- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olan herkesten şimdiden allah razı olsun. Ben 1 ayı geçti işe girdim. Diş hekimi asistanıyım 1000 tl maaş alıyorum. Bir kaç ay sonra maaşım 1300tl olacak kiracıyım çalışmaya mecburum. 3 yaşına yeni girmiş. Oğlum var annem bakıyor başka kimsem yok. Ve her işten geldiğimde annem şikayet ediyor. Ben günah değilmiyim çocuk bakıyorum kardeşlerine yemek yapıyorum ev işimi yapıyorum hayatım perişan yaşlandım birşey anlamadım falan bana dedi en fazla 6 ay bakarım. Bende dedim ki işe girmeden önce annecim patronla konuştuk ve bana dedi ki bizi yarı yolda bırakıp gideceksen hiç işe girip bizi de yorma dedi bnde bunu anneme dedim bak adam böyle konuştu bakar mısın çocuğa evet bakarım git çalış dedi. Ve şimdi böyle diyor. Dedim anne niye beni zorda bırakıyorsun başta anlaşmadık mı yok diyo senin çocuğun zor bir çocuk yoruluyorum. Ağlıyorum şu an. Yarı yolda kaldım. Sürekli annen minnet ediyor ve bana diyor ki ben konuşurum sen susmak zorundasın ben çocuğuna bakıyorum boyun eğmek zorundasın bende dedim bu minnetle boyun eğeceğime çalışmam çocuğuma bakarım karın tokluğuna kocam çalışır belki hiç birşey sahibi olmam istediğim hiç birşeyi alamam ama boyun eğmem.şimdi demem o ki çocuğumu kreşe verebilir miyim kreş nasıl bakar bnm çocuğum zorla yemek yiyen biri bakabilirler mi fiyatları nedir gözüm arkada kalır mı ne yapacağımı bilmiyorum. Yalvarırım bana yardım edin istanbul da oturuyorum.