez suratını böle gözleri dolu ve asık gördüm
iyiyim cnm eve gelmiyor 4 gün bugün ,akşam amcası çağırdı çok kızdı eşime sen elinden geleni yaptın bundan sonrası onda artık o yapacak ,yoksa benim evime gelmesin dedi.yengesi aramış gel evine diye ,bana dava açmış nasıl geleyim demiş falan sabahta evin etrafında tur atıyordu çılgına onu anlattım işte
iyiyim cnm eve gelmiyor 4 gün bugün ,akşam amcası çağırdı çok kızdı eşime sen elinden geleni yaptın bundan sonrası onda artık o yapacak ,yoksa benim evime gelmesin dedi.yengesi aramış gel evine diye ,bana dava açmış nasıl geleyim demiş falan sabahta evin etrafında tur atıyordu çılgına onu anlattım işte
iyidir ..İyi sen nasılsin :))
Kendimize isim koysak nasıl olur mesela benim adım sen kendine bu bi tane bende bulayim nasıl olur ben bidüşüneyim♡
Ben ne koysam öfkelimi :))
Barışmayı düşünüyorsun sanırım,hayırlısı canım
öfekli geldi bakilkduyan sen ola öfkeli takalım bence
sen de isim bul ilkduyansenol ,herkes bir isim buluyor kendine
A buldum kendi adımı ingilizcası angel
deniz olabilir diğer isimleerden hoşlanmıyorum,fkeli değilim deli hiç bu kadar elastik olduğumu görmemiştim.ayrıca araba işim tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?