Evli değilim ve hamileyim.

Ben senin 20 yaşında olduğuna inanmıyorum. Profilinde 18 yaşındayim yazmışsın bu nasıl yanlislikla olabilir.ama eğer 18 yaşındaysan gerçekten sana yorum yapmak istemiyorum. .pes artik
Ne düşündüğün beni gerçekten ilgilendirmiyor 95 doğumluyum yanlışlıkla yazdığımı söyledim inanmamak senin takdirin.

Aldırmak mı dedinn??? Bence hemen yere yat ve ölü taklidi yap. Biz buralarda kürtaj sevmeyiz.
kız ama çok zor ya hamile kalmak :/
bak ben hala kalamadım, nası kıyılır.
keşke aldırmayı akılettiği gibi korunmayıda düşünseymiş
çok sinirlendim

Allahim biz 2 tüp bebek denedik ve 1 yıldır çalışmalar içindeyiz olmuyor.allah istediğine veriyor buna inandım artik

yani hatırlayamıyorum demişsin birde yahu nadem öyle önce kontrol etseydiniz bu ne genişlik ve ne rahatlık ahh bu gençlık nereye gidiyor allahm sen yavrularımıza akıl fikir ver

Profillin 18 gozukuyor.Herhalde tepki alamak için 20 yaşındayım demişsin.ama yemezler cnm

şimdi biz sana burdan ne diyelim aldır desek olmaz doğur desek olmaz bir zahmet artık bunu birlikte yaptığın şahısla hallediceksin burdan biz ne söylesek boş hemen evlenin o zaman

şimdi biz sana burdan ne diyelim aldır desek olmaz doğur desek olmaz bir zahmet artık bunu birlikte yaptığın şahısla hallediceksin burdan biz ne söylesek boş hemen evlenin o zaman
Inanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisin

kız ama çok zor ya hamile kalmak :/
bak ben hala kalamadım, nası kıyılır.
keşke aldırmayı akılettiği gibi korunmayıda düşünseymiş
çok sinirlendim

Ah işte, çocuk yapmaya hazır olanlar uğraşadursun yıpransın senelerce, böyle cahillikle yapanlar hamile kalsın. Doğruysa tabi.

nasıl yaa şakamısınız töbe töbe yahuu 18 yaşında bile artık cahil insan yok aceleniz neydi o zaman bu işi yaparken sonunu hiç düşünmedinizmi
Inanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisin
Kadınlar kulübü yaşımı değiştirmeye izin vermiyor çünkü aç bak inanmiyosan sende dene ben buraya bu konu için üye oldum üye olurken kafam gıdık zaten yanlış yazdım diyorum bide durup durup yalancı diyip diriyosun ben zaten iyi değilim şuan buraya konumla ilgili durumla yardım almak için üye oldum birde seninle ugrasiyorum

Qrembdyc

ben yalancı demedim size beni neden alıntılıyorsun !!!

yardım istemişsin burda herkes fikrini söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…