- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.881
evliyim çocugum yok aile hekimi uzmanıyım sosyal hayatı pek olmayan sürekli çalısan hem iş hem ev kadınıyım:) ayrıca 35 yaşındayım yaşlansdımyani:))))
yok katılamazsın geri dön
gel buyur canım gel hoşgeldinn
valla yarın doktora gidicem sabahtan şeker yüklemem var ,rapor istiycem ,geçen gittiğimde veririm demişti ,eğer verirse yarından itibaren 6 hafta işte yokum inş.,ondan sonrasına da bakıcaz duruma göre ..
yok katılamazsın geri dön
gel buyur canım gel hoşgeldinn
valla yarın doktora gidicem sabahtan şeker yüklemem var ,rapor istiycem ,geçen gittiğimde veririm demişti ,eğer verirse yarından itibaren 6 hafta işte yokum inş.,ondan sonrasına da bakıcaz duruma göre ..
nerde görev yapıyorsun ,bize rapor çok lazım ,atarsın artık bize de raporevliyim çocugum yok aile hekimi uzmanıyım sosyal hayatı pek olmayan sürekli çalısan hem iş hem ev kadınıyım:) ayrıca 35 yaşındayım yaşlansdımyani:))))
yaş kaç ki yani ne kadarlık evlisin çocuğun yok
oo sonra bekliyeceksin yani günleri evde uzanır yazarsın bize artık
yaş 35 10 yıl oldu evleneli
nerde görev yapıyorsun ,bize rapor çok lazım ,atarsın artık bize de rapor
ne uzanması ula ,çocukları kreşten alıp evde kendim bakıcam ,hee yatıcam ,boşa kreşe neden para vereyim , bulabilirsem de bakıcı aramalarına devam ,birini yarım gün alırım belki bi süre ,duruma ,yorulmama bağlı
geçmiş olsun ..adanada çalısıyorum ama rapor işi zor gereksiz yere yazmak yasak yazdım diye iyilik olsun dedim 2 kez maaş kesintisi aldım
akşama kadar ayakta bekliycek halin yok heralde illaaa yazıcaksın bize.
geçmiş olsun ..
valla öyle rapor veriyorlarki hiç kimseye bişey olmuyo doğrusu ,her hafta rapor alan arkadaş var bizim burda ,doktor arkadaşı var
bizimki onların yanında gereksiz değil hiç ,ben zaten gereksiz yere hiç rapor almadım ,almam
doğum izninden sonra bebek için lazım olacak bana da ..
korkma senden istemiyorum o sadece şakaydı :))
valla size anca onlar uyuyunca yazarım o zaman da başka işlerim oluyor
sen ikiz bakmak nasıl bir şey bilmiyorsun öyle havadan konuşma ,tuvalete bile gidemiyorum hep tutuyorum :)
bu ara diş çıkarıyorlar ikisi de çok huysuz ,onlara bak ,yemeklerini yap ,evin işi derken zaman yetmiyor bile ,bu da bu koca göbekli halimle bakalım nasıl olacak
bu gece mesela sabahladım yine oğlan uyumadı ,babasında da durmuyor..
Gunaydnnn kizlarr ben evdeym halaa hazirlaniyorm.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kahvaltı yaptınmı benim bi elimde sandviç bi elimde simit önümde çay.bu arada ikiz çocuk bakmak mı ?yok anam ben almayım bu arada sabah 6 da kalkıp recel yaptım ne hamaratt kadınım ya
canım sabah eşimle yaptık kahvaltı , ben o iki çocukla evimin yemeğini bırak pasta böreğini bile yapıyorum ,bi aralara sıkıştırıyorum ,bi ara temizlik bi ara yemek bi ara pasta börek ,dinlenmeye fırsat kalıyor mu tabiki hayır :))
biz her sabah 630 da ayaktayız ,bi de gece mesaimiz var tabi sabaha kadar uyumadığımızı düşün:)
hee bi de hamileyim bunları yaparken ..
valla kahvaltıda sıkı yedim ama hala açım
geçmiş olsun ..
valla öyle rapor veriyorlarki hiç kimseye bişey olmuyo doğrusu ,her hafta rapor alan arkadaş var bizim burda ,doktor arkadaşı var
bizimki onların yanında gereksiz değil hiç ,ben zaten gereksiz yere hiç rapor almadım ,almam
doğum izninden sonra bebek için lazım olacak bana da ..
korkma senden istemiyorum o sadece şakaydı :))
valla size anca onlar uyuyunca yazarım o zaman da başka işlerim oluyor
sen ikiz bakmak nasıl bir şey bilmiyorsun öyle havadan konuşma ,tuvalete bile gidemiyorum hep tutuyorum :)
bu ara diş çıkarıyorlar ikisi de çok huysuz ,onlara bak ,yemeklerini yap ,evin işi derken zaman yetmiyor bile ,bu da bu koca göbekli halimle bakalım nasıl olacak
bu gece mesela sabahladım yine oğlan uyumadı ,babasında da durmuyor..
mesainde hiç bitmiyor maşallah korkuyorum erken doğurucaksın bu azgınlığınla
benim de evliliğimin 10 yılında oldu çocuğum.nerde ikamet ediyorsun
yok ula bakma sen ağzıma ,haftada bir ya da ongünde ,hamileyimya adam korkuyor ,yoksaaaaaaa
ya alıştım bu tempoya ne yapayım herkes şaşırıyor halime ama ALLAH sabır veriyor ..
karadeniz kadınıyım ben ,karadeniz kadını çalışkan olur
aslında eşim istemiyor evde bakmamı ama doktora bi sorucam bebek nasıl ,bir şey olurmu çok zorlarmı diye ,bakalım doktor ne diycek
şimdi bi de bu bebek mucize bebek olduya daha çok korkuyor adam
adanada ikamet ediyorum sen çocuk istiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?