Evli değilim ve hamileyim.

rembdyc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
28
11
8
20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile

dyc, post: 43055313, member: 710554"]20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterin Sevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile [/QUOTE]
Asla aldirma cok buyuk gunah.!!! Ama keske evlenmeden bu derece ileri gitmeseydin be guzelim.İyi yapmamidsin ama olan olmus artik....

Yeni üye oldum yanlıslikla yazdım ="sweet-73, post: 43055445, member: 647044"]Cnm profilinde 18 yaşında gözüküyorsun[/QUOTE]
Yablis

valla zor aldırmak tabikide çok kötü ama sizin durumunuz daha kötü gibi sonuçta evlenemeyeceğinizide yazmışsınız ee ailenizde kabul etmeyeceğine göre

Yeni üye oldum yanlıslikla yazdım ="sweet-73, post: 43055445, member: 647044"]Cnm profilinde 18 yaşında gözüküyorsun
Yablis[/QUOTE]
nasıl yanlıslıkla yazıyorsun yahu
yanlıslıkla yazılabılecek bırsey degılkı

Ben senin 20 yaşında olduğuna inanmıyorum. Profilinde 18 yaşındayim yazmışsın bu nasıl yanlislikla olabilir.ama eğer 18 yaşındaysan gerçekten sana yorum yapmak istemiyorum. .pes artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…