- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ben sadece bayanlardan fikir almak istedim ama sürekli haberin vardı evliliğinden metres diyorsunuz
Peki istenmeyen eşi gurursuz değil mi
Karşısında başka bir bayana ondan nefret ettiğini söyleyen biri var evi terkeden
Ayrılmaları doğru değil mi zaten sevilmiyor ki ne bekliyor bu adamdan artık
Neden anlasmali bosanacakmis aldatma degil mi bu? Sana metres denmesini istemiyorsan kadinla gorus bosanmalarini kolaylastiracak kanitlari ver bosansinlar sonra bu adamcigin sevgilisi mi oluyorsun karisimi oluyorsun ne olursan olHanımlar ortak arkadaşımızla aynı şirketteyiz öğle yemeğine beraber çıkalım dedim konuşmak için
Son durum nedir diye ilk kez sordum benden umutlanmasın diye
Bana dediği şu 1 aydır annesinin evinde yaşıyor eşi neden böyle bişey oldu diye sorduğunda başkasına aşık oldum ve sana olan sevgim bitti anlaşmalı boşanalım uzatma demiş
Eşi de asla boşanmam demiş o da kendin bilirsin benim kararım kesin 10 yıl bile sürse istemiyorum demiş
Bunda benim suçum ne söyleyin
O anlatmadı evli olduğunu fakat boşanacağını söyledi ben de benim yüzümden mi diye sordum o da hayır zaten çoçuğum icin devam ediyordum dedi,sen olmasan da boşanırdım ama belki daha uzun bi zamanımı alırdı dedi ve yanlış olduğunu söyledim 4 ay icin gerek Yok sana kızmadım İnan dedimbakin anlamadiginiz su,
bu adamla bu kadini birileri zorla nikah masasina oturtmadi degil mi,
o cocuk da tecavuz cocugu degil,
bir sekilde bu insanlar, sevdiler guvendiler, sevistiler, gelecege yonelik planlar yaptilar.
Sonra sevgi bitti diyor adam,
evet olabilir bitebilir,
cok dogal bir sey.
Ama bu sevgisi biten adam,
yillardir birlikte oldugu cocugunun annesi, kendi esi olan kadindan nasil ayriliyor bakar misiniz?
Once aldatiyor, aldattigi kadina, arkadaslarina esinin dedikodusunu yapiyor, ozel hayatini anlatiyor.
sonra kucucuk cocukla terk ediyor, anlasmali bosanmaya zorluyor,
zaten evliyken de cocugu ile ilgili olmayan bu adam, sadece esini degil cocugunu da terk ediyor.
sizin sucunuz da bu adama guzelleme yapmak,
bu vicdansizliga ortak olmak,
sozde aski dunyadaki en degerli duygulardan onde tutmak, guven gibi, onur gibi, verdigin sozleri tutmak gibi.
Elbette insan bosanabilir, ama her seyin bir usulu vardir.
Parmaklarını boşa yoruyorsun. Bir de güzel güzel açıklama yapmaya çalışıyorsun.
Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
O anlatmadı evli olduğunu fakat boşanacağını söyledi ben de benim yüzümden mi diye sordum o da hayır zaten çoçuğum icin devam ediyordum dedi,sen olmasan da boşanırdım ama belki daha uzun bi zamanımı alırdı dedi ve yanlış olduğunu söyledim 4 ay icin gerek Yok sana kızmadım İnan dedim
O da bana karısının onu çok bunalttıgını okumuş bir insan dahi olsa kendini hiç yetistiremedigini onu boğduğunu ona bakınca hiçbirsey hissetmediğini falan anlattı arkasından konuşmak mı bu
Nekadar şanslısınız bir bilseniz.Bir abiniz var bir babanız ve bir anneniz,kızabilceğiniz,küsebilceğiniz,size yanlış cümleler kuran bi aileniz..diceksiniz deli misiniz,keşke babam kardeşim vefat etmeseydi de genç yaşta,bana en büyük hakaretleri yapsalardı,beni hiç sevmeselerdi,duvar diplerinde kalsaydım yine canları sağ olsaydı,belki de hayat böyle bişey birbirini sevmeyenleri ayırmıyor,sevenler hep gidiyor...
Evli çocuklu değilken seni aldatan adamın peşinden koşan gurursuz sen, başka kadının hayatını mahvedip, bir de ona gurursuz diyecek kadar küstahsın.Aynısı başıma geldi 10 senelik bi ilişkim vardı maddi olarak sömürüldüm gitti başka birini buldu beni aldattı hırslandım adam anneme telefon açıp kızını al başımdan sevmiyorum onu bile dedi,ilk 1 sene hep kendimi onun gözünden gördüm aptal kullanılmış saf aşık
Sonra düşündüm kim zararlı bu işte kim kötü kim yalancı,ve dedim ki kurtulmuşum bukadar kötüyü nereye kadar taşırdım ve böyle bir insanı haketmiyorum çünkü ben iyiyim dedim
Aradan 3 yıl geçti aradı beni yalvardı affetmemi istedi ama soğudum o insanı artık tanıdım
Şuan güzel bir birlikteliğim var
İyi bir insan merhametli ondan bin kat akıllı gururlu
O da daha bu sene benden umudu kesip Gitti o kızla evlendi
O konuyu açanla aynı kişi mi?"Sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi" diye cümleye girersem ne demek istediğimi anlarsın. Özelden yazabilirsin bana...
"Sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi" diye cümleye girersem ne demek istediğimi anlarsın. Özelden yazabilirsin bana...
Neyse.deşifre oldu bile .... şimdi gidin o hesap ile açtığı konular ile bu konuyu karşılaştırın. çelişkileri vurun yüzüne ....
Bu yaptığım mobbing değil, bu yapılan gerçeklerin tokat gibi bazen hatırlatılması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?