Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kadın aşık olabilir. hoş mu değil. ama esas suçlu olan EVLİ erkek. imza atan o. erkek zamanında çizgisini çekmiş olsaydı o kadın da avcunu yalardı hepimiz iyi biliyoruz
Benim yazımı alıntılamışsın. Üstüme alınmam doğal bir evli erkek bana ne dedi biliyormusun ben aldıtıyorsam benim günahım yok iki kadın halletsin. Karısıyla görüştüğü kadını kastederek. Biz bu düşünceyi onlara veriyoruz onlar da kendini melake sanıyor
Hepsi pislik ya birde sevimli gostermek icin hep ayni yalan kopmaya calismislarmis hep aglayarak geri kosmuslar, ne yaptilarsa kopamamislar birsuru yol denemisler ama aşklarinin buyuklugunden birturlu .olmamis. Hatta yaşadiklari aşk, sevgi bile degil cok daha baska ulvi bir duygudur hep, yani basit sanmayın diye nereyse bir göğe yükseldik demedigi kaliyor... :))
Adam biraz parali ise oluyor bunlar genelde.
Adama degil parasina ve imkanlarina asik oluyorlar pastadan pay alir miyim diye...
Kisaca aslinda ortada bir alisveris var bir tur fuhus olarak da adlandirilabilir....
Hamile kalip kendini garantiye alacak kadar gozu karartiyorlar...
Bir konu için sizin gelmişinizi geçmişinizi okuyamam...
tek bir sorum vardı anneniz boşandı mı? onunda önemi yo artık elbet..........
bence siz ithamın kelime manasını öğrenin sonra yazdıklarımı 3 kez okuyun..
bu arada emir kipiyle yazdığınızı farkettim.. bu kabalığınızı hayatta yaşadığınız zorluklara bağlıyorum..
Adam biraz parali ise oluyor bunlar genelde.
Adama degil parasina ve imkanlarina asik oluyorlar pastadan pay alir miyim diye...
Kisaca aslinda ortada bir alisveris var bir tur fuhus olarak da adlandirilabilir....
Hamile kalip kendini garantiye alacak kadar gozu karartiyorlar...
benim arkadas biriyle tanıştı çok mutlu tabi bizde onun adına boşanmış arkadaşım yeni hayat kurcak hediyeler vs çifte kumrular tatile gittiler bunlar geldi bi zamangecti ayrıldılar. Anlasamamislar üzüldük. Bi akşam gerçeği söyledi bana evliydi takılıyorduk vs
selami sabahı kestim metres ark olamaz benim diye. Adam zengin tabi klasik
Bir konu için sizin gelmişinizi geçmişinizi okuyamam...
tek bir sorum vardı anneniz boşandı mı? onunda önemi yo artık elbet..........
bence siz ithamın kelime manasını öğrenin sonra yazdıklarımı 3 kez okuyun..
bu arada emir kipiyle yazdığınızı farkettim.. bu kabalığınızı hayatta yaşadığınız zorluklara bağlıyorum..
Annemin boşanıp boşanmamasının ne önemi var ? Evet boşandı ama size cevap vermek zorunda da değilim. Haddinizi bilin ve konumdan uzaklaşın benim bu konuyu açma sebebim belli yaşadıklarım. Bakmayacaksan da eski konularıma sana bunu anlatmak, seni ikna etmek mecburiyetinde hiiiiiiç değilim . Hadi canım hadi...