Şuan söylesem evlenelim der ama askerde nasıl olur ki?Prezervatif patlamasaymış iyiymiş. Ya sorumluluğunu alamayacağınız yükün altına niye girersiniz ki.. Yaş 18 olsa ne farkeder, 20 olsa me farkeder.. Her şartta belli ki iki yatafın ailesi de kabullenmeyecek bunu. E adam da askerde, bilemedim, çok zor günler seni bekliyor ama ben kızıyorum böyle küçücük yaşta, böyle hataların yapılmasına ve bedelinin doğmamış canlara ödetilmesine.
Ünv okuyorum20 yasindasin bilincli bir sekilde hamiöe kaliyosun , yok su patladi bu patladi demeyi gec.
Sevgiöone kalsa hemen evlenir ama askerde, Ailesi seni istemiyor yani bife evlilik disi hamile kaldigini ögrenseler hic hic istemezler.
Senin ailende asla kabul etmeyecek
Yani isin cok zor geriye tek secenek kaliyor aslinda , ya herkesi sileceksin kendin calisip cocuga bakacaksin .
Yada en kötü ihtimal aldiracaksin..
Askerde olduğu için evlensekte nasıl yaparım onu bilmiyorumHemen evlenin.Allah'tan evlen evlenmek istiyormuş!
Mecbur.Eksik gedik evlenin.Evlenmek için tam olmak gerekmez.Eksikleri göze alacaksın artık..Askerde olduğu için evlensekte nasıl yaparım onu bilmiyorum
Profilindeki yüz ifadesi konuya cevap veriyor :)))Kürtaja karşıyım o ayrıda siz karar verene kadar yasal süre dolmuş olur. Yerinizde olmak istemezdim. Ne desem bilemedim
Güldürdünüz beni sağolunProfilindeki yüz ifadesi konuya cevap veriyor :)))
:))Güldürdünüz beni sağolun
resmen yol ayrımındasın.allah yardımcın olsun.20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterinSevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile
Sanane be kzin basinda büyük sıkıntı var yedin kendini yaşılanla yapmış bir hata neden yüzüne vuryin 2yas cokmu şey fark etcek canımı skma bnim sussweet-7başında buyuk: 43055731 .!.:Inanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisin
bence bu konu fake ama şunu da bir anlayın artık her profilde yazan doğru olması lazım diye bir kural mı var?Inanamiyorum yaşını önce 18 yazmış ve su an yaşını silmişsin. ..sana yorum yapamam.yalancisin
ben konuyu açan için söyledim tepki almamak micin öyle yaptığı ni düşünüyorumbence bu konu fake ama şunu da bir anlayın artık her profilde yazan doğru olması lazım diye bir kural mı var?
benim profil bilgilerim de olduğundan farklı gayet de.
doğru bilgileri yazalım da deşifre mi olalım yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?