Evli erkeğe aşık olmak

Adam evden gitti diyon da belki karisi ogrendikten sonra kovmustur evden.. ortak arkadasa ne kadar guveniyon ki adamin evli oldugunu bildigi halde saklamis... belki adam su anda karisina yalvariyor affet eve doneyim diye.. git birde karisina sor bence sen.. yalanci ortak arkadasa degil...bosarsa kadin bunu bosar... evden gitmis tamam ama nasil

Neden anlasmali bosanacakmis aldatma degil mi bu? Sana metres denmesini istemiyorsan kadinla gorus bosanmalarini kolaylastiracak kanitlari ver bosansinlar sonra bu adamcigin sevgilisi mi oluyorsun karisimi oluyorsun ne olursan ol

O anlatmadı evli olduğunu fakat boşanacağını söyledi ben de benim yüzümden mi diye sordum o da hayır zaten çoçuğum icin devam ediyordum dedi,sen olmasan da boşanırdım ama belki daha uzun bi zamanımı alırdı dedi ve yanlış olduğunu söyledim 4 ay icin gerek Yok sana kızmadım İnan dedim
O da bana karısının onu çok bunalttıgını okumuş bir insan dahi olsa kendini hiç yetistiremedigini onu boğduğunu ona bakınca hiçbirsey hissetmediğini falan anlattı arkasından konuşmak mı bu

Bana yapmak istediğin bir itiraf var mı ?

degil mi

yahu adam bu kadinla evlenmis,
bakin evlenmek o kadar kolay bir mesele degil,
evlenmek icin kirk takla atilir,
adam o kirk taklayi atip evlendigi kisi icin bunlari soyluyor, nasil bu adama saygi duyulabilir.

ben eski sevgilileri hakkinda konusan kisilerden bile sogurum,
insan kendisine saygisindan,
benim eskim diye dusunerek hic olmadi cenesini kapatir.

gerci siz sadece aski umursuyorsunuz,
o yuzden benim yazdiklarimdan bir sey anlayamiyorsunuz,
zira ben saygidan, durustlukten, onurdan bahsediyorum.

Senin yapman gereken bu saatten sonra bosansa dahi barismamak bunu senin icin soyluyorum.. cunku adam sana yalan soylemis... en basindan evliyim kabul edersen diye gelse yine yanlis bir insan ama enazindan durust dersin.. yada karisina evliligimiz kotu ayrilalim dese aldatmasa kadin basta zorlada bile sonunda kabul eder... yaptigi buyuk yanlis.. bu adam ilede seni de aldatabilir...

Ama senin yüzünden bir çocuk babasından uzak kalacak.

Evli çocuklu değilken seni aldatan adamın peşinden koşan gurursuz sen, başka kadının hayatını mahvedip, bir de ona gurursuz diyecek kadar küstahsın.

. Adamın karısıyla arası gayet iyi bence.Yazdığu hikayeleri senin gibi kaç kıza okuyor Allah bilir. Cinselliği de teklif etmiyor, çünkü senin gibiler koşa koşa yem olmaya gitmeye dünden razı.

4 ay boyunca evli olduğunu söylemeyip sizinle flört eden birine güvenebilecek misiniz gerçekten

deşifre oldu bile .... şimdi gidin o hesap ile açtığı konular ile bu konuyu karşılaştırın. çelişkileri vurun yüzüne ....

Bu yaptığım mobbing değil, bu yapılan gerçeklerin tokat gibi bazen hatırlatılması.

hepimizin başına gelebilir ama unutma insan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulur

Linç yemeyi seviyorsunuz aslında doğru bir tanedir çok da kolaydır bilmek nefsine hakim ol yasak olanın cazibesine kapılma bir diğeri boşanacak olsa boşanmış olurdu çoktan eşine haber vericem bu durumu de seni tehdit bile edebilir söyleme diye gerçek yüzünü görürsün

Neyse.
Rahatladım.
En azından hikaye yazan bir ruh hastası olduğu ortaya çıktı.

Evet vu dataylari vermesi arkadan konusmak... duzgun olan insan ozelini anlatmaz soruldugunda anlasamiyoruz bu yuzden ayrilicaz bitti... ve sadece karisini sucluyor beni bunaltti filan diye.. bunaltti ama niye guvenmiyor demek ki... eltimin kocasi da boyle diyo bize eltim icin beni bunaltiyo yok rahat vermiyo yok bir yere gidiyom on defa ariyo peki niye yapiyo cunku kayinbiraderim zamaninda aldatmis ve kumar oynayan biri... evlerine gittigimizde o anda ortaya cikti adam bir haftadir her gun sabah ise diye cikiyo evden meger 1 haftadir coktan isten ayrilmis ama kadina 1 haftadir hergun ise gidiyom diye yslan soyluyo evden cikip gidiyor.. aksam is cikisi saatinde eve geliyo... simdi bu kadin buna nasil guvensin.. tabi ki surekli arar nerdesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…