evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

hoşbuldukkkkkk merhabalar

oo sonra bekliyeceksin yani günleri evde uzanır yazarsın bize artık

akşama kadar ayakta bekliycek halin yok heralde illaaa yazıcaksın bize.

adanada çalısıyorum ama rapor işi zor gereksiz yere yazmak yasak yazdım diye iyilik olsun dedim 2 kez maaş kesintisi aldım
geçmiş olsun ..
valla öyle rapor veriyorlarki hiç kimseye bişey olmuyo doğrusu ,her hafta rapor alan arkadaş var bizim burda ,doktor arkadaşı var
bizimki onların yanında gereksiz değil hiç ,ben zaten gereksiz yere hiç rapor almadım ,almam
doğum izninden sonra bebek için lazım olacak bana da ..
korkma senden istemiyorum o sadece şakaydı :))
akşama kadar ayakta bekliycek halin yok heralde illaaa yazıcaksın bize.

valla size anca onlar uyuyunca yazarım o zaman da başka işlerim oluyor
sen ikiz bakmak nasıl bir şey bilmiyorsun öyle havadan konuşma ,tuvalete bile gidemiyorum hep tutuyorum :)
bu ara diş çıkarıyorlar ikisi de çok huysuz ,onlara bak ,yemeklerini yap ,evin işi derken zaman yetmiyor bile ,bu da bu koca göbekli halimle bakalım nasıl olacak
bu gece mesela sabahladım yine oğlan uyumadı ,babasında da durmuyor..

kahvaltı yaptınmı benim bi elimde sandviç bi elimde simit önümde çay.bu arada ikiz çocuk bakmak mı ?yok anam ben almayım bu arada sabah 6 da kalkıp recel yaptım ne hamaratt kadınım ya

Son düzenleme:
kahvaltı yaptınmı benim bi elimde sandviç bi elimde simit önümde çay.bu arada ikiz çocuk bakmak mı ?yok anam ben almayım bu arada sabah 6 da kalkıp recel yaptım ne hamaratt kadınım ya

canım sabah eşimle yaptık kahvaltı , ben o iki çocukla evimin yemeğini bırak pasta böreğini bile yapıyorum ,bi aralara sıkıştırıyorum ,bi ara temizlik bi ara yemek bi ara pasta börek ,dinlenmeye fırsat kalıyor mu tabiki hayır :))
biz her sabah 630 da ayaktayız ,bi de gece mesaimiz var tabi sabaha kadar uyumadığımızı düşün:)
hee bi de hamileyim bunları yaparken ..
valla kahvaltıda sıkı yedim ama hala açım

mesainde hiç bitmiyor maşallah korkuyorum erken doğurucaksın bu azgınlığınla

teşekkürler hemen yazamadım kusura bakma hastalara bakıyorum

mesainde hiç bitmiyor maşallah korkuyorum erken doğurucaksın bu azgınlığınla

yok ula bakma sen ağzıma ,haftada bir ya da ongünde ,hamileyimya adam korkuyor ,yoksaaaaaaa
ya alıştım bu tempoya ne yapayım herkes şaşırıyor halime ama ALLAH sabır veriyor ..
karadeniz kadınıyım ben ,karadeniz kadını çalışkan olur
aslında eşim istemiyor evde bakmamı ama doktora bi sorucam bebek nasıl ,bir şey olurmu çok zorlarmı diye ,bakalım doktor ne diycek
şimdi bi de bu bebek mucize bebek olduya daha çok korkuyor adam

olsun sen yinede dikkat et,bende hafta sonu ağva ya gidiyorum güneşi gördük çok şükür burda,daha yağmur yağacağını sanmama,bizde barışalı iştahım açıldı 1 sandwiç ile simit yarısınıı götürdüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…